Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olinafm napisał(a):
jest w końcu jutro po południu jakiś spacer?

JEST :mad:

O 15.00. Na Oporowie. Może byc na mostku (na tym przez który leci ulica, czy innym?)? Jakieś obiekcje??? Hę? :mad: :evil_lol:

P.S. Musi ktos w końcu zadecydowac bo sie w zyciu nie zbierzemy...;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ulvhedinn napisał(a):
JEST :mad:

O 15.00. Na Oporowie. Może byc na mostku (na tym przez który leci ulica, czy innym?)? Jakieś obiekcje??? Hę? :mad: :evil_lol:
To może na mostku "nad Niagarą" (dla niezorientowanych to taki mini mostek nad mini wodospadzikiem, za polem golfowym "City Golf Wrocław", która na Google Maps naprawdę nazywa się Kładka Oporowska ;))? Tam zawsze przyjemniej niż na pętli czy ulicy.

Posted

czołem:p
wiec w parku grabiszynskim spacer? czy ja dobrze kojarze?tam gdzie sa takie duze kamienie na srodku? przeciez to maly park. w niedziele pewnie sporo tam ludzi dzieci itd. czy to aby na pewno dobre miejsce na spacer psi?kurcze,bo bym sie wybrala ale tam to odpada dla nas.mowie,maly skąpy...i za ludziony

Posted

A kto powiedział że będziemy łazić akurat po samym środku parku? Równie dobrze można pójść wzdłuż rzeczki, w jedną albo w drugą stronę (np. za ulicę, tam jest juz znacznie dziczej ;)).... Poza tym psów tyż jest tam zawsze sporo.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
A kto powiedział że będziemy łazić akurat po samym środku parku? Równie dobrze można pójść wzdłuż rzeczki, w jedną albo w drugą stronę (np. za ulicę, tam jest juz znacznie dziczej ;)).... Poza tym psów tyż jest tam zawsze sporo.
Ulv dobrze goda! ;) W samym parku faktycznie zawsze tłum, ale na obrzeżasz już jest całkiem ok. A kto zamierza się pojawić, żeby było wiadomo na kogo ew. czekać?

Posted

a no to ok:) moze ja zwyczajnie nie do konca teren znam:eviltong:
znaczy sie wierze,ze wiecie co gadacie:p nie obiecuje ze bedziemy,jak bysmy byli to na 15 wiec jakby co nie czekac na nasza sfore

Posted

witam,
poszukuje kogos z okolic stablowic, maslic, kozanowa lub nowego dworu do wspolnych spacerow.

Ok 3 m-ce temu przygarnelam rocznego psa, ktory nie ma za dobrych doswiadczen z innymi psami. Niestety jedyne co go spotkalo z ich strony to agresja (byl dosyc powaznie pogryziony zanim trafil do mnie) co skutkuje tym, ze na widok innych psow od razu przyjmuje postawe sygnalizujaca ze w kazdym momencie jest w stanie zaatakowac. Czarny nie jest agresywny. Gdy inny pies jest nastawiony przyjaznie, zaczyna machac ogonem i znika irokez z jego grzbietu;)

Czarny nie umie sie jednak bawic. Gdy okazuje sie ze inny pies nie chce go skrzywdzic i zaprasza do zabawy, Czarny nie wie co ma robic :shake:. Jedyne co potrafi to ganiac za ogonem innego psa (instynkt łowczy:evil_lol:), dlatego poszukuje spokojnego, chetnego do zabawy kompana, ktory pokaze Czarnemu, na czym to wszystko polega.

Tylko poważne oferty prosze kierowac na prv! :razz:

Posted

nas jednak nie bedzie. ze wzgledu na problem w podrózowaniu z dwoma psiurami idziemy na łaponogach do wschodniego:p
bawta sie dobrze!!!!:loveu:

Posted

Dziękuję wszystkim za dzisiejszy spacer !
Panda leży plackiem, nie ma siły nawet jeść - tylko pac pac ogonkiem - dziękuje równiez za towarzystwo :-) !

Posted

Szarek też padł :lol: ale dzisiaj ruszamy z kopyta do sztuczek :cool1:
Mam foki ale mam również Blue connect-a który jest na wyczerpaniu i w tym miesiącu RACZEJ nie dam rady wgrać :roll: chyba ,że do Picasy ale wtedy foty tracą ostrość...
Spacer bardzo udany :loveu:

Pozdrawiam Ala

Posted

Dowartościowałam internet i proszę ...
Więc jedziemy :
Epizod I scena I : Niagara ok godziny 15:00 Wrocław-Oporów
Repet ->>> powtórka z rozrywki Jeszcze dużo,ale nie wiem ile jeszcze uda mi się wstawić dzisiaj cdn...

Posted

Ulv wyrywa Krze łapy:evil_lol:

Kra co chwilę w wodzie :evil_lol::lol:

W związku z czym Ulv została zmuszona do ściągnięcia obuwia :lol: i wyławiania psa z wody