olinafm Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 jeśli będziesz jechać autobusem wysiądź na przystanku bodajże 'park wschodni', skręcisz w stronę parku -prowadzi do niego jedna dróżka, dziurawa niewyasfaltowana, na końcu której jest parking -na pewno go nie przegapisz :p Jeśli coś pokręciłam to niech mnie ktoś poprawi :roll: Quote
bros Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Olina dokładnie przystanek "park Wschodni" . Słuchajcie teren teraz odrobinę podgniwa (podmokłe polanki) więc i efekty zapachowe super przyjemne :evil_lol: bardziej wrażliwym polecam maseczki pgaz. a psy po spacerku do ACE :evil_lol: ja nie wiem czy dotrę bo Brosio po ostatnich kąpielach jakby podziębiony , poobserwuję do jutra, ale wolałabym żeby omijał wodę. Quote
graynew Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Bros nie badz taka kwoka :eviltong: nic mu nie bedzie. A taka okazja jak jutro to nie wiadomo kiedy sie trafi :D Quote
Koperek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='graynew']A taka okazja jak jutro to nie wiadomo kiedy sie trafi :D Szczególnie bros, jak nasze dwa samczyki się spotkają- będzie jazda na całego:diabloti: Z góry wszystkich przepraszam za jutrzejszą walkę na dzień dobry- znaczy będę walczyć ja z moim potforkiem- SIEM NIE LĘKAJCIE!:evil_lol::evil_lol: Quote
bros Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Koperuś ja myślę ze z Brunciem - Bros odpuści, znajdzie sobie słabszego do maltretunku :evil_lol: On taki odważny figo fago jak wie ze jest największy w grupie :cool1: a tak serio to chyba Brosio jest przeziębiony , trochę się boję , jeszcze do jutra zobaczę jak minie noc. Quote
Justynak Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Qurna a jak bardzo Park Wschodni jest zalany? Bo dziś moje suczyce zaadvocatowałam i przez jakiś czas nie powinny się kapać. O Funię się nie martwię, bo ta i tak gardzi wszystkim co mokre ;), ale Torba-Tośka na bank postanowi się potaplać :mad:. Jeżeli zamoczy tylko "kopytka" to luz, ale jeżeli polany zamieniły się w jeziora, to mogę jej nie upilnować :angryy: Quote
graynew Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No co Ty Justyna nie rob nam tego :) Ja jak dzis rano zobaczylam ten deszcz to stwierdzilam ze pewnie polowa wymieknie. No ale juz nie pada i wogole zapowiada sie na cieplo i slonecznie :D Wiec mam nadzieje, ze do zobaczenia ze wszystkimi. Quote
graynew Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 aresik strone wczesniej pisalysmy :) o 13 na parkingu w Parku Wschodnim. Do zobaczenia mamy nadzieje. Quote
bros Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 cioteczki dziękujemy za świeny spacerek :loveu: foteczk wstawię jak tylko dostanę na pocztę. Brosio wykąpany , najedzony odpoczywa w domowym zaciszu a pancia w pracy na dogo łazikuje ;) Quote
ulvhedinn Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 My też dziękujemy :lol: i przepraszamy wszystkich rozjechanych.... :oops: KrA niestety nie odpoczywa, tylko lata po domu podkręcona i szuka co by tu zmalować/ukraść/pożreć/zdemolować.... :mad: zwariuję jak nic. Quote
graynew Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No nam tez sie podobalo i mamy troche zdjec :) Wiec zaczynam wstawiac dajcie chwilke. Quote
Koperek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dziękuję bardzo wszystkim za przyjemny spacerek, który zaliczam do najbardziej udanych do tej pory :), a graynew dziękuję za, jak zwykle- PIĘKNE FOCIE!:loveu::loveu::loveu: ...i zaszczycenie nas obecnością najmłodszego, maleńkiego dogomaniaka!!!:multi::multi::multi: Quote
bros Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 to do dzieła , udało mi się zalogować :multi: wodne szaleństwa Bruncio z dodatkową parą uszu Quote
bros Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 dotarła Ulv Abi zastanawia się na czym Kraksa jeżdzi :evil_lol: mission imposible - dogonić kaczuchy Quote
bros Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 akuku ciocia a co dla nas masz ???? :evil_lol: moja nowa miłość :loveu: Kajtuś Quote
abilab Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a juz myslalam ze umiem wklwjac fotki tu :shake: Quote
Koperek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 bros śliczne focie- dziękuję, że mogliśmy się na nich znaleźć!:multi: p.s. Zapożyczyłam jedną- z tymi uszami hahahahaha Mam nadzieję, że mnie nie pozwiesz za prawa autorskie??:diabloti: Quote
abilab Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jednak nadal wklejanie fotek przekaze brosowi ale dziekujemy wszystkim za uroczy spacer Quote
Koperek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='abilab']a juz myslalam ze umiem wklwjac fotki tu :shake: abilab:loveu: buahahahahahaha BOMBA! i nawet Bruńcio przez to "nieudanie" się załapał! hahahahaha:roflt::roflt: Quote
Recommended Posts