Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

He he he:) Wszystko się zgadza.

Ze spotkaniem faktycznie trudno, ja niestety mam pełne ręce roboty przy psach, za sobą mam przygotowania do wesela przyjaciółki, przed sobą szkolenie i w ogóle to jakoś tak życie między palcami ucieka. A ja, że tak spytam, bo nie wiem, Wasze maleństwo to żeńskiej czy męskiej płci???:cool3: Na kiedy termin?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wiska napisał(a):
Dobra,juz wiem gdzie to jest ,ale...strasznie daleko :-o(ode mnie)
A moze jest ktos z okolic partynic,sleznej (park poludniowy,skowroni) lub gorka pafawak badz park przy grabiszynskiej? ;)

ja reflektuję na górkę pafawag i na park przy grabiszyńskiej ;)

Posted

Jejku jak mnie tu dawno nie było! :oops: Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że zdawałam ostatnio strrrrasznie ciężki i baaardzo dla mnie ważny egzamin i przez kilka miesięcy byłam totalnie wyłączona z normalnego życia. Bogu dzięki cała operacja zakończyła się sukcesem :multi::multi::multi: i już wróciłam do żywych! :lol: Ogromnie się za Wami i naszymi spacerami stęskniłam (Wy pewnie za moimi dwoma jazgotnicami mniej :evil_lol:) i bardzo chętnie po nadrabiała bym zaległości towarzyskie! Może więc jakiś spacerek w weekend? :razz:

P.s.
Graynew a jak Ty wykonałaś swoją "misję specjalną"? Pochwal się, choć na PW! Rozumiem, że mam już gratulować szczęśliwym rodzicom? :razz:

P.p.s
Ulv widziałam Cię ostatnio jak kwitłaś na przystanku 135 koło Zielińskiego i jak byś nie wykazywała się taką ślepotą i zauważyła łaskawie moje żółte "porsze" i mnie rozpaczliwe machającą w środku, to bym Cię podwiozła :eviltong:

Posted

Byłam z koszykiem? To odwoziłam koteczka do domu i byłam jak zwykle zajęta rozważaniem, jak tu wymaglować nowych Dużych mojego "dziecka".... :oops:

Też bym się chętnie wybrała na spacerek, KrA się chce pochwalić bryką (a bryka cięższa, więc obawiam się że inne psy moga byc mało zachwycone... :diabloti:), a ja bym sie troche odstresowała....

Posted

Justynak GRATULACJE

No my rodzicami od niedzieli tzn 14 czerwca jestesmy. Mlody wie ze kryzys na swiecie i sie zapieral i wyjsc nie chcial siedzial 10 dni po terminie.
No ale jest. tez jak z Twoim egzaminem powiem, ze bylo ciezko ale sukces pelny!!!!!

Ja tez sie stesknilam za spacerkami pogaduchami i nawet za szczekajaca Toska i Funia :) ale coz z tego my jeszcze jakis czas bedziemy z Wami spacerowac wirtualnie.

Pozdrawiamy bardzo goraco.

Posted

[quote name='gosikf & dogs']może by tak sobota?
Ja w sobotę bardzo chętnie! Tylko gdzie i o której? :razz:

Graynew bardzo dziękuję i oczywiście też OGROMNE GRATULACJE (myślę, że jednak Twoje "'zadanie specjalne" było dużo cięższe od mojego! ;)). Malutkiemu dogoaniakowi i jego rodzicom życzymy dużo zdrowia i szczęścia!!! :calus:

Posted

OPORÓW :multi: Tak!!! Mi obojętnie lecz wolałabym Sb - ale obojętnie :lol:\
A proszę mi powiedzieć jak podobały się zawody w Parku Południowym od strony widza ???

Posted

graynew GRATULUJĘ PRZEOGROMNIE!!!:Rose::Rose::Rose: Super, że następny taki człowieczek dogomaniacki będzie nam rósł!!! Załóż wąteczek małego gdzieś na dogo, wklej zdjęcia- CHCEMY GO ZOBACZYĆ!- na pewno będzie miał powodzenie!! Sama się zgłaszam, jako wirtualna ciotka chcestna!:p:lol:

Posted

W niedzielę o 15 to świetna pora - jakby komuś pasowało, to byłoby super !!!! Będę z moim niekonfliktowym pieskiem na spacerze w parku grabiszyńskim w niedzielę na pewno. gdyby ktoś z dogo chciał sie przyłaczyć, to poczekam jakieś pół godziny na mostku nad Ślężą ( Niagara ????) , bo to bardziej przyjazne miejsce - dla psów of kors - niż pętla z tramwajami i autobusami.