akira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Alusia napisał(a):Kto reflektuje na jakiś spacerek w ten weekend:razz: ??? Bo tu coś miasto spotkań śpi :diabloti: Ja z Lusi bardzo chętnie. Quote
Koperek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Alusia napisał(a):Kto reflektuje na jakiś spacerek w ten weekend:razz: ??? Bo tu coś miasto spotkań śpi :diabloti: Oczywiście, że MY! :) Bez nas to wiadomo- nuuuuuuuuuuuuudy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale tylko i wyłącznie NIEDZIELA!!! Quote
ulvhedinn Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 My chyba też, bo "z racji operacji" Luny nie jedziemy chyba z Krą w góry... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 może i my wpadniemy?:loveu: Quote
Justynak Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ech... też byśmy się wybrali, ale Fuńka ma cieczkę, więc niestety nic z tego :roll: A tak na marginesie, to jeszcze raz dziękujemy wszystkim za oferowaną chęć pomocy!!! :Rose::Rose::Rose: Na szczęście okazała się niepotrzebna, suki całe i zdrowe wróciły już do nas po wakacjach "u dziadków". Powiedziała bym wręcz, że nieszczególnie je ten powrót "z letniska" ucieszył :mad:. Przyzwyczaiły się Torby Dwie do całodobowej ludzkiej obsługi, wylegiwania na rozlicznych kanapach i fotelach, nieskrępowanego wychodzenia do ogródka i owocnego żebractwa w kuchni i teraz na surową egzystencję w bloku się trochę fochują :mad: Quote
graynew Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No jak mnie maz nie zabierze auta w niedziele to tez bysmy sie wybrali. Tylko gdzies w miare blisko bym prosila :) no i na ktora standardowo na 13?? Quote
gosikf & dogs Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jest szansa na kolejne spotkanie w schronisku w celu wyprowadzania psów na spacerki? Może udałoby się w najbliższy czwartek? Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jaaaa się piszę, jeśli nie będę zajęta oczywiście ;) Quote
diuna_wro Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Wpiszę i tu: Ciotki i wujki z Wrocławia - patrzcie co się utworzyło w strukturach Urzedu Miasta Wrocławia: Centrum Przyjaznych Relacji (Centrum Przyjaznych Relacji "Ludzie-Zwierzęta") Poznałam tych ludzi, są bardzo otwarci na pomoc w adopcjach. Nie wiem na jakich zasadach (ogłoszeń na ich stronie?) bo to "przelotna" była znajomość, ale może warto spróbować - nr tel kom.: 601 57 77 54 Quote
Koperek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Niedziela już jutro! Czy reflektuje ktoś na socjalizacyjny spacer po zielonych terenach Wrocławia? Proponuję wały nad Odrą (przy Zoo lub lepiej- po drugiej stronie) :) Quote
graynew Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 hmmm po stronie ZOO to jakos predzej bo my jak juz to bedziemy ale tramwajem. Wiec wezcie pod uwage ze mnie to troche kosztuje bo wozek i pies i tramwaj moze byc ciekawie :) No to sprawdze wieczorem co ustalilyscie. Quote
Koperek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 graynew napisał(a):hmmm po stronie ZOO to jakos predzej Tak, jak pisałam- żaden problem- to były tylko moje propozycje ;) Ja będę mogła tak około 15:30 czy coś... Quote
graynew Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Aga ale mna sie nie sugerujcie. Umowcie sie jakos wszyscy a my albo bedziemy albo nie. Z malym to niestety ciezko mi sie dzien wczesniej deklarowac :( Quote
Koperek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 graynew napisał(a):Aga ale mna sie nie sugerujcie. Umowcie sie jakos wszyscy a my albo bedziemy albo nie. Z malym to niestety ciezko mi sie dzien wczesniej deklarowac :( Spox ;) Jak ja mogę być to już napisałam post wyżej, a reszta niech się wypowie, albo spacerku wcale nie robimy. Deklaracje mogę zobaczyć jedynie do jutra, do godz. 7:00, bo później mnie cały dzień nie będzie i zostanie tylko komórka, gdyby ktoś jednak przemyślał sprawę pozytywnie... ...więc do zobaczonka, albo i nie! :) Quote
ulvhedinn Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 To co, jutro 15.30 Przystań Zwierzyniecka? :cool3: Quote
olinafm Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Może umówimy się na niedzielę? Są chętni? Quote
graynew Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 My niestety nie mozemy. Jestesmy w Tarnowie u tesciowej :razz: Bawcie sie dobrze !! Quote
bros Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kto truje psy w parkach? - Wiadomości - WP.PL Quote
:: FiGa :: Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dobrze, że my z Figulcową po parkach nie łazimy :watpliwy: Jestem tu stosunkowo krótko. Czy jakiś pies ucierpiał?? :( Quote
gusia1972 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 kochani Wrocławianie zapraszam do wątku o Akcjii pobierania krwii która odbędzie się 4 X 2009 we Wrocławiu :multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f31/ii-akcja-psia-krew-we-wroclawiu-147203/#post13020489[/URL] Quote
Koperek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='gusia1972']kochani Wrocławianie zapraszam do wątku o Akcjii pobierania krwii która odbędzie się 4 X 2009 we Wrocławiu :multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f31/ii-akcja-psia-krew-we-wroclawiu-147203/#post13020489[/URL][/quote] Ponieważ przekroczyłam limit ostrzeżeń:diabloti: to wpisz mnie proszę [B]gusia[/B] na tamtejsze forum- będę dźwięczna po stokroć :) Bonusia- owczarek i Bruńcio- rottweiler ;) Quote
gusia1972 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [B]Koperek[/B] dzięki :loveu: już Cię wciągam na listę :multi: (Twoje psy to psy czy suki ?? - bo nie wiem jak odmieniać ich imiona :)) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Bona-suka, Bruno-pies :evil_lol: Ulv tez sie deklaruje z KrAksą Quote
Recommended Posts