Korenia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Numer do Magdy 609 325 317 ewentualnie jak nie odbiera można do mnie 889 570 461. Quote
Koperek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nadal nie ma GAB!!!:-( Jezu- taki mróz, a ta małpa gdzieś polazła samowolnie!!!:angryy::angryy::angryy: Się cholera na wycieczkę wybrała:placz: Żeby tylko nic się jej nie stało po drodze! O matko jedyna!:-( Quote
graynew Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ja jutro jade do pracy na Lwowska to troche w okolicy dam znac dziewczyna i moge powiesic ogloszenie tylko nie wiem czy chcecie bo to przedszkole . Moge ze tak powiem zrobic przez dyrekcje tez zapsiona akcje na inne dyrektorki i przedszkola w okolicy. Rodzice wbrew pozorom czytaja ogloszenia wiec bedzie to dosc duza liczba zawiadomionych osob. Dajcie znac do wieczora co mam zrobic. Mam nadzieje, ze sie psica znajdzie zanim nadejda mrozy!!! Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Będę wdzieczna za każde ogłoszenie, im więcej się osób dowie, tym większa szansa na znalezienie Gab... Quote
Marta & Figa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 będe rozglądać sie za Gab oby szybko wrociła do domku :shake: Quote
Magdina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 o Rany to gdzie ja wcięło!!Mam nadzieję,że zna drogę do domu i jak sie wybiega i dupa zmarznie to sama wróci! Quote
Goś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 O cholera... Ulv czy to jest Gab, którą widziałm u Ciebie (bo jakoś inaczej wygląda na zdjęciach) czy inny pies... Rozumiem też, że uciekła spod Twojego domu,tak? Ja oczywiście też jeszcze dzisiaj zrobię ogłoszenie i jutro zwlekę się z wyra i przejadę po okolicy porozwieszać ogłoszenia. U Niedzielskich powiesiłaś? Bo to dość blisko... Aha, na ogłoszeniach podawać nr kontaktowy do Ciebie? Gab, wracaj do domu!! Quote
ulvhedinn Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No ta Gaba, wielka owczarzyca. Zwiała spod domu, albo ją ktoś zgarnął... :-( Numer do mnie, oczywiście.... U Niedzielskich na razie nie powiesiłam, bo własnie malowali i zdjęli tablicę z ogłoszeniami. Quote
Justynak Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A czy są jakieś gotowe do wydrukowania ogłoszenia w sprawie Gaby (sama niestety nie potrafię robic takich rzeczy :oops:)? Jeżeli tak, to czy ktoś mógł by mi je przesłać na justyna.kopec@interia.pl ? Porozwieszała bym ich trochę np. na Bogusławskiego, w zaprzyjaźnionych knajpach... Qrcze, mam nadzeję, że Gaba zanalazła jakieś ciepłe schronienie... :roll: Cały czas pertraktuję z moim "zaprzyjaźnionym" Św. Antonim (dzięki posiadaniu takiego uciekiniera jakim jest Funia, mam u Niego już "kartę stałego klienta" ;)), ale chyba muszę mu obiecać większa kasę, bo coś się chłopak nie stara :shake: Quote
viverna Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 http://file4u.pl/download/1256476/ZAGIN___OWCZAREK_NIEMIECKI.doc tu jest do ściągnięcia to, co skleciłam w sprawie Gaby, ale nie wiem czy Ulv to zaakceptowała ;-) Quote
viverna Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 to podaj mi mail na pw, a jeżeli chcesz ściągnąć z tej stronki, to klikasz "dalej", czekasz 30 sekund, potem wpisujesz w puste pole takie obrazkowe literki (trzeba uwzględniać duże i małe litery) i klikasz pobierz i otwiera się okienko do pobrania pliku :-) Quote
