gosikf & dogs Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 He he he:) Wszystko się zgadza. Ze spotkaniem faktycznie trudno, ja niestety mam pełne ręce roboty przy psach, za sobą mam przygotowania do wesela przyjaciółki, przed sobą szkolenie i w ogóle to jakoś tak życie między palcami ucieka. A ja, że tak spytam, bo nie wiem, Wasze maleństwo to żeńskiej czy męskiej płci???:cool3: Na kiedy termin? Quote
silver_shira Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 wiska napisał(a):Dobra,juz wiem gdzie to jest ,ale...strasznie daleko :-o(ode mnie) A moze jest ktos z okolic partynic,sleznej (park poludniowy,skowroni) lub gorka pafawak badz park przy grabiszynskiej? ;) ja reflektuję na górkę pafawag i na park przy grabiszyńskiej ;) Quote
feeria Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A gdzie jest górka pafawag? Ja chętnie na wałach nad Ślężą, np.między ul. Wałbrzyską a Parkiem Grabiszyńskim. Może ktoś reflektuje? Quote
silver_shira Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 górka jest przy ulicy hallera niedaleko stadionu wks'u na oporowskiej Quote
Justynak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jejku jak mnie tu dawno nie było! :oops: Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że zdawałam ostatnio strrrrasznie ciężki i baaardzo dla mnie ważny egzamin i przez kilka miesięcy byłam totalnie wyłączona z normalnego życia. Bogu dzięki cała operacja zakończyła się sukcesem :multi::multi::multi: i już wróciłam do żywych! :lol: Ogromnie się za Wami i naszymi spacerami stęskniłam (Wy pewnie za moimi dwoma jazgotnicami mniej :evil_lol:) i bardzo chętnie po nadrabiała bym zaległości towarzyskie! Może więc jakiś spacerek w weekend? :razz: P.s. Graynew a jak Ty wykonałaś swoją "misję specjalną"? Pochwal się, choć na PW! Rozumiem, że mam już gratulować szczęśliwym rodzicom? :razz: P.p.s Ulv widziałam Cię ostatnio jak kwitłaś na przystanku 135 koło Zielińskiego i jak byś nie wykazywała się taką ślepotą i zauważyła łaskawie moje żółte "porsze" i mnie rozpaczliwe machającą w środku, to bym Cię podwiozła :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Byłam z koszykiem? To odwoziłam koteczka do domu i byłam jak zwykle zajęta rozważaniem, jak tu wymaglować nowych Dużych mojego "dziecka".... :oops: Też bym się chętnie wybrała na spacerek, KrA się chce pochwalić bryką (a bryka cięższa, więc obawiam się że inne psy moga byc mało zachwycone... :diabloti:), a ja bym sie troche odstresowała.... Quote
graynew Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Justynak GRATULACJE No my rodzicami od niedzieli tzn 14 czerwca jestesmy. Mlody wie ze kryzys na swiecie i sie zapieral i wyjsc nie chcial siedzial 10 dni po terminie. No ale jest. tez jak z Twoim egzaminem powiem, ze bylo ciezko ale sukces pelny!!!!! Ja tez sie stesknilam za spacerkami pogaduchami i nawet za szczekajaca Toska i Funia :) ale coz z tego my jeszcze jakis czas bedziemy z Wami spacerowac wirtualnie. Pozdrawiamy bardzo goraco. Quote
Justynak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='gosikf & dogs']może by tak sobota? Ja w sobotę bardzo chętnie! Tylko gdzie i o której? :razz: Graynew bardzo dziękuję i oczywiście też OGROMNE GRATULACJE (myślę, że jednak Twoje "'zadanie specjalne" było dużo cięższe od mojego! ;)). Malutkiemu dogoaniakowi i jego rodzicom życzymy dużo zdrowia i szczęścia!!! :calus: Quote
ulvhedinn Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Graynew, ooogrooomne gratulacje!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Sobota bardzo fajny termin, może gdzieś na Oporowie? Np. możemy się spotkać na pętli o 13? Quote
Justynak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ulvhedinn napisał(a):Np. możemy się spotkać na pętli o 13? Czyli tak naprawdę o 13:30-14? :evil_lol: Quote
Alusia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 OPORÓW :multi: Tak!!! Mi obojętnie lecz wolałabym Sb - ale obojętnie :lol:\ A proszę mi powiedzieć jak podobały się zawody w Parku Południowym od strony widza ??? Quote
olinafm Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Magdina napisał(a):a kto za niedzielą ??? ja !!!!!!! Quote
Justynak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Mi właścicwie chyba też wszystko jedno, ale bardziej optowała bym za sobotą. Quote
ulvhedinn Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja jestem zdecydowanie ZA SOBOTĄ!!!!!!! :cool3: Quote
Koperek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 graynew GRATULUJĘ PRZEOGROMNIE!!!:Rose::Rose::Rose: Super, że następny taki człowieczek dogomaniacki będzie nam rósł!!! Załóż wąteczek małego gdzieś na dogo, wklej zdjęcia- CHCEMY GO ZOBACZYĆ!- na pewno będzie miał powodzenie!! Sama się zgłaszam, jako wirtualna ciotka chcestna!:p:lol: Quote
wiska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-piekna-sunia-14kg-potrzebny-dt-od-jutra-bo-pojdzie-do-schronu-140179/ blagam!! Mam czas na znalezienie DT dla niej do jutra do 12 ;( ;(!!! Quote
Mruczka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Teraz tak długo jasno - może dałoby się trochę później, porą popołudniową - w sobotę ???? Quote
ulvhedinn Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 14.00? Ja np. później nie mogę... chyba że w niedzielę wczesnym popołudniem, tak po trzeciej.... Quote
Mruczka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 W niedzielę o 15 to świetna pora - jakby komuś pasowało, to byłoby super !!!! Będę z moim niekonfliktowym pieskiem na spacerze w parku grabiszyńskim w niedzielę na pewno. gdyby ktoś z dogo chciał sie przyłaczyć, to poczekam jakieś pół godziny na mostku nad Ślężą ( Niagara ????) , bo to bardziej przyjazne miejsce - dla psów of kors - niż pętla z tramwajami i autobusami. Quote
Alusia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Czyli jak robimy dzisiaj o 14:00 czy jutro po południu ??? Quote
Goś Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Cześć wszystkim!!! :multi: Jak tam Wasze spacerki?? Ech, tęsknie za nimi!!!!! Dlatego organizuję sobie już ludzi tutaj :evil_lol: Co prawda posty nieco poskakały i się bajzel zrobił, ale wpadnijcie do nas: http://www.dogomania.pl/forum/f626/oto-frytka-_-131846/index12.html#post12486245 Graynew DRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:BIG: wOOOOOwwww Quote
olinafm Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ja postaram się być. Nie obiecuję, ale będę się starać ;) Quote
Recommended Posts