agacia Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 a ja niestety nie bede jutro :cry: Jak ja "kocham" ta moja uczelnie... :-? Quote
Pasavera Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 :o Czyli tylko ja jadę :( ehh . . . . :cry: :( :cry: Quote
Aisa Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Pasavera ja też byłam :) Ale Ty mnie chyba nie znalazłaś albo niechciałaś podejść ;) Świetnie było :D Partynice super zorganizowały ;D Quote
Pasavera Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 o matko byłaś?! To ja sie na Ciebie patrzyłam :o ? Z psiakiem? Takim kudłaczkiem? Mam go na focie :evilbat: A Ty mnie widziałaś? Normalnie dopiero do domu przyszłam :P A partynice to normalnie boskie :angel: I jakie pokazy były :angel: Quote
Pasavera Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Aha jak ktoś zechce pooglądać fotki to klik :wink: To jedna z wielu fot :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Aisa Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Byłam byłam ale nie z kudłaczem ;) Ten kudłasz to albo był bouvier albo briard :lol: Doris była niedawno u fryzjera i zarośnięta jeszcze nie jest ;) Też mam trochę fotek :) A Doris nawet bawiła się z tym sławnym zaganiaczem owiec ;) :P Quote
Pasavera Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Następnym razem musimy jaiś znak rozpoznawczy ustalić :lol: Hi hi słynny powiadasz 8) Ła to gdzie wklejamy fotki? Może w galerii jakiś topik nowy ze spacerków Wrocławskich sie założy? No narazie będą tam koniki ale co tam :lol: Można też w sumie tu powklejać kilka :wink: Moża na którymś będą Dogomaniacy :lol: Quote
Aisa Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Wiesz, że ja też stałam z tej strony co ty :P :P hehehe to może nawet stałyśmy koło siebie ;) Doris miała znak rozpoznawczy :P czerwoną hustkę ;) Pas załóż topik ze zddjęciami ze spacerów- ja też dorzucę jakieś zdjęcia ;) Gonitwa 1 Sławny Border ;) A tak wyglądała dzisiaj Doris ;) Quote
Pasavera Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 E to ja Doris nie widziałam :( Jakiegoś olbrzymka tak, ale czy to była ona :hmmmm: Normalnie w 1 gonitwie wygral konik z nr. 7 ! A ja mówiłam, że on wygra a nie obstawiłam :( :lol: Ma sie to szczęście :wink: A jak już obstawiałam to jakoś nie chciały wygrywać 8) :P Topik można założyć, ale nie wiem pod jaką nazwą :roll: Bo moim zdaniem powinno tam być wszystko co dotyczy psiaków przede wszystkim, naszych spotkań, wystaw Wrocławskich i innych imprez związanych z Naszym miasteczkiem . . . Quote
Pasavera Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 I jest już Nasza Wrocławska galeria :angel: :angel: :angel: Wklejajcie tam swoje foty :angel: :angel: Czekam niecierpliwie :lol: Quote
Aisa Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='Pasavera']E to ja Doris nie widziałam :( Jakiegoś olbrzymka tak, ale czy to była ona :hmmmm: szkoda :( Normalnie w 1 gonitwie wygral konik z nr. 7 ! A ja mówiłam, że on wygra a nie obstawiłam :( :lol: Ma sie to szczęście :wink: A jak już obstawiałam to jakoś nie chciały wygrywać 8) :P hehehe :P To co, kto się spotyka w niedzielę tą teraz ? Hm ? Quote
ruska Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Dooobra jestem:P Aisa a czemu ty nic nie wspominasz o mnie ? :P oSz ty jedna :P Jakby cos to ja byłam razem z Aisą na Partynkach ( i w sobote i w niedziele) :P Mnie można bylo łatwo poznać,taka wysoka w czerwonym daszku :P Aisa w rozpuszczonych włosach :P Pozatem Asia Paravera mogla nas nie widzieć :P Przecież my chodziłysmy od stajni na Partynice,od westernu do stajni ;P itd itp =) No właśnie ja sie pojawiam w niedziele =) Jeżeli w sobote Zorbi sie spiszie na wystawie to pewnie tato pozwoli go na Partynice wziąść =) (Zorbi=moj pies=dalmatyńczyk=ciapki ) ;P Oto ja z Doris na tej wystawie :) Naprawdę nas nie widziałaś ?;) Pozatem tak na marginesie jestem otwarta na spotkania.Widzialam ze ktos z tego tematu mieszka na Nowym Dworze we Wroclawiu (ja też:P) chetnie sie spotkam :) Pozdrawiam :) Quote
morgana Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Jeżeli spacerki we Wrocławiu są jeszcze aktualne (mam nadzieje że tak) to ja byłabym bardzo chętna :D :D :D Mieszkam na Kozanowie ale w sobotę czy niedzielę mogę się w każdym miejscu spotykać :) Pozdrawiamy Iwona & Phalco :D Quote
