graynew Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Justyna nie odpisala. Naa idzie do pracy na 13. My sie powoli zbieramy. Wiec do zobaczenia. :D Quote
gosikf & dogs Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Hej! I jak na spacerku było? Fajnie, że nawet zostałam wymieniona tutaj, niestety dopiero wróciłam z uczelni... Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś dotrę na dogospacer :) Quote
amensalizm Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 czyli my już do wschodniego nie pójdziemy :( Quote
bros Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 straszecznie się te sarenki rozbestwiły , przyłażą w samo południe do parku pełnego ludzi , głupiutkie, a po drugiej stronie parku takie wielkie tereny wodonośne i pełno tam pożywienia. Quote
amensalizm Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 bros napisał(a):straszecznie się te sarenki rozbestwiły , przyłażą w samo południe do parku pełnego ludzi , głupiutkie, a po drugiej stronie parku takie wielkie tereny wodonośne i pełno tam pożywienia. Tam jest ich od cholery. a ja psa nie dowołam, nie ma szans. Quote
Korenia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 No to zapraszam na ND tutaj nigdy nie spotkałam sarenki ;) Jedynie co to bażanty ;) Quote
ulvhedinn Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 gosikf & dogs napisał(a):Hej! I jak na spacerku było? Fajnie, że nawet zostałam wymieniona tutaj, niestety dopiero wróciłam z uczelni... Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś dotrę na dogospacer :) Strasznie! ;) Deszcz siąpił, wiało jak nie wiem, a Kra robiła wszystko żeby mnie skompromitować i pokazać, że jest najgorszym psem świata. Staranowała biednego Bruńcia, ganiała kogo się dało i wogóle była OKROPNA..... (a popołudniu jak wyszłam, wybiegany przeciez pies zdemolował mi pokój do szczętu....) już nie wiem, co ja mam z tą psicą zrobić. Poza tym było malowniczo, zielono i stosunkowo niedużo ludzi. Quote
ulvhedinn Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Malwi napisał(a):kup jej bieżnię :lol: Jasne, żeby nabrała JESZCZE lepszej kondycji...... o nie! Ja jej zbuduję kierat, w taki jak w dawnych czasach się wstawiało psy, żeby obracały rożny i podłączę prądnicę.... Quote
Koperek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 amensalizm napisał(a):a ja psa nie dowołam, nie ma szans. I nie musisz- wystarczy linka 30m :) p.s. ulv hehehe z tym staranowaniem to lekka przesada- po nim czołg by przejechał i wyszedłby cało :D Także luzik- nawet słowem się w domciu nie poskarżył :) Quote
amensalizm Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Korenia napisał(a):No to zapraszam na ND tutaj nigdy nie spotkałam sarenki ;) Jedynie co to bażanty ;) też można złowić i zjeść... Koperek napisał(a):I nie musisz- wystarczy linka 30m :) lata chyba na 20 m. Od 1,5 miesiąca pies nie biegał bez smyczy, mały biega a duży tylko patrzy smutno. Myślałam, ze może go gdzieś wreszcie puszczę. bo na domiar złego jakiś #$%^ z mojej okolicy kupił sobie w promocji zestaw petard i strzela wieczorami, więc nigdzie nie chodzimy dalej... Quote
ulvhedinn Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Koperek napisał(a):I nie musisz- wystarczy linka 30m :) p.s. ulv hehehe z tym staranowaniem to lekka przesada- po nim czołg by przejechał i wyszedłby cało :D Także luzik- nawet słowem się w domciu nie poskarżył :) No na szczęście :) Już jej zapowiedziałam, że za ewentualnego weta płacę jej karmą, a ona będzie trociny żarła! (w odwecie zdemolowała mi kolejny raz chatę). Quote
graynew Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Na spacerku bylo super!!!! Bylo nas troszke prawie jak za starych dobrych czasow :D Doliczylam sie 7 psow :) WIec troszku nas bylo. Sarenek nie widzielismy ani niczego innego do upolowania. Bo napewno Kra by zlapala:D Generalnie superasnie mnie nawet deszcz nie przeszkadzal tylko musialam wracac bo czas wolnosci strasznie szybko sie konczy. No to moze w czerwcu jeszcze sie uda. Quote
Korenia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Grawerki w końcu dzisiaj do mnie doszły! Można odbierać :) Quote
Korenia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Albo u mnie na ND-praktycznie cały dzień, moja mama jest prawie cały czas w domu, ew. jakieś zakupy, spacer z Amy czy coś takiego, albo na PWR, jak mam zajęcia ;) (Śr.11-17, Czw.11-15, Pt(n)11-17,Pt(p)13-15 - ale to trza się umawiac, bo niektore wykłady mi się pokończyły, niektóre mam ostatni raz;). Może Ci też wziąc ktoś z dogo jak chodzicie na spacery razem :) Quote
bros Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Korenia a nie wybierasz się przypadkiem w okolice PKS-u ? nie powiem ze ND jest mi całkiem nie po drodze :eviltong: Quote
Korenia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Nie wiem czy do Ulv kiedyś nie będę jechac tzn. pt czy coś takiego ;) ale to nic pewnego :P Quote
bros Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 podaj mi proszę na pw swój numer telefonu, zadzwonię :) Quote
Korenia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jak ktoś chce odebrac grawery to byłabym wdzięczna chociaż za jakąś wiadomość!:P dobrze, że moja mama była dzisiaj w domu, bo byście dziewczyny klamkę pocałowy :P Quote
gusia1972 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 a właśnie się zastanawiałam jak Wschodni wygląda :( a nie wiecie jak Szczytnicki ?? szczególnie interesuje mnie na wysokości tego starego kościółka drewnianego Quote
Korenia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nie wiem jak Szczytnicki, ale wiem, że Kozanów zalany :( Na Gwareckiej puściły wały :( Quote
Recommended Posts