Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pasavera ja też byłam :)
Ale Ty mnie chyba nie znalazłaś albo niechciałaś podejść ;)

Świetnie było :D Partynice super zorganizowały ;D

Posted

o matko byłaś?! To ja sie na Ciebie patrzyłam :o ? Z psiakiem? Takim kudłaczkiem? Mam go na focie :evilbat: A Ty mnie widziałaś?

Normalnie dopiero do domu przyszłam :P A partynice to normalnie boskie :angel: I jakie pokazy były :angel:

Posted

Byłam byłam ale nie z kudłaczem ;) Ten kudłasz to albo był bouvier albo briard :lol:
Doris była niedawno u fryzjera i zarośnięta jeszcze nie jest ;)

Też mam trochę fotek :) A Doris nawet bawiła się z tym sławnym zaganiaczem owiec ;) :P

Posted

Następnym razem musimy jaiś znak rozpoznawczy ustalić :lol:
Hi hi słynny powiadasz 8)

Ła to gdzie wklejamy fotki? Może w galerii jakiś topik nowy ze spacerków Wrocławskich sie założy? No narazie będą tam koniki ale co tam :lol: Można też w sumie tu powklejać kilka :wink: Moża na którymś będą Dogomaniacy :lol:

Posted

Wiesz, że ja też stałam z tej strony co ty :P :P hehehe to może nawet stałyśmy koło siebie ;) Doris miała znak rozpoznawczy :P czerwoną hustkę ;)
Pas załóż topik ze zddjęciami ze spacerów- ja też dorzucę jakieś zdjęcia ;)

Gonitwa 1

Sławny Border ;)

A tak wyglądała dzisiaj Doris ;)

Posted

E to ja Doris nie widziałam :( Jakiegoś olbrzymka tak, ale czy to była ona :hmmmm:

Normalnie w 1 gonitwie wygral konik z nr. 7 ! A ja mówiłam, że on wygra a nie obstawiłam :( :lol: Ma sie to szczęście :wink: A jak już obstawiałam to jakoś nie chciały wygrywać 8) :P

Topik można założyć, ale nie wiem pod jaką nazwą :roll: Bo moim zdaniem powinno tam być wszystko co dotyczy psiaków przede wszystkim, naszych spotkań, wystaw Wrocławskich i innych imprez związanych z Naszym miasteczkiem . . .

Posted

[quote name='Pasavera']E to ja Doris nie widziałam :( Jakiegoś olbrzymka tak, ale czy to była ona :hmmmm: szkoda :(

Normalnie w 1 gonitwie wygral konik z nr. 7 ! A ja mówiłam, że on wygra a nie obstawiłam :( :lol: Ma sie to szczęście :wink: A jak już obstawiałam to jakoś nie chciały wygrywać 8) :P

hehehe :P

To co, kto się spotyka w niedzielę tą teraz ? Hm ?

Posted

Dooobra jestem:P
Aisa a czemu ty nic nie wspominasz o mnie ? :P
oSz ty jedna :P
Jakby cos to ja byłam razem z Aisą na Partynkach ( i w sobote i w niedziele) :P Mnie można bylo łatwo poznać,taka wysoka w czerwonym daszku :P Aisa w rozpuszczonych włosach :P
Pozatem Asia Paravera mogla nas nie widzieć :P Przecież my chodziłysmy od stajni na Partynice,od westernu do stajni ;P itd itp =)
No właśnie ja sie pojawiam w niedziele =)
Jeżeli w sobote Zorbi sie spiszie na wystawie to pewnie tato pozwoli go na Partynice wziąść =)
(Zorbi=moj pies=dalmatyńczyk=ciapki ) ;P
Oto ja z Doris na tej wystawie :) Naprawdę nas nie widziałaś ?;)

Pozatem tak na marginesie jestem otwarta na spotkania.Widzialam ze ktos z tego tematu mieszka na Nowym Dworze we Wroclawiu (ja też:P) chetnie sie spotkam :)
Pozdrawiam :)

