Daisyslawa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Na imię mi Ania. Jestem z Wrocławia. Mieszkam w okolicy szpitala na Kamieńskiego. Jestem właścicielką suczki o imieniu Daisy. Sucz jest psem w typie labradora. Bardzo lubi ludzi i psy. Nie wykazuje agresji, ale czasami potrafi warknąć na jakiegoś psa podczas np próby odebrania jej kija (na człowieka nie). Daisy codziennie biega kilka godzin po łące z róznymi psami. Rzadko jednak chodzi na spacery poza nasze osiedle. I w tym leży cały problem. Nie moge jej nigdzie sama zabrać ponieważ jestem osobą na wózku. Szukam kogoś kto podziela moją psią pasję i czasami wybrałby się z nami na spacer. Daisy ładnie chodzi na smyczy, nie boi się ruchu ulicznego, grzecznie wsiada do autobusu, nie jest typem uciekinierki. Czy ktoś może nam pomóc? :) Oto Daisy: Quote
olinafm Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ja jestem za tym żeby jakiś spacer zorganizować. Np jutro w parku wschodnim? Quote
Daisyslawa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 A niedziela Wam odpowiada? I jaki autobus jeździ do tego parku? Quote
Koperek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jutro i pojutrze jest wystawa, więc samo przez się, że my odpadamy w przedbiegach... Echhh... Jak zwykle, gdy coś się dzieje to kilka imprez na jeden weekend :shake: Quote
olinafm Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dokładnie, my też z tego powodu w niedzielę odpadamy. Quote
Daisyslawa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 My będziemy jutro okolo 13 - 14 w Parku Szczytnickim :) Quote
akira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Może będe ;p chociaż pasowało by mi ok 15 16 po obiedzie ;/ zależy jak mama zrobi obiad ;p Quote
Daisyslawa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No to możemy się umówić na 15 - 16 :) Mi to nie robi różnicy :) Quote
akira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 O to spoko ;] to podaj mi swój nr tel jak coś ;p a ja tak do 16 powinnam dotrzec. A gdzie jest Park Szczytnicki jak coś? i co tam jedzie? Quote
Malwi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dziewczyny POMOCY !!! właśnie znalazłam bezdomniaka - przepiękny biały w rude łatki , wielkość do kolana, strasznie inteligentny... wlasnie moj TŻ siedzi z nim na klatce schodowej (nie mogę wziąć go do mieszkania bo automatycznie, mam urywaną głowę z przewodami... ;/ właściciel mieszkania wybitnie antyzwierzęcy... ) pilnie potrzebuje jakiegokolwiek tymczasu chociaż na dzisiajszą noc, do jutra zapewne coś się wykombinuje ... Quote
Malwi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 super!!! podaj mi swój nr tel zaraz zadzwonie .... Quote
:: FiGa :: Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mieszkam na Psim Polu, jeśli dowieziecie psiaka mogę go przetrzymać nawet kilka dni ;) Dzwoncie 788468007 Quote
Malwi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :: FiGa :: dzięki wielkie za pomoc z psiną :loveu::loveu::loveu: ( Ulv nie ma neta z tego co wiem, więc jak możesz daj znać jutro co z psiakiem ;) ) Quote
:: FiGa :: Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Z samego rana jedziemy do schronu obczaić gdzie są jego właściciele ;) Malwi mogłaś właściwie skoczyć do schro dziś, bo do 19 był tam wet. Rak, on sprawdziłby chipa. Quote
Malwi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dzwonilam kolo 17 do Ulv, powiedziała że już nie ma sensu tam jechać bo pewnie będzie tylko ochroniarz... no cóż trudno .... przynajmniej sierściuch nie zmarznie w nocy ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 hihi teraz by ci nikt chipa nie sprawdzil.. doktor przyjmuje do 18 (o ile sie nie myle), potem jest jedynie ochrona, ktora nie ma dostepu do schroniskowych sprzetow;) Quote
:: FiGa :: Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Rozmawiałam z Kingą i ona powiedziała mi, że Rak siedział tam dziś do 19 :cool3: Cioteczki kojarzycie tego potfffora? :evil_lol: Quote
Malwi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Figa: jak tak psina się zgadza z twoimi psiakami ? Kilka fotek z miejsca gdzie go znalazłam: Quote
Malwi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Figa, jeśli możesz, gdy bedziesz jutro w schronisku przekaż że na ul. Ślężnej (między Kamienną a Wesołą ) błąka się kolejny bezdomniak - czarny podpalany, pies, chciałam go wziać ze sobą ale rzucił sie na mnie.... na szczęśnie nie zdążył mnie chwycić za rękę. Quote
Korenia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 On rzeczywiście ze schro, bo jeszcze zielony na plecach :evil_lol: http://img.photobucket.com/albums/v652/malfinaaa/dogo/280920091049.jpg Quote
Recommended Posts