Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za offa, ale w końcu ruszyła sprawa Atosa, który na dniach zostanie odebrany od właściciela oprawcy. Niestety nie mamy dla niego nawet karmy. Błagamy o wsparcie!

WrocŁaw-mŁodziutki onek, zbieramy na utrzymanie atosa!

--------------------------------------------------------

Korenia w odpowiedzi na Twoje pytanie: pisałam ze wszystkiego:lol:

A teraz spacer:cool3: ja się piszę, ale bardziej na niedzielę na 13stą? Być może z owym Atosem się pojawię. Miejsca też preferuję te wyżej wymienione.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A osoby niepełnoletnie ''wpuszczacie''? :razz: Chętnie bym przyjechała ze swoim Birmolcem, ale by miała frajdę :lol: Muffik niestety odpada, bo on żywi agresja do innych samców a i długich spacerów nie lubi już (starość nie radość)... Ale Birma jak najbardziej. Mieszkam w Jeleniej, ale jakby co to te 2/3 godzinki Krychą bądź pociągiem by mnie nie zbawiły. Ale mogłabym dopiero na następny, bądź następny, następny (ten jutrzejszy się odbędzie?) i najlepiej jakbym miała już w szkole oceny wystawione :cool3: Bo wtedy będę miała czas.
Pozdrawiam!

Posted

olinafm olinafm!!! zabij ale nas nie bedzie:/ nie mam samochodu zabral TZ a ja z dwoma nie dojade i pogoda taka:(
ide z nimi gdzies w swoja okolice. moja Fiona jest taka ze na deszcz nie wyjdzie a jak ją zlapie w trakcie chodzenia zakula ogon pod siebie i wielka tragedia. takze przepraszamy:roll:

Posted

spoko domyśliłam się że przez deszcz nikogo nie będzie :p poza tym my mieszkamy przy samym lasku pilczyckim, także wychodzimy z domu i jesteśmy na miejscu zbiórki :cool3: więc nawet na wszelki wypadek wyściubiliśmy nosy z domu żeby się upewnić czy ktoś nie czeka

Posted

Dobra,juz wiem gdzie to jest ,ale...strasznie daleko :-o(ode mnie)
A moze jest ktos z okolic partynic,sleznej (park poludniowy,skowroni) lub gorka pafawak badz park przy grabiszynskiej? ;)

Posted

[quote name='wiska']Dobra,juz wiem gdzie to jest ,ale...strasznie daleko :-o(ode mnie)
A moze jest ktos z okolic partynic,sleznej (park poludniowy,skowroni) lub gorka pafawak badz park przy grabiszynskiej? ;)

jak moja skończy cieczke to można sie umówić w którymś z tych miejsc;)

Posted

[quote name='akira']jak moja skończy cieczke to można sie umówić w którymś z tych miejsc;)
No to super ;) Postaram skombinowac jeszcze pare osob z okolicy to moze jakas fajna wyprawa bedzie ... :)

Posted

NaamahsChild napisał(a):
na krótko, I gdzieś blisko by się przydało..

Znaczy, o której i gdzie dokładnie??

Bom siem umówiła na pobór krwi psiej :) i może wpadnę...

Posted

No ja was tu podczytuje. I widze, ze male problemy macie ze spotkaniem nie powiem troche nas to Cieszy, ze az tak duzo nie stracimy :)

A tak na rozweselenie pewnie czesc z Was juz czytala, ale znalazlam i mnie znowu ubawilo :D

CO ŁĄCZY FACETA Z KOTEM

1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka cały dzień.
13. Cały czas by spał.
12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień