Jara Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 6 bulterierów było na spacerze, a Masza ma tytuł honorowego bulka, bo robi dokładnie to samo co one: przeciąga się, lubi brutalną zabawę, nosi wielkie gałęzie, przycina drzewa w parkach :diabloti: Quote
rufanka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Witam! :) Czy nie ma może w planie ponownego grupowego zamówienia smakołyków http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=1528&us_id=7211591 ? Ja niestety nie mogę tego zorganizować, ponieważ mieszkam pod Wrocławiem, więc byłby problem z odbiorem u mnie. Czy byłby ktoś chętny? Quote
rufanka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 oo, czy można w takim razie przyłączyć się jeszcze? Quote
kalthoom Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Wygląda na to, że będziemy chyba częściej we Wschodnim.... oczywiście damy znać wcześniej :-) już zapisałam. tak była z nami Kra i Wirus.... sporo nas było, a mamy nadzieje na jeszcze więcej :-) [quote name='bros']jak bedziecie nastepnym razem w takim składzie we Wschodnim prosze dajcie mi cynk na ariza@onet.pl lub sms-ka na 503749992 malo teraz czasu jestem na dogo - dzis znajomi w parku opowiadali o "bandzie" donkow :) z przyjemnoscia Was poznam w realu :) Quote
AnnWrc Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Jara napisał(a):Ja robię zamówienie, prawdopodobnie jutro. To i ja bym się z chęcią dopisała,tym razem nie mam za bardzo jak się tym zająć więc dołączę się do czyjegoś zamówienia:)Czy jutro tak w okolicach 21 możliwe jeszcze będzie złożenie zamówienia czy planujesz wcześniej zamawiać?Info na prv wyślę z zamówieniem. Quote
Jara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nie ma sprawy, możecie się dołączyć. Ann poczekam na Ciebie :) Quote
Jara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Dziewczyny kojarzycie jak nazywa się ta szkoła dla psów, która znajduje przy bocznej Długiej? W okolicach Tesco? Widziała któraś z was jak tam wygląda szkolenie? Warto iść? Urozmaicone są te szkolenia, czy jedno i to samo? Chce znów zacząć chodzić na szkolenie. Quote
Jara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Tak, już znalazłam. Wpisałam w Google "szkolenie psów", "Wrocław" i pierwszy link to akurat ta szkoła. Już dzwoniłam, mam na mailu ankietę, którą wypełnie po powrocie do domu. I możemy znów się szkolić, bardzo się cieszę, bo brakowało mi szkoleń.:loveu: Quote
terierfanka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Jara, a ktoś Ci polecił tę szkołę? bo my też się za czymś rozglądamy tzn ja z Emirem i koleżanka z labkiem Quote
abilab Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 terierfanka a czy Emir wie o tym że chcesz go zapisac do szkoły ?:evil_lol: już widze jaki będzie zachwycony :mad: Quote
Jara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Poleciła mi Iskra_wroc, Ulv (kilka stron wcześniej) i dwie pary, które chodzą tam z bullami z adopcji. Quote
justika Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 terierfanka napisał(a):Jara, a ktoś Ci polecił tę szkołę? bo my też się za czymś rozglądamy tzn ja z Emirem i koleżanka z labkiem Przecież Emir to prawie najgrzeczniejszy pies w całym parku:) (no może oprócz mojej Shilutki:)). W ogóle nie potrzebuje chłopak żadnej nauki:) Quote
abilab Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Justynko dokładnie toż to anioł ,to ze podje jajek z opakowaniem , woreczek surowej kaszy , albo rolke papieru to drobiazgi nie liczące sie Quote
brzośka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 abilab napisał(a):Justynko dokładnie toż to anioł ,to ze podje jajek z opakowaniem , woreczek surowej kaszy , albo rolke papieru to drobiazgi nie liczące sie nie wierzę, że Emirek... takie rzeczy??? :crazyeye: :cool3: Quote
terierfanka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 no proszę jakie Emir ma obrończynie, co go od nauki chcą uchronić :D może którejś wypożyczyć tego miłego pieska na kilka dni?? :cool3: ze złodziejstwem nie wygramy, ale może uda nam się popracować nad innymi niedoskonałościami charakteru, no i szkolenie to fajna zabawa może być :) Quote
Jara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Emir jest po prostu cicho-ciemny, działa pod przykrywką. Quote
brzośka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 terierfanka napisał(a):no proszę jakie Emir ma obrończynie, co go od nauki chcą uchronić :D może którejś wypożyczyć tego miłego pieska na kilka dni?? :cool3: ze złodziejstwem nie wygramy, ale może uda nam się popracować nad innymi niedoskonałościami charakteru, no i szkolenie to fajna zabawa może być :) ja chętnie, ale pod warunkiem że weźmiesz w zamian Tolkę! i zaręczam, że szybciutko po niego przyjedziesz, jak pomieszkasz z tą bull-wredotą :evil_lol: Quote
Jara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nikt z Wrocławia nie chce żadnych śmierdziuchów? Brakuje nam 26,80 do darmowego kuriera. http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=1528&us_id=7211591 Quote
ulvhedinn Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Dobra to ja chcę 0,5 kg krtani wołowych i 4 szt uszu wieprzowych. Terierfanka, chętnie wezmę Emira, ale bierzesz Krę. Chcesz? Szkolona jest, jakby nie patrzeć :diabloti: Notabene, to się zastanawiam nad szkołą dla Żubra- potrzebuję zdrowego kopa w zadek, żeby się przestać lenić i wziąć za porządne ćwiczenie z psem. Niby źle nie jest, ostatnio wzbudził wręcz lekką zawiść ćwiczących z psami w parku (znakomicie udawał, ze jest grzeczny), ale chciałabym z nim zrobić coś więcej..... Quote
Jara Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Dobra to ja chcę 0,5 kg krtani wołowych i 4 szt uszu wieprzowych. Dzięki, dzięki, dzięki! :p Quote
AnnWrc Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Jara napisał(a):Poleciła mi Iskra_wroc, Ulv (kilka stron wcześniej) i dwie pary, które chodzą tam z bullami z adopcji. A na który program chciałybyście się wybrać? Może stworzyłybyśmy jedną grupę i dostały promocyjną cenę?? :razz: Quote
Jara Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ja mam zrobione podstawy, bo 5 miesięcy szkoliłyśmy się u Mirosławy Borowiec. Całą zimę jednak "przebimbałyśmy" i myślałam, żeby zacząć od nowa. Tzm pójść na Psiaki rozrabiaki, jest promocja za 300zł. Ale jak to będzie wyglądać to nie wiem, bo dzwoniłam do babeczki i ona wysłała mi 3 stronnicową ankietę, którą wypełniłam i na podstawie niej przypisuje do grupy lub tworzy nową. Fajnie by było chodzić razem :loveu: Quote
terierfanka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ja też na psiaki rozrabiaki bym poszła :) to mówicie, że ankietę trzeba wypełnic? a to szkolenie to w weekendy? Quote
Recommended Posts