Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A Hitoshi chciałam w dalszej rozmowie polecić dział: Sam w domu - Dogomania Forum
bo jest nowym uczestnikiem i może po prostu nie wiedzieć!

A Ty Koperek nie naskakuj na mnie. Mam taki styl wypowiedzi i nie muszę go zmieniać, tylko dlatego, że się Tobie nie podoba. Hitoshi, odbiorca mojej wypowiedzi, jakoś się nie obruszyła, więc nie rozumiem jaka Twoja rola.

Posted

Ale tu ostro u was :) :evil_lol: Same diablice :) Jestem świeżutką dogomaniaczką z Wrocławia, zaproszoną tu (na ten wątek) przez GRAYNEW. Chciałabym zapytać, czy co weekend udają się wspólne spacerki i na czym one mniej więcej polegają :) Jak Shirunia dotrze już do Wrocławia to chętnie bym się przyłączyła, a może także mojego 4-letniego synka, też na smyczy wyspacerowała bo ma nieograniczone złoża energii :):oops:

Posted

agatanurek napisał(a):
Ale tu ostro u was :) :evil_lol: Same diablice :) Jestem świeżutką dogomaniaczką z Wrocławia, zaproszoną tu (na ten wątek) przez GRAYNEW. Chciałabym zapytać, czy co weekend udają się wspólne spacerki i na czym one mniej więcej polegają :) Jak Shirunia dotrze już do Wrocławia to chętnie bym się przyłączyła, a może także mojego 4-letniego synka, też na smyczy wyspacerowała bo ma nieograniczone złoża energii :):oops:

agatanurek witamy nową dogomaniaczkę i wrocławskiego spacerkowicza!!!:multi::multi::multi:

Zgłaszam się na CHĘĆ podjęcia spaceru dogomaniackiego w najbliższą niedzielę, tak koło godz. 13:00. Jeżeli ktoś jeszcze miałby przyjemność z wrednym Koprem:diabloti: pospacerować to zapraszam! Jeszcze nie wymyśliłam miejsca, ale zapewne Park Wschodni :)

Posted

To ja cichutko poczekam na jakieś ustalenia, a czy trochę późniejsze godzinki wchodzą w rachubę np. koło 15? Wiecie rodzinny niedzielny obiadek trzeba zjesć :oops: No i Shirunię, nowego członka rodziny babci i dziadkowi przedstawić :)

Posted

Spokojnie, na razie to jest to tylko moja propozycja, na którą nie każdy może przystać, więc czekam na dalsze propozycje miejsca spotkania i godziny, bo może wyjść coś zgoła odmiennego :)

Posted

jaft1980 napisał(a):
Ja nieśmiało podsuwam jednak lasek pilczycki, gdyby ktos jeszcze reflektował... Niedziela koło 15:00 wydaje mi się idealna... :p

Ja nieśmiało dodam, że to świetna propozycja :)

Posted

hmmm zaczyna sie robic jak wczesniej kazdy tylko u siebie. JAk nie Nowy Dwor to te z Nowego Dworu dupki nie rusza. JAk nie Kozanow to poza Cujo nikt nie dojedzie itd...
No coz to ja tez bede zatwardziala ja na 13 :) bo 15 to dla mlodego za pozno. WIec walczmy dalej z tematem. :D

Posted

Zdecydowanie wypieram się zatwardziałości!!! :-D Jeździliśmy w baaardzo różne miejsca, więc proszę mnie tu do żadnej grupki dupkowej nie zaliczać :roflt:

Skąd inąd w niedzielkę mam robotę w schronie i stąd też propozycja miejsca, które będzie mi w miarę po drodze...

Posted

graynew napisał(a):
hmmm zaczyna sie robic jak wczesniej kazdy tylko u siebie. JAk nie Nowy Dwor to te z Nowego Dworu dupki nie rusza. JAk nie Kozanow to poza Cujo nikt nie dojedzie itd...
No coz to ja tez bede zatwardziala ja na 13 :) bo 15 to dla mlodego za pozno. WIec walczmy dalej z tematem. :D

Normalnie sie urażona poczułam, ale nie będę drążyć tematu lepiej :mad:. 14:00 jest wg mnie dobrym kompromisem.

Posted

kochani wtrącę : NASZE SCHRONISKO POTRZEBUJE KAŻDE ILOŚCI GAZET , NIEKOLOROWYCH, ZWYKŁYCH !!!!!!!!!! LEGOWISK DLA PSÓW- to najpilniejsze !!!!!!!!! apeluję o zbiórki

Posted

tak sie składa że chyba znajdę trochę gazet to podrzucę przy okazji wprzyszłym tygodniu jakoś ;) czy 11 schronisko jest normalnie otwarte jak zawsze ? czy jakoś inaczej ?

Posted

pekatrine napisał(a):
Agatko, mogę Ci potowarzyszyć, o ile oczywiście, psie kurduple też mogą przyjść ;-)

Oczywiście chętnie, bardzo bym się cieszyła :) Tylko dalej nie wiadomo gdzie :( bo godzina została ustalona 14:00. A MIEJSCE ZOSTAŁ TEN LASEK PILCZYCKI ??

Posted

bros napisał(a):
kochani wtrącę : NASZE SCHRONISKO POTRZEBUJE KAŻDE ILOŚCI GAZET , NIEKOLOROWYCH, ZWYKŁYCH !!!!!!!!!! LEGOWISK DLA PSÓW- to najpilniejsze !!!!!!!!! apeluję o zbiórki

Czy te gazety to bezpośrednio do schroniska trzeba zawieźć ?