Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

6 bulterierów było na spacerze, a Masza ma tytuł honorowego bulka, bo robi dokładnie to samo co one: przeciąga się, lubi brutalną zabawę, nosi wielkie gałęzie, przycina drzewa w parkach :diabloti:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wygląda na to, że będziemy chyba częściej we Wschodnim.... oczywiście damy znać wcześniej :-)
już zapisałam.
tak była z nami Kra i Wirus.... sporo nas było, a mamy nadzieje na jeszcze więcej :-)

[quote name='bros']jak bedziecie nastepnym razem w takim składzie we Wschodnim prosze dajcie mi cynk na ariza@onet.pl lub sms-ka na 503749992 malo teraz czasu jestem na dogo - dzis znajomi w parku opowiadali o "bandzie" donkow :) z przyjemnoscia Was poznam w realu :)

Posted

Jara napisał(a):
Ja robię zamówienie, prawdopodobnie jutro.

To i ja bym się z chęcią dopisała,tym razem nie mam za bardzo jak się tym zająć więc dołączę się do czyjegoś zamówienia:)Czy jutro tak w okolicach 21 możliwe jeszcze będzie złożenie zamówienia czy planujesz wcześniej zamawiać?Info na prv wyślę z zamówieniem.

Posted

Dziewczyny kojarzycie jak nazywa się ta szkoła dla psów, która znajduje przy bocznej Długiej? W okolicach Tesco?

Widziała któraś z was jak tam wygląda szkolenie?
Warto iść? Urozmaicone są te szkolenia, czy jedno i to samo?

Chce znów zacząć chodzić na szkolenie.

Posted

Tak, już znalazłam. Wpisałam w Google "szkolenie psów", "Wrocław" i pierwszy link to akurat ta szkoła.
Już dzwoniłam, mam na mailu ankietę, którą wypełnie po powrocie do domu. I możemy znów się szkolić, bardzo się cieszę, bo brakowało mi szkoleń.:loveu:

Posted

terierfanka napisał(a):
Jara, a ktoś Ci polecił tę szkołę? bo my też się za czymś rozglądamy tzn ja z Emirem i koleżanka z labkiem

Przecież Emir to prawie najgrzeczniejszy pies w całym parku:) (no może oprócz mojej Shilutki:)). W ogóle nie potrzebuje chłopak żadnej nauki:)

Posted

abilab napisał(a):
Justynko dokładnie toż to anioł ,to ze podje jajek z opakowaniem , woreczek surowej kaszy , albo rolke papieru to drobiazgi nie liczące sie

nie wierzę, że Emirek... takie rzeczy??? :crazyeye:
:cool3:

Posted

no proszę jakie Emir ma obrończynie, co go od nauki chcą uchronić :D może którejś wypożyczyć tego miłego pieska na kilka dni?? :cool3: ze złodziejstwem nie wygramy, ale może uda nam się popracować nad innymi niedoskonałościami charakteru, no i szkolenie to fajna zabawa może być :)

Posted

terierfanka napisał(a):
no proszę jakie Emir ma obrończynie, co go od nauki chcą uchronić :D może którejś wypożyczyć tego miłego pieska na kilka dni?? :cool3: ze złodziejstwem nie wygramy, ale może uda nam się popracować nad innymi niedoskonałościami charakteru, no i szkolenie to fajna zabawa może być :)

ja chętnie, ale pod warunkiem że weźmiesz w zamian Tolkę!
i zaręczam, że szybciutko po niego przyjedziesz, jak pomieszkasz z tą bull-wredotą :evil_lol:

Posted

Dobra to ja chcę 0,5 kg krtani wołowych i 4 szt uszu wieprzowych.

Terierfanka, chętnie wezmę Emira, ale bierzesz Krę. Chcesz?
Szkolona jest, jakby nie patrzeć :diabloti:

Notabene, to się zastanawiam nad szkołą dla Żubra- potrzebuję zdrowego kopa w zadek, żeby się przestać lenić i wziąć za porządne ćwiczenie z psem. Niby źle nie jest, ostatnio wzbudził wręcz lekką zawiść ćwiczących z psami w parku (znakomicie udawał, ze jest grzeczny), ale chciałabym z nim zrobić coś więcej.....

Posted

Jara napisał(a):
Poleciła mi Iskra_wroc, Ulv (kilka stron wcześniej) i dwie pary, które chodzą tam z bullami z adopcji.

A na który program chciałybyście się wybrać? Może stworzyłybyśmy jedną grupę i dostały promocyjną cenę?? :razz:

Posted

Ja mam zrobione podstawy, bo 5 miesięcy szkoliłyśmy się u Mirosławy Borowiec. Całą zimę jednak "przebimbałyśmy" i myślałam, żeby zacząć od nowa. Tzm pójść na Psiaki rozrabiaki, jest promocja za 300zł. Ale jak to będzie wyglądać to nie wiem, bo dzwoniłam do babeczki i ona wysłała mi 3 stronnicową ankietę, którą wypełniłam i na podstawie niej przypisuje do grupy lub tworzy nową. Fajnie by było chodzić razem :loveu: