Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niech dziewczyny wezma parasolki
bo moze dojsc do "miss mokrego podkoszulka"

ULV jak robimy (oczywiscie jesli bedzie w miare pogoda)
Ty Kre ja Eiko ? O ktorej pod brama ?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Korenia']My, jak będzie mokro - odpadamy. Księżniczka po mokrym nie chodzi :cool1:

Irysek - Amy dziękuje za buziaki :* Przesyła również - takie soczyste :cool3:[/quote]

To na rączki:eviltong:

Posted

Ode mnie to wszedzie daleko a ja moglabym najwyzej na godzine sie urwac jakby maz i mlody byli dobrze nastawieni. Wiec w gre wchodzilby tylko waly miedzy np mostem Trzebnickim a Warszawskim. Moze na przyszly weekend ktos by reflektowal. Stesknilam sie troche za Wami.

Posted

[quote name='graynew']Ode mnie to wszedzie daleko a ja moglabym najwyzej na godzine sie urwac jakby maz i mlody byli dobrze nastawieni. Wiec w gre wchodzilby tylko waly miedzy np mostem Trzebnickim a Warszawskim. Moze na przyszly weekend ktos by reflektowal. Stesknilam sie troche za Wami.
Na przyszły weekend to i ja bym chętnie się wybrała ;)

Wczoraj na zawodach kilka godzin spędziłam, później był zlocik w Rynku, a później mi kości połamało, więc ani czasu, ani sił. Dzisiaj od nowa jeżdżenia, a pogoda nie sprzyja. A za tydzień to już ulewy się nieco uspokoją! ;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Graynew, a ty co proponujesz? W końcu powinnaś mieć decydujacy głos, jako "świeżoupieczona" mama....

dobrze Magda godosz!:lol: To jak graynew??

Posted

Tak jak pisalam dla mnie miedzy mostami Trzebnickim i Warszawskim byloby najblizej, ale TŻ mowi, ze najlepiej dla wozka byloby w tym parku kolo Krakowskiej tam gdzie Bros nas kiedys zabrala. No i mam nadzieje, ze mlody bedzie pozytywnie nastawiony na szczekajace psy :D

Moze byc sobota na 13?? Bo ja sie musze jakos miedzy karmieniami zmiescic. Strasznie to problematyczne ale psu tez sie cos od zycia nalezy.

Posted

A wlasnie dziewczyny tak z innej beczki potrzebuje na juz tlumacza przysieglego z angielskiego. Zna ktos jakiegos?? Dosc duzo tekstu do tlumaczenia wiec chcialabym troche ponegocjowac cene jakby sie dalo!!!!

Posted

graynew napisał(a):
A wlasnie dziewczyny tak z innej beczki potrzebuje na juz tlumacza przysieglego z angielskiego. Zna ktos jakiegos?? Dosc duzo tekstu do tlumaczenia wiec chcialabym troche ponegocjowac cene jakby sie dalo!!!!

Musi być tłumacz przysięgły? Moja siostra jest lektorem jezyka angielskiego w szkole językowej Moose(tej w ratuszu), ale tłumaczem przysięgłym nie jest :eviltong:

Posted

Tam gdzie Bros "was/nas";P kiedyś zabrała to jest Park wschodni. teraz są tam super warunki bo wszystkie wodne miejsca sa dodatkowo zalane,poziom wody wysoki a i polany podmokle, wielkie bajora. wiec owszem dla psow super ale... ludzie to sie raczej musza przemieszczac po sciezkach. w sumie jak maja byc 4xkoła to chyba ok:p

Posted

Kochani dostałam właśnie telefon, w naszym Wrocławskim schronie przebywa sunia BOS (biały owczarek szwajcarski) 4 letnia zaniedbana, odebrana nieodpowiedzialnemu pijącemu facetowi, do natychmiastowego wzięcia ze schronu , PILNIE szukamy choćby DT dla bidy.

EDIT : sunia już ma DS :)

ZAPRSASZAM na wątek KSENI w moim banerku , poniżej

Posted

16 to dla mnie za pozno, ale jesli wiekszosc bedzie za niedziela to moze przeniesiemy na niedziele na 13?? We wschodnim.
No wiec jak prosze o skladanie deklaracji :p

Posted

oki , niedziela 13.00 Wschodni - BĘDZIEMY
a jutro raniutko od 8.15 też do około 12 będziemy się tam wałęsać , jeśli ktoś chętny :bluepaw: