iskra_wroc Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jara napisał(a):Jeśli pogoda dopisze to w sobotę robimy spacer do Parku Tysiąc lecia, będzie to wprawdzie bulterierowy spacer, ale zapraszamy wszystkich. O której i od której strony spotkanie?? My wprawdzie do bulla mamy daleeeko, ale liczy się obcowanie z psiurami Quote
brzośka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jara napisał(a):Jeśli pogoda dopisze to w sobotę robimy spacer do Parku Tysiąc lecia, będzie to wprawdzie bulterierowy spacer, ale zapraszamy wszystkich. iskra_wroc napisał(a):O której i od której strony spotkanie?? My wprawdzie do bulla mamy daleeeko, ale liczy się obcowanie z psiurami a ja mam od trzech dni bulinę, która warczy na nas i na Merlina... więc chyba na razie na wspólny spacer się nie nadaje :roll: Quote
Jara Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Myślę, że w okolicach południa 11:30, a od której strony? Jeśli dojdzie do skutku to chyba od strony ND, tam gdzie są (były?) hopki dla rowerzystów. Ja zawsze zaczynam stamtąd spacer, przez pola, aż do Żernickiej. Później na drugą stronę i przez las. Mi zajmuje to 2h. Quote
mila-ada Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 kalthoom napisał(a):W parku zachodnim bardzo chętnie, tylko ja mogę 2-go :> 2-go też jestem chętna na spacerowanie. Musimy się jakoś dogadać gdzie i o której, to później podam nr telefonu na PW Quote
Jara Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 brzośka napisał(a):a ja mam od trzech dni bulinę, która warczy na nas i na Merlina... więc chyba na razie na wspólny spacer się nie nadaje :roll: Kaganiec na pysk i przymusowy socjal ;) Quote
Jara Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Więc jeśli się nie rozpada, nie spadnie śnieg, nie przejdzie tornado to o 11 jesteśmy umówieni pod McDonaldem na parkingu, bo reszta ekipy oprócz mnie jest zmotoryzowana. Oni będą tam pierwszy raz więc nie chciałam żeby szukali uliczek między działkami ;) Quote
brzośka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Jara napisał(a):Kaganiec na pysk i przymusowy socjal ;) Myślę, że to nie jest zły pomysł, może inne psiaki ją ustawią do pionu :D ale jeszcze nie tym razem, ma jeszcze nie ściągnięte szwy po sterylce a poza tym musimy nabyć linkę, bo póki co spuszczać jej nie będziemy Stawimy się następnym razem :) Quote
Korenia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 UWAGA [FONT=lucida grande]Przebywająca w DT ciężarna buldożka francuska KLARA wysunęła się z obroży i uciekła. Szukamy jej i w związku z tym prośba do osób mieszkających w centrum Wrocławia o informację w przypadku zobaczenia tej biednej suczki! Podajemy telefon kontaktowy: 690 994 922 [/FONT] Quote
Koperek Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 A czy jutro (niedziela) jest ktoś chętny na wspólny spacer?? Proponuję Park Wschodni bo mam od pociągu najbliżej, ale może też być i co innego :) Czekam na propozycje, bo moja kudłata dawno socjalki nie miała robionej :) Quote
bros Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Koperku ja i Ania pewnie się spotkamy jutro ale Wschodni czy Trestno do dogadania :) jutro śpie do oporu (9.00) :) czyli spacer grubo po 12-tej Quote
AnnWrc Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 bros napisał(a):Koperku ja i Ania pewnie się spotkamy jutro ale Wschodni czy Trestno do dogadania :) Na Testno my też byśmy się pisali. Quote
Jara Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Korenia napisał(a):Mokro bardzo jest na łąkach na ND? Właśnie nie jest mokro. Nastraszyłam wszystkich, że mokro będzie, pozakładali kalosze, a wyszli suchą nogą. Po drugiej stronie, tam gdzie ścieżka dla rowerów są kałuże, ale nie dużo i można je ominąć. Dzięki dziewczyny! :) Quote
Korenia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Jara napisał(a):Właśnie nie jest mokro. Nastraszyłam wszystkich, że mokro będzie, pozakładali kalosze, a wyszli suchą nogą. Po drugiej stronie, tam gdzie ścieżka dla rowerów są kałuże, ale nie dużo i można je ominąć. O to super :) Myślałam, że jest mega mokro i nie chodzimy ostatnio tam ;) Quote
mila-ada Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Przepraszam, ale nie mogłam się oprzeć :oops: http://bebzol.com/pl/najlepszy-przyjaciel.93336.html Quote
AnnWrc Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 A my dzisiaj żeby nie nudzić się w domu o tak: Pojechaliśmy do Trestna pospacerować w deszczu:-) Quote
kalthoom Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Widziałam Was jak byłam z moimi owczarkami :D [quote name='Jara']A nam spacer dziś tak się udał ;) Quote
Jara Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Trzeba było z nami iść! Mój pies miałby socjal z owczarkami ;) Quote
LadyS Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Ktoś w tym tygodniu chętny na spacer gdzieś, gdzie da się dojechać tramwajem? :lol: Quote
kalthoom Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 My chętnie w piątek -park zachodni :-) Po za tym wydaje mi się, że my się z Jax'em znamy- właściwie to ja i Demon :D Quote
Recommended Posts