Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jara napisał(a):
Jeśli pogoda dopisze to w sobotę robimy spacer do Parku Tysiąc lecia, będzie to wprawdzie bulterierowy spacer, ale zapraszamy wszystkich.

O której i od której strony spotkanie?? My wprawdzie do bulla mamy daleeeko, ale liczy się obcowanie z psiurami

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jara napisał(a):
Jeśli pogoda dopisze to w sobotę robimy spacer do Parku Tysiąc lecia, będzie to wprawdzie bulterierowy spacer, ale zapraszamy wszystkich.

iskra_wroc napisał(a):
O której i od której strony spotkanie?? My wprawdzie do bulla mamy daleeeko, ale liczy się obcowanie z psiurami

a ja mam od trzech dni bulinę, która warczy na nas i na Merlina...
więc chyba na razie na wspólny spacer się nie nadaje :roll:

Posted

Myślę, że w okolicach południa 11:30, a od której strony? Jeśli dojdzie do skutku to chyba od strony ND, tam gdzie są (były?) hopki dla rowerzystów. Ja zawsze zaczynam stamtąd spacer, przez pola, aż do Żernickiej. Później na drugą stronę i przez las. Mi zajmuje to 2h.

Posted

kalthoom napisał(a):
W parku zachodnim bardzo chętnie, tylko ja mogę 2-go :>

2-go też jestem chętna na spacerowanie. Musimy się jakoś dogadać gdzie i o której, to później podam nr telefonu na PW

Posted

brzośka napisał(a):
a ja mam od trzech dni bulinę, która warczy na nas i na Merlina...
więc chyba na razie na wspólny spacer się nie nadaje :roll:

Kaganiec na pysk i przymusowy socjal ;)

Posted

Więc jeśli się nie rozpada, nie spadnie śnieg, nie przejdzie tornado to o 11 jesteśmy umówieni pod McDonaldem na parkingu, bo reszta ekipy oprócz mnie jest zmotoryzowana. Oni będą tam pierwszy raz więc nie chciałam żeby szukali uliczek między działkami ;)

Posted

Jara napisał(