Aisa Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Oo Witam Karolino !! :D :D Super, że się odezwałaś :lol: 8) Aisa a czemu ty nic nie wspominasz o mnie ? Bo nie wiem czy mogę Cię "ujawniać" 8) ;) hehehe No więc, Zorba to taka bardzo fajna dziewczyna więć trzeba się z nami spotkać 8) :-P Witaj Morgana ! Coś chyba Cię kojażę ;) Masz owczarka Belgijskiego o imieniu Phalco...czyli jesteś znajomą Angeliki i Karata, tak ? :D :) Ja zapraszam wszystkich na spotkanka :D Im nas więcej tym lepiej :) Zorba trzymam kciuki w sobotę, i myślę, że w niedzielę dasz radę przyjechać z Zorbim :) Tak jak inni oczywiśćie :] Więc kto może, chcę o niedzielę na Partynkach ?? :D Psy baaaaaaaardzo mile widziane :P Quote
Pasavera Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Hi hi ruska ja też na ND :angel: :angel: :angel: No to blosko do siebie mamy :D A masz jakiegoś psiaczka? Może by z moją Figą pobiegał któregoś dnia :wink: Niestety ja w tą niedzielę nie mogę :( I w następną pewnie też :cry: Mam spotkania do bierzmowania :wink: Quote
agacia Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Skoro tu tyle ludzikow z konskiego swiatka to mam male pytanko. Czy znacie jakis fajny klub we Wroclawiu lub pod,ktory bylby nastawiony raczej na skoki niz na ujezdzenie i mial ladne tereny? I zeby dojazd byl jakis w miare normalny. Chcialabym znow zaczac regularnie jezdzic,a nie moge sie zdecydowac gdzie :-? Juz rozne kluby objezdzilam,ale w zadnym nie zostalam na dluzej :( A juz mi teskno do konikow :) Quote
morgana Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Aisa widzę, że mamy wspólnych znajomych :D faktycznie znam Angelikę i Karata :D i mam owczarka belgijskiego :D co do spotkania w tą niedzielę ... to niestety odpada :cry: w przyszłym tyg. mam egzaminy i wypadałoby się troszkę pouczyć :lol: :lol: :lol: ale jeżeli chodzi o nastepną, to ja jestem jak najbardziej za ! :D :D Quote
Aisa Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='agacia']Skoro tu tyle ludzikow z konskiego swiatka to mam male pytanko. Czy znacie jakis fajny klub we Wroclawiu lub pod,ktory bylby nastawiony raczej na skoki niz na ujezdzenie i mial ladne tereny? I zeby dojazd byl jakis w miare normalny. Chcialabym znow zaczac regularnie jezdzic,a nie moge sie zdecydowac gdzie :-? Juz rozne kluby objezdzilam,ale w zadnym nie zostalam na dluzej :( A juz mi teskno do konikow :) Agacia skoki trenuję Zorba więc z nią zagadaj jak jest na Partynicach bo tam trenuję ;) ale chyba nie jest źle ;) Musiałabyś sama pojechać i zobaczyć czy Ci będzie pasowało ;) A może ktoś miałby ochotę jutro się ze mną spotkać ;) ?? O 12:15 ? ;) Będę akurat po jezdzie ;) Aisa widzę, że mamy wspólnych znajomych faktycznie znam Angelikę i Karata i mam owczarka belgijskiego co do spotkania w tą niedzielę ... to niestety odpada w przyszłym tyg. mam egzaminy i wypadałoby się troszkę pouczyć ale jeżeli chodzi o nastepną, to ja jestem jak najbardziej za ! Tak :) Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi ;) a tak na poważnie... to ja za tydzień nie będę mogła....pojadę chyba na MDZ w Łodzi :D Quote
Aisa Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Angelka napisał(a):Morgana i Aisa hehe ale ten świat mały :D o Wilku mowa :P Oj Baaardzo mały :P Quote
Marta Chmielewska Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Wzięło mnie na wspominki, znalazłam stare zdjęcia ze spacerków nad Odrą i spotkań przy Legnickiej, pozwolę sobie wstawić. Jakby ktoś chciał się ukrywać, proszę napisać na priv :wink: Pozdrowionka dla wrocławskich dgm! Quote
Pasavera Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Piękne fotki :angel: A dlaczego nie ma ich w Naszym topiku w galerii ? :evilbat: Aha i są troche za duże :wink: (max 500x500 pikseli :lol: ) :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 A jeśli mają 600 na 400 o nie są jak 500 na 500 ? :wink: :lol: Wiem, wiem, dzis zamienię na mniejsze, na tym kompie nie mam odpowiedniego programu. A są na spacerach, bo to spacerowe :lol: Quote
Pasavera Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 A tu co tak cicho się zrobiło :( Marta wklejaj też te foty w naszym topiku :angel: bo coś cicho się tam zrobiło :-? :( W końcu to spacer trawnikami Wrocławia :lol: Quote
Recommended Posts