Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeśli będziesz jechać autobusem wysiądź na przystanku bodajże 'park wschodni', skręcisz w stronę parku -prowadzi do niego jedna dróżka, dziurawa niewyasfaltowana, na końcu której jest parking -na pewno go nie przegapisz :p
Jeśli coś pokręciłam to niech mnie ktoś poprawi :roll:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Olina dokładnie przystanek "park Wschodni" . Słuchajcie teren teraz odrobinę podgniwa (podmokłe polanki) więc i efekty zapachowe super przyjemne :evil_lol: bardziej wrażliwym polecam maseczki pgaz. a psy po spacerku do ACE :evil_lol: ja nie wiem czy dotrę bo Brosio po ostatnich kąpielach jakby podziębiony , poobserwuję do jutra, ale wolałabym żeby omijał wodę.

Posted

[quote name='graynew']A taka okazja jak jutro to nie wiadomo kiedy sie trafi :D
Szczególnie bros, jak nasze dwa samczyki się spotkają- będzie jazda na całego:diabloti:

Z góry wszystkich przepraszam za jutrzejszą walkę na dzień dobry- znaczy będę walczyć ja z moim potforkiem- SIEM NIE LĘKAJCIE!:evil_lol::evil_lol:

Posted

Koperuś ja myślę ze z Brunciem - Bros odpuści, znajdzie sobie słabszego do maltretunku :evil_lol: On taki odważny figo fago jak wie ze jest największy w grupie :cool1:
a tak serio to chyba Brosio jest przeziębiony , trochę się boję , jeszcze do jutra zobaczę jak minie noc.

Posted

Qurna a jak bardzo Park Wschodni jest zalany? Bo dziś moje suczyce zaadvocatowałam i przez jakiś czas nie powinny się kapać. O Funię się nie martwię, bo ta i tak gardzi wszystkim co mokre ;), ale Torba-Tośka na bank postanowi się potaplać :mad:. Jeżeli zamoczy tylko "kopytka" to luz, ale jeżeli polany zamieniły się w jeziora, to mogę jej nie upilnować :angryy:

Posted

No co Ty Justyna nie rob nam tego :)
Ja jak dzis rano zobaczylam ten deszcz to stwierdzilam ze pewnie polowa wymieknie. No ale juz nie pada i wogole zapowiada sie na cieplo i slonecznie :D
Wiec mam nadzieje, ze do zobaczenia ze wszystkimi.

Posted

cioteczki dziękujemy za świeny spacerek :loveu: foteczk wstawię jak tylko dostanę na pocztę. Brosio wykąpany , najedzony odpoczywa w domowym zaciszu a pancia w pracy na dogo łazikuje ;)

Posted

My też dziękujemy :lol: i przepraszamy wszystkich rozjechanych.... :oops:

KrA niestety nie odpoczywa, tylko lata po domu podkręcona i szuka co by tu zmalować/ukraść/pożreć/zdemolować.... :mad: zwariuję jak nic.

Posted

Dziękuję bardzo wszystkim za przyjemny spacerek, który zaliczam do najbardziej udanych do tej pory :), a graynew dziękuję za, jak zwykle- PIĘKNE FOCIE!:loveu::loveu::loveu:

...i zaszczycenie nas obecnością najmłodszego, maleńkiego dogomaniaka!!!:multi::multi::multi:

Posted

bros śliczne focie- dziękuję, że mogliśmy się na nich znaleźć!:multi:

p.s. Zapożyczyłam jedną- z tymi uszami hahahahaha Mam nadzieję, że mnie nie pozwiesz za prawa autorskie??:diabloti:

Posted

[quote name='abilab']a juz myslalam ze umiem wklwjac fotki tu :shake:
abilab:loveu: buahahahahahaha BOMBA! i nawet Bruńcio przez to "nieudanie" się załapał! hahahahaha:roflt::roflt: