Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

straszecznie się te sarenki rozbestwiły , przyłażą w samo południe do parku pełnego ludzi , głupiutkie, a po drugiej stronie parku takie wielkie tereny wodonośne i pełno tam pożywienia.

Posted

bros napisał(a):
straszecznie się te sarenki rozbestwiły , przyłażą w samo południe do parku pełnego ludzi , głupiutkie, a po drugiej stronie parku takie wielkie tereny wodonośne i pełno tam pożywienia.

Tam jest ich od cholery.
a ja psa nie dowołam, nie ma szans.

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Hej! I jak na spacerku było? Fajnie, że nawet zostałam wymieniona tutaj, niestety dopiero wróciłam z uczelni... Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś dotrę na dogospacer :)

Strasznie! ;)
Deszcz siąpił, wiało jak nie wiem, a Kra robiła wszystko żeby mnie skompromitować i pokazać, że jest najgorszym psem świata. Staranowała biednego Bruńcia, ganiała kogo się dało i wogóle była OKROPNA..... (a popołudniu jak wyszłam, wybiegany przeciez pies zdemolował mi pokój do szczętu....) już nie wiem, co ja mam z tą psicą zrobić.
Poza tym było malowniczo, zielono i stosunkowo niedużo ludzi.

Posted

Malwi napisał(a):
kup jej bieżnię :lol:

Jasne, żeby nabrała JESZCZE lepszej kondycji...... o nie! Ja jej zbuduję kierat, w taki jak w dawnych czasach się wstawiało psy, żeby obracały rożny i podłączę prądnicę....

Posted

amensalizm napisał(a):
a ja psa nie dowołam, nie ma szans.

I nie musisz- wystarczy linka 30m :)

p.s. ulv hehehe z tym staranowaniem to lekka przesada- po nim czołg by przejechał i wyszedłby cało :D Także luzik- nawet słowem się w domciu nie poskarżył :)

Posted

Korenia napisał(a):
No to zapraszam na ND tutaj nigdy nie spotkałam sarenki ;) Jedynie co to bażanty ;)

też można złowić i zjeść...

Koperek napisał(a):

lata chyba na 20 m.
Od 1,5 miesiąca pies nie biegał bez smyczy, mały biega a duży tylko patrzy smutno. Myślałam, ze może go gdzieś wreszcie puszczę. bo na domiar złego jakiś #$%^ z mojej okolicy kupił sobie w promocji zestaw petard i strzela wieczorami, więc nigdzie nie chodzimy dalej...

Posted

Koperek napisał(a):

p.s. ulv hehehe z tym staranowaniem to lekka przesada- po nim czołg by przejechał i wyszedłby cało :D Także luzik- nawet słowem się w domciu nie poskarżył :)

No na szczęście :) Już jej zapowiedziałam, że za ewentualnego weta płacę jej karmą, a ona będzie trociny żarła! (w odwecie zdemolowała mi kolejny raz chatę).

Posted

Na spacerku bylo super!!!!
Bylo nas troszke prawie jak za starych dobrych czasow :D
Doliczylam sie 7 psow :)
WIec troszku nas bylo. Sarenek nie widzielismy ani niczego innego do upolowania. Bo napewno Kra by zlapala:D
Generalnie superasnie mnie nawet deszcz nie przeszkadzal tylko musialam wracac bo czas wolnosci strasznie szybko sie konczy.
No to moze w czerwcu jeszcze sie uda.

Posted

Albo u mnie na ND-praktycznie cały dzień, moja mama jest prawie cały czas w domu, ew. jakieś zakupy, spacer z Amy czy coś takiego, albo na PWR, jak mam zajęcia ;) (Śr.11-17, Czw.11-15, Pt(n)11-17,Pt(p)13-15 - ale to trza się umawiac, bo niektore wykłady mi się pokończyły, niektóre mam ostatni raz;). Może Ci też wziąc ktoś z dogo jak chodzicie na spacery razem :)

Posted

Jak ktoś chce odebrac grawery to byłabym wdzięczna chociaż za jakąś wiadomość!:P dobrze, że moja mama była dzisiaj w domu, bo byście dziewczyny klamkę pocałowy :P