Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na imię mi Ania. Jestem z Wrocławia.

Mieszkam w okolicy szpitala na Kamieńskiego.
Jestem właścicielką suczki o imieniu Daisy. Sucz jest psem w typie labradora. Bardzo lubi ludzi i psy. Nie wykazuje agresji, ale czasami potrafi warknąć na jakiegoś psa podczas np próby odebrania jej kija (na człowieka nie).
Daisy codziennie biega kilka godzin po łące z róznymi psami.
Rzadko jednak chodzi na spacery poza nasze osiedle. I w tym leży cały problem.
Nie moge jej nigdzie sama zabrać ponieważ jestem osobą na wózku.
Szukam kogoś kto podziela moją psią pasję i czasami wybrałby się z nami na spacer.
Daisy ładnie chodzi na smyczy, nie boi się ruchu ulicznego, grzecznie wsiada do autobusu, nie jest typem uciekinierki.

Czy ktoś może nam pomóc? :)

Oto Daisy:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziewczyny POMOCY !!! właśnie znalazłam bezdomniaka - przepiękny biały w rude łatki , wielkość do kolana, strasznie inteligentny... wlasnie moj TŻ siedzi z nim na klatce schodowej (nie mogę wziąć go do mieszkania bo automatycznie, mam urywaną głowę z przewodami... ;/ właściciel mieszkania wybitnie antyzwierzęcy... ) pilnie potrzebuje jakiegokolwiek tymczasu chociaż na dzisiajszą noc, do jutra zapewne coś się wykombinuje ...

Posted

dzwonilam kolo 17 do Ulv, powiedziała że już nie ma sensu tam jechać bo pewnie będzie tylko ochroniarz... no cóż trudno .... przynajmniej sierściuch nie zmarznie w nocy ;)

Posted

Figa, jeśli możesz, gdy bedziesz jutro w schronisku przekaż że na ul. Ślężnej (między Kamienną a Wesołą ) błąka się kolejny bezdomniak - czarny podpalany, pies, chciałam go wziać ze sobą ale rzucił sie na mnie.... na szczęśnie nie zdążył mnie chwycić za rękę.