Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Alusia napisał(a):
Kto reflektuje na jakiś spacerek w ten weekend:razz: ??? Bo tu coś miasto spotkań śpi :diabloti:

Oczywiście, że MY! :) Bez nas to wiadomo- nuuuuuuuuuuuuudy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale tylko i wyłącznie NIEDZIELA!!!

Posted

Ech... też byśmy się wybrali, ale Fuńka ma cieczkę, więc niestety nic z tego :roll:

A tak na marginesie, to jeszcze raz dziękujemy wszystkim za oferowaną chęć pomocy!!! :Rose::Rose::Rose: Na szczęście okazała się niepotrzebna, suki całe i zdrowe wróciły już do nas po wakacjach "u dziadków". Powiedziała bym wręcz, że nieszczególnie je ten powrót "z letniska" ucieszył :mad:. Przyzwyczaiły się Torby Dwie do całodobowej ludzkiej obsługi, wylegiwania na rozlicznych kanapach i fotelach, nieskrępowanego wychodzenia do ogródka i owocnego żebractwa w kuchni i teraz na surową egzystencję w bloku się trochę fochują :mad:

Posted

Niedziela już jutro! Czy reflektuje ktoś na socjalizacyjny spacer po zielonych terenach Wrocławia? Proponuję wały nad Odrą (przy Zoo lub lepiej- po drugiej stronie) :)

Posted

hmmm po stronie ZOO to jakos predzej
bo my jak juz to bedziemy ale tramwajem. Wiec wezcie pod uwage ze mnie to troche kosztuje bo wozek i pies i tramwaj moze byc ciekawie :)
No to sprawdze wieczorem co ustalilyscie.

Posted

graynew napisał(a):
Aga ale mna sie nie sugerujcie. Umowcie sie jakos wszyscy a my albo bedziemy albo nie. Z malym to niestety ciezko mi sie dzien wczesniej deklarowac :(

Spox ;) Jak ja mogę być to już napisałam post wyżej, a reszta niech się wypowie, albo spacerku wcale nie robimy.

Deklaracje mogę zobaczyć jedynie do jutra, do godz. 7:00, bo później mnie cały dzień nie będzie i zostanie tylko komórka, gdyby ktoś jednak przemyślał sprawę pozytywnie...

...więc do zobaczonka, albo i nie! :)

Posted

kochani Wrocławianie zapraszam do wątku o Akcjii pobierania krwii która odbędzie się 4 X 2009 we Wrocławiu :multi:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f31/ii-akcja-psia-krew-we-wroclawiu-147203/#post13020489[/URL]

Posted

[quote name='gusia1972']kochani Wrocławianie zapraszam do wątku o Akcjii pobierania krwii która odbędzie się 4 X 2009 we Wrocławiu :multi:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f31/ii-akcja-psia-krew-we-wroclawiu-147203/#post13020489[/URL][/quote]
Ponieważ przekroczyłam limit ostrzeżeń:diabloti: to wpisz mnie proszę [B]gusia[/B] na tamtejsze forum- będę dźwięczna po stokroć :)

Bonusia- owczarek i Bruńcio- rottweiler ;)