Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brosik suuuuuper fotki!!! :D :multi:
Asia przeogromne dzięki, że przyjechałaś i do tego z truskawkami :cool3:
Szkoda, że Cię nie bylo koperem, bo spacery był zdecydowanie UDANY ;)
Dzięki wielkie wszystkim za przybycie... Cholercia zapewniliście mi całkiem spory zestaw świetnych wspomnień... Ja chcę jeszcze!!! :placz::placz::placz:
Asia, Naa czekam na foty ;) Będę je sobie oglądać i oglądać i oglądać :lol:

A tak poza tym, to dla Wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A jak kiedyś wpadnę do Polski, to liczę, że też sobie taki spacerek zorganizujemy :cool3: Że nie zapomnicie małego rudzielca ;) smark, ale mi się zaczyna sentymentalny smęt, ech :roll:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Goś']Asia przeogromne dzięki, że przyjechałaś i do tego z truskawkami :cool3:
Nie ma za co. :p
Chętnie przyjeżdżałabym częściej, ale to trochę za daleko, żeby psa tak ciągać pociągami. :roll:

Moje fotki :p

Posted

[FONT=&quot]A[/FONT][FONT=&quot] w tym tygodniu będzie sp[/FONT][FONT=&quot]acer? Jeśli by się ud[/FONT][FONT=&quot]ało coś zorg[/FONT][FONT=&quot]anizow[/FONT][FONT=&quot]ać w sobotę to Cujo i j[/FONT][FONT=&quot]a przyjdziemy n[/FONT][FONT=&quot]a pewno :p Wstępnie proponujemy most zwierzyniecki [/FONT] [FONT=&quot]albo l[/FONT][FONT=&quot]asek pilczycki
[/FONT]

Posted

Akcja Psia Krew organizowana przez Portal Labradory wraz z Weterynaryjnym Bankiem Krwi im. Milusia nabiera rozpędu. Po ogromnym sukcesie ostatniej akcji w Toruniu, gdzie krew oddało 20 psów przyszedł czas na zbiórkę krwi we Wrocławiu.

I Akcja PSIA KREW we Wrocławiu

Portal Labradory.info serdecznie zaprasza wszystkich chętnych do uczestnictwa w zbiórce krwi, która odbędzie się

7 czerwca 2009 r.

w Katedrze Chirurgii Wydziału Weterynarii Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
Prosimy o aktywne uczestnictwo i wpisywanie się na listę uczestników.

Labradory.info :: Zobacz temat - I Akcja PSIA KREW we Wrocławiu

a tu numer telefonu do ZAPISANIA psa :) mam nadzieję ze będzie nas sporo :) Weterynaryjny Bank Krwi im. Milusia

Posted

taki nasz mały nieplanowany spacer w 3 psy :) kilka foteczek dla naszych przyjaciół :loveu: ( każda fotka ma inną wielkość :evil_lol: )

Posted

fajnieeeeee:loveu: szkoda Bros,ze sie nasze psy tak ze soba spinaja,co?:mad:
buziaki & łapki dla prywatnych spacerowiczow:evil_lol:

Posted

Uru napisał(a):
szkoda Bros,ze sie nasze psy tak ze soba spinaja,co?:mad:

Przepraszam, że nie pamiętam, ale jakie masz futro? I konkretnie to które zaczyna- Twoje, czy Brosik?? Pytam, żeby mieć już jakieś pojęcie co do naszych (mam nadzieję) przyszłych spacerków ;)

Posted

Kopereczku - Bros jest na etapie poznawania swojej mocy - "jaki to ja nie jestem duży i silny i koniecznie wam to pokażę" , ale jedynie w stosunku do samców młodszych (pacyfikuje duże szczeniaki ). Focus - piechol Uru to labek :) i Fionka mix. Natomiast przed dorosłymi silnymi psami z pozycją opuszcza swój wielki łeb :diabloti: taki z niego gamoń, w dodatku cholernie krzykliwy. Z Focusem to raczej Bros zaczyna a Focus podkurzony nie odpuszcza i robi się zadyma :roll:

chyba muszę przyznać bez bicia ze Bros to ( nie zawsze ale się zdarza) zadymiarz :angryy::mad:

Posted

koperek-twoje psy juz byly na wspolnym spacerze z nami i wszystko gralo.pozytywnie sie ganialy:)
generalnie moj focus labek to jakby niepatrzec "nieodpuszczacz"jak to Brosik ladnie ujela. i nawet jakby zaatakowal go slon bronil by sie zaciekle do ostatniego dechu. taki jest skubany. wiec on nie zaczepi ale jak sie znajdzie chetny do boju to sie moj glupol gotow stawic na pole bitwy. a ze ma jeszcze pod swa samcza ochrona suczydlo Fione to jak sie jakis samczyk nachalnie zblizy to on pol zartem pol serio nawarkuje a wtedy fionka sobie przypomina ze focus jest jej a co by sie nie dzialo w obronie zawsze stanac moze:) a z brosem to tak po trosze ztej historii a po polowie z takiej ze brosik kija chcial jej zabrac to go dziewczyna ostrooo zeszczekala, zeby pokazujac i w sumie brosidlo sie pozniej bokiem przechadzalo:) ale ogolnie tak czy siak wielkich zadym nie bylo:) na poczatku spacerku to nawet w szoku bylismy ze focusik i brosik sobie kolo siebie ida i cicho siedza:) dopiero pierwiastek kobieco kijowy rozbil sielanke:)
to tyle=nie bac sie!:loveu:

Posted

widac dzisiaj nie bardzo komukolwiek pasowalo skoro sie spacerek nie odbył.a moze sie odbył?:diabloti:
to moze akurat po 2 tygodniowej przerwie, bo to akurat za tydzien 2 tygodnie minął od ostatniego spaceru, sie ludzie zbiora?
myśle o miejscu...na osobowicach w lasku jest super ale moze dla odmiany inny teren?
:p
wiec wstępna data:30.05(sobota) -niedziela dla nas odpada:(
miejsce: ?