gosikf & dogs Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Super spacer! Świetne fotki, a mnie znowu nie było, niedobrze.Już następnym razem to bankowo muszę być, szkoda tylko, że w sobotę wyjeżdżam:eviltong: Quote
bros Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 chciałam zaznaczyć ze ja jedynie wklejam fotki WYKONAWCĄ była abilab , dziękujemy Aniu :loveu: i jeszcze odnalezione 3 Quote
gosikf & dogs Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Przepraszam za offa, wejdźcie, może pojawią się pomysły, może ktoś może pomóc: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/w-w-suka-9mies-mix-labka-z-goldenem-w-pilnej-potrzebie-141536/ Quote
bros Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 hi hi mam jeszcze masę fotek od abilab i kolejną nockę :evil_lol: porcja małej kochanej Funi :loveu: liziesz Ty z tym aparatem czy nie ? mamusiu ten gość nie mial nic bardzo smacznego - wracammmmmm o ciotka może coś ma dawaj ciotka smakola czasu szkoda trza pobiegać jeszcze i jedyne jakie znalazłam zdięcie Tosi molestowanej przez Asię Quote
bros Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 atak dziewczyn na naczelnego szczekającego :diabloti: Bros schował się za Cujo (może mnie nie zauważą :eviltong: ) no ale gdyby jednak to ja lepiej do wody wlizę może za mną nie polezą Abi mnie nakryłaaaa a tu zgadnijcie kto ????? nasz najmłodszy dogomaniak i z przodu ;) i taaak Quote
bros Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 i te cudne kaloszki ciotki Koperkowej :loveu: (musiałam - są booooskie) Bros zaczepia Kraksę mam patyczka Kra pogonisz mnie ??? Bros śmieszny jesteś ??? mam swojego Abi goni kaczki krótki postój Quote
bros Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 i to było by na tyle kochani Abunia pelna nieśmialości zaprasza na kolejny fajny spacer do Wschodniego :loveu: i żegnamy Was bardzo gorąco :evil_lol: no chyba ze jeszcze znajdziemy jakieś niewklejone fotki ;) kilka foteczek też znajdziecie na wątku Brunonka: http://www.dogomania.pl/forum/f85/bruno-wielki-szczeniak-do-kochania-ma-dom-80926/index57.html Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 To jeszcze ja dopowklejam: Zmokły... pies Kąpiele wodno-błotne Brosa Kra jak zwykle usiłuje się utopić.... Quote
Koperek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 bros napisał(a):i te cudne kaloszki ciotki Koperkowej :loveu: (musiałam - są booooskie) buahahahahahaha:roflt: No i teraz to już wszyscy wiedzą, że są boskie i jeszcze mi ktoś skradnie!:roflt: Quote
gosikf & dogs Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Koperek napisał(a):buahahahahahaha:roflt: No i teraz to już wszyscy wiedzą, że są boskie i jeszcze mi ktoś skradnie!:roflt: No a ja tak po cichu skraść chciałam, tera to już nie ma sensu... Wszystko się wydało. Quote
abilab Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No kolejne foteczki oj mozna by ogladac bez liku czekamy na nastepny spacerk i niech zaluje ten kto nie był http://www.dogomania.pl/gallery/286/10/7560.html Quote
Gamba Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A gdzie odbędzie sie nastepny spacer ? Zglaszam chec uczestnictwa razem ze swoimi dziewczynami :cool3: Koperku ładnie napisałem ??? :evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Gamba']Koperku ładnie napisałem ??? :evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:OPLUŁAM KLAWIATURĘ PRZEZ CIEBIE! buahahahaha Jaki grzeczny teraz:diabloti: i się nawet pyta:evil_lol: Spacerkowicze odpowiedzcie proszę Temuż wyżej, bo ja z nim nie gadam:diabloti: Quote
olinafm Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kolejny spacer w niedziele w laski pilczyckim? Kto jest za? Quote
Justynak Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Je również bardzo dziękuję za udany spacerek i piękne foty! A Funia bardzo dziękuje za wszystkie wyżebrane smakołyki i wyrazy sympatii! ;) Tosia też dziękuje, ale jak to Tośka, z pewną dozą nieśmiałości (co wcale nie oznacza, że cicho :evil_lol:). Lasek Pilczycki to fajne miejsce, tylko że ja jeszcze nie potrafię się określić co do swej obecności, ale zapewne pod koniec tygodnia, będę mogła powiedzieć coś konkretniejszego.... Quote
gosikf & dogs Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A mnie w niedzielę już nie ma:placz: Ale za to jak się nie obrazicie to wkleję po powrocie fotki moich wrocławskich psów ze spacerków spoza Wrocławia tj. z wakacji:eviltong: Quote
faza14 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 My też chcemy na spacerek! :diabloti: tylko kiedy? bo w weekend to ja nie mogę;( Quote
Koperek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Spacerkowicze zlitujcie się! Bo wyjdzie na to, że ja z Gambą sami zostaniemy na placu boju:cool1: A tego bym nie chciała, bo nie jestem pewna, kto pierwszy na nim padnie:diabloti: Kto jeszcze chętny na spacerek???? Lasek pilczycki może być- muszę zerknąć na mapkę Targeo, bo se nie przypominam gdzie to, ale dojadę ;) Quote
graynew Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Koperku lasek pilczycki to chyba tam pod Hala Orbita sie spotykalismy??? Czy ja cos namieszalam? My musimy przemyslec, no chyba ze nam powiecie czy to sa tereny na nasz super pojazd? :p Bo Borcia chetnie by sie z wami spotkala. Tak jej dobrze robia te spacery, ze zawsze po nich to startuja nawet do najwiekszych psow u nas :) Quote
Koperek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 graynew napisał(a):Koperku lasek pilczycki to chyba tam pod Hala Orbita sie spotykalismy??? Czy ja cos namieszalam? Lasek Pilczycki wyszedł mi między ulicą Milenijną i dalej Mostem Milenijnym, a ul. Lotniczą. Czyli gdzie indziej, niż jest Hala Orbita. Chyba, że ja teraz coś pokręciłam...? olinafm- prosimy o wyjaśnienia!;) graynew napisał(a):Tak jej dobrze robia te spacery, ze zawsze po nich to startuja nawet do najwiekszych psow u nas :) hahaha Pierwszy właściciel psa, który się cieszy z wykazywanej "agresji lękowej" swojego psa! buahahahahahahahahahahahahahaha ...żart:mdrmed: Quote
Gamba Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cześć Koperku :p Co tam u Ciebie słychać ? :diabloti: Słyszałem, że w doborowym towarzystwie wybierasz się na spacer ? :diabloti::diabloti: A na poważnie... Miejsce jest juz ustalone ? Quote
Korenia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Koperku :) Hala Orbita jest na lewo od mostu Milenijnego :) jakieś 10 metrów :evil_lol: Quote
Koperek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Korenia napisał(a):Hala Orbita jest na lewo od mostu Milenijnego :) jakieś 10 metrów :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: W każdym razie jakby tak policzyć to wyszłoby nam, że to jednak ok. 200 m między jednym, a drugim, więc gdzie w końcu, bo tyle szła nie będę!:diabloti: Quote
Gamba Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jeszcze żeby było tam jakieś połączenie autobusowo-tramwajowe :cool3: Ja wyruszam z Opolskiej :p Quote
Recommended Posts