Posted

Jeżeli spacerki we Wrocławiu są jeszcze aktualne (mam nadzieje że tak)
to ja byłabym bardzo chętna :D :D :D
Mieszkam na Kozanowie ale w sobotę czy niedzielę mogę się w każdym miejscu spotykać :)

Pozdrawiamy Iwona & Phalco :D

Posted

Oo Witam Karolino !! :D :D Super, że się odezwałaś :lol: 8)

Aisa a czemu ty nic nie wspominasz o mnie ?
Bo nie wiem czy mogę Cię "ujawniać" 8) ;) hehehe

No więc, Zorba to taka bardzo fajna dziewczyna więć trzeba się z nami spotkać 8) :-P

Witaj Morgana ! Coś chyba Cię kojażę ;) Masz owczarka Belgijskiego o imieniu Phalco...czyli jesteś znajomą Angeliki i Karata, tak ? :D :)
Ja zapraszam wszystkich na spotkanka :D Im nas więcej tym lepiej :)

Zorba trzymam kciuki w sobotę, i myślę, że w niedzielę dasz radę przyjechać z Zorbim :) Tak jak inni oczywiśćie :]

Więc kto może, chcę o niedzielę na Partynkach ?? :D Psy baaaaaaaardzo mile widziane :P

Posted

Hi hi ruska ja też na ND :angel: :angel: :angel:
No to blosko do siebie mamy :D A masz jakiegoś psiaczka? Może by z moją Figą pobiegał któregoś dnia :wink:

Niestety ja w tą niedzielę nie mogę :( I w następną pewnie też :cry: Mam spotkania do bierzmowania :wink:

Posted

Skoro tu tyle ludzikow z konskiego swiatka to mam male pytanko. Czy znacie jakis fajny klub we Wroclawiu lub pod,ktory bylby nastawiony raczej na skoki niz na ujezdzenie i mial ladne tereny? I zeby dojazd byl jakis w miare normalny. Chcialabym znow zaczac regularnie jezdzic,a nie moge sie zdecydowac gdzie :-? Juz rozne kluby objezdzilam,ale w zadnym nie zostalam na dluzej :( A juz mi teskno do konikow :)

Posted

Aisa widzę, że mamy wspólnych znajomych :D
faktycznie znam Angelikę i Karata :D i mam owczarka belgijskiego :D
co do spotkania w tą niedzielę ... to niestety odpada :cry:
w przyszłym tyg. mam egzaminy i wypadałoby się troszkę pouczyć :lol: :lol: :lol:
ale jeżeli chodzi o nastepną, to ja jestem jak najbardziej za ! :D :D

Posted

[quote name='agacia']Skoro tu tyle ludzikow z konskiego swiatka to mam male pytanko. Czy znacie jakis fajny klub we Wroclawiu lub pod,ktory bylby nastawiony raczej na skoki niz na ujezdzenie i mial ladne tereny? I zeby dojazd byl jakis w miare normalny. Chcialabym znow zaczac regularnie jezdzic,a nie moge sie zdecydowac gdzie :-? Juz rozne kluby objezdzilam,ale w zadnym nie zostalam na dluzej :( A juz mi teskno do konikow :)
Agacia skoki trenuję Zorba więc z nią zagadaj jak jest na Partynicach bo tam trenuję ;) ale chyba nie jest źle ;) Musiałabyś sama pojechać i zobaczyć czy Ci będzie pasowało ;)

A może ktoś miałby ochotę jutro się ze mną spotkać ;) ?? O 12:15 ? ;) Będę akurat po jezdzie ;)

Aisa widzę, że mamy wspólnych znajomych
faktycznie znam Angelikę i Karata i mam owczarka belgijskiego
co do spotkania w tą niedzielę ... to niestety odpada
w przyszłym tyg. mam egzaminy i wypadałoby się troszkę pouczyć
ale jeżeli chodzi o nastepną, to ja jestem jak najbardziej za !

Tak :) Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi ;) a tak na poważnie...
to ja za tydzień nie będę mogła....pojadę chyba na MDZ w Łodzi :D