ulvhedinn Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Gapa w poniedziałek rano była widziana w rejonie Kazimierza Wielkiego- ok. łaźni miejskiej!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]Cholera, nikt jej nie wziął...a w nocy było -20 stopni........ :placz: ....straż miejska powiedziała babce zgłaszającej, że nie było takie zgłoszenia, a ja w niedzielę ich dwa razy molestowałam.... Quote
viverna Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ulv widziałaś plakat, może być? Jeśli tak to wydrukuję, skseruję, część rozwieszę... Quote
ulvhedinn Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 viverna napisał(a):to podaj mi mail na pw, a jeżeli chcesz ściągnąć z tej stronki, to klikasz "dalej", czekasz 30 sekund, potem wpisujesz w puste pole takie obrazkowe literki (trzeba uwzględniać duże i małe litery) i klikasz pobierz i otwiera się okienko do pobrania pliku :-) Dopisz info "WYSOKA NAGRODA" Quote
Magdina Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Trzaba tam pojezdzic autem moŻe gdzies Łazi,najlepiej wieczorem jak juz ruchu nie bedzie!! Quote
Saite Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ulv, a skąd wiesz, że nikt jej nie wziął? Z tego ogłoszenia, z którego info n.t jej miejsca przebywania Ci przesłałam, wynikało, że pies zwracał na siebie uwagę. Jestem dobrej myśli, mimo mrozów. Quote
Justynak Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dzięki za plakat! Już sobie podrukowałam (dopisałam, że dla znalazcy przewidziana nagroda :razz:), postaram się dziś porozwieszać. Jeżeli mi się uda (tz. samochów odpali) to spróbuję też wieczorkiem pojeździć trochę po centrum (WZ, Piłsudskiego, Świdnicka, okolice Rynku), może a nóż... :roll: Quote
ulvhedinn Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Saite napisał(a):Ulv, a skąd wiesz, że nikt jej nie wziął? Z tego ogłoszenia, z którego info n.t jej miejsca przebywania Ci przesłałam, wynikało, że pies zwracał na siebie uwagę. Jestem dobrej myśli, mimo mrozów. Babka mówiła, że Gab była spłoszona i raczej nie dała do siebie podejść.... :placz: Jadę pogadać z nią i szukać....... Od kogo mogłabym wziąć wydrukowane plakaty? Quote
Saite Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Trzymam kciuki i czekam na wieści. Powodzenia w poszukiwaniach! Quote
Goś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ulv, przepraszam Cię, nie dałam rady nigdzie wyjść. Leżę w wyrze z 38,5 i wstałam tylko, żeby sprawdzić co z Gab :-( Obiecuję, że jak tylko się pozbieram, od razu pojadę do miasta z plakatami. Natomiast mój chlopak będzie dzisiaj wieczorem w okolicach rynku, to każę mu się trochę przespacerować i poszukać zguby. Biedna Gab... i akurat teraz te cholerne mrozy nastały :angryy: Dobrze, że chociaż ma trochę sierści... Quote
viverna Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ja mam tylko wzór wydrukowany do skserowania... będę kserować po 16 dopiero i część wywieszę, resztę kserówek mogę Ci dostarczyć do domu jak sama będę wracać, może być? Quote
Justynak Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ulvhedinn napisał(a):Babka mówiła, że Gab była spłoszona i raczej nie dała do siebie podejść.... :placz: Jadę pogadać z nią i szukać....... Od kogo mogłabym wziąć wydrukowane plakaty? Ja mogę Ci wydrukować (tylko powiedź ile chcesz) i jakoś przekazać, ale dopiero pod wieczór, bo po pracy muszę jechać z Tośką do Kanzawy (tam też powieszę plakat, w końcu ludzie z całego Wrocławia do niego jeżdzą) mój tel. 691-391-691, GG 350137 Quote
ulvhedinn Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ok, to bym wzieła. Mam jeszcze prośbe viverena, możesz zrobic wzór do takich małych ulotek do rozdania ludziom? Quote
Recommended Posts