Koperek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A CZY W OGÓLE KTOŚ MA OCHOTĘ NA TEN NIEDZIELNY SPACER?????????? ....bo znowu w oczach mi się mieni od ilości zgłoszeń... Quote
bros Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 właśnie zbieram doopsko i ruszam na Wschodni, połażę sobie ze 3 godzinki :) Koper wpadaj !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
orchidee Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ja już dziś nie dam rady. Mój pies jest wykończony - dzisiaj pierwszy raz skakała przez przeszkody :) a potem jeszcze była nagła sytuacja i dopiero niedawno wróciłam do domu... Quote
Koperek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 bros napisał(a):właśnie zbieram doopsko i ruszam na Wschodni, połażę sobie ze 3 godzinki :) Koper wpadaj !!!!!!!!!!!!!!!! Nooo niestety- o tej porze co dostałam eska od Ciebie, już po cmentarzach szarżowałam... Quote
bros Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ............................................................... Quote
graynew Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='bros']............................................................... to hektary ode mnie. No a;e opis sie nie zgadza ze zdjeciem :P piekna i mloda :D sorry za zlosliwosc. Ale jak jest kundel bury to sie powinno tak napisac ;) co wcale nie umniejsza jej wartosci. Ja tez mowie o mojej ze kundel z niej jest przekochan, ale nie udaje ze mam ONka :D Quote
graynew Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 No widze, ze dzieki tlumy tutaj :D Jak sie umawiamy??????Niedziela o 14 obok mostu Warszawskiego. Moze byc????? jak nie to czekam na inne propozycje. Quote
bros Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ciotki-klotki i co z jutrzejszym dniem ????? spacer w deszczu ??????? Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 E tam, taki deszcz ;) Jak coś sie wykluje to dajcie znać, ok? Quote
bros Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 graynew się nie odzywa, deszcz leje wyplanowuje sie sama. Na razie siedzę w domu jeszcze chwilę. Macie mój telefon w razie W ;) Quote
graynew Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no i tak sie z Wami umawiac. My bylysmy Bora troche zmokla. wygladala na zdziwiona ze tylko my dwie jestesmy i czekamy i nic i same chodzimy. Chyba byla zawiedziona. No i jak sie z Wami konkretniej umowicbylo kiedy o ktorej i gdzie. Terazw weekend nas nie ma. A tydzien pozniej zaczynam kolejna podyplomowke wiec bede uziemiona. Trudno my mozemy sie umowic nastepbyn razem w maju :) Szkoda bo myslalam ze Was jeszcze w tym roku zobaczymy. Quote
ulvhedinn Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Udusić? Pisałam wyraźnie że prosze o info, jakby ktos się zebrał..... wrrrrr......... Quote
akira Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Jest ktoś chętny dziś na spacer? najlepiej w parku południowym lub grabiszyńskim Quote
iskra_wroc Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Reflektuje dziś Ktoś może spacer w świeżym śniegu????? Quote
orchidee Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ja reflektuję ale w piątek, a gdzie Ci pasuje, bo mi Mosty Warszawskie. Quote
Koperek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Jestem z Brosiową umówiona w Parku Wschodnim we czwartek (wstępnie!) na godz. 8 rano!!! Jeśli będzie ktoś z niezarwaną nocą to zapraszamy ;) Quote
Korenia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ciotki! Będę zamawiać gryzaki w tutaj: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7211591&p=1 Mają BARDZO tanio, np. KILO żwaczy 13,50 zł. :) Przesyłka jest dość droga, samemu średnio się opłaca, ale rozbijając na kilka osób wychodzi mało ;) dlatego zbieram zamówienia :) EDIT: ZMIANA SKLEPU, bo jest taniej ;) Quote
Koperek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 O godz. 15 lub chwilę po, umówilyśmy się z brosową na spacerek z naszymi "brytanami"- JEŻELI TYLKO KOMUŚ PRZEJDZIE PRZEZ MYŚL DOŁĄCZYĆ TO... ...ZAPRASZAMY SERDECZNIE :) :) :) Quote
ulvhedinn Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 BARDZO WAŻNE!!!! ZAGINĄŁ GAWEŁ!!!! http://www.dogomania.pl/threads/200820-Wrocław-zaginął-Gaweł-staruszek... Quote
Korenia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ponaglam do odbierania smrodów! Jak sama nazwa wskazuje smrody śmierdzą... I na prawdę u mnie w domu zaczyna tym jechać ;/ Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kochane, chyba nie przeczytam wszystkich Waszych postów, więc napiszę sama coś od siebie :) Mam sunię, która ma okołu roku, waga 26 kg, wygląd to mieszanka: akity, husky, owczarka niemieckiego i (tylko umaszczenie) amstaffa. Jest u nas krótko, bo dopiero od listopada tego roku, ale już świetnie ją poznaliśmy. Milda jest cudowną sunią, która bardzo kocha wszystkie zwierzęta, dzieci i ludzi. Jest energiczna, żywiołowa i spontaniczna. Ładnie się bawi, ale woli kiedy pies bawi się z nią niżeli zabawką ;) Słucha się już trzy po trzy, czasem gdzieś poleci, czasem coś zje, ale jest dobra. Nie jest agresywna, kiedy ktoś chce jej zrobić krzywdę, odejdzie sama. Uwielbia biegać i szaleć, jak i brudzić się ... niestety ;) Mieszkamy na Powstańców Śląskich, ma tu już dużą grupę swoich kolegów i koleżanek, ale niestety dość szybko wszystko jej się nudzi. Jak na razie jest puszczana ze smyczy tylko tu na swoim podwórku, Parku Andersa i Parku Skowroni, ponieważ ma napady ucieczki. Może ktoś kiedy będzie w pobliżu i chciałby ją poznać :) ? Już nie chodzi o mnie, ja jestem mało interesująca ... ;) Quote
bros Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mało interesująca :eviltong: ciemnaczekolado zapraszam zatem do Parku Wschodniego :) poszalejemy z psiurami. Park Skowroni jest dla nas zupełnie za ciasny :) Quote
yuki Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A ktoś może skusi się na Park Grabiszyński ? :) Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dziękuję za zainteresowanie, chętnie skorzystam. Co do Parku Skowroni - mamy blisko, a i mam niezłą obserwację, czy mi nie ucieknie :) Poza tym zapomniałam dodać, że ona boi się tramwajów, autobusów i każdego środka komunikacji i muszę mieć min. jeden, bezpośredni dojazd do celu :) I na Park Wschodni i na Grabiszyński godzę się z chęcią :) Posprawdzam co i jak i dam znać :) Quote
Recommended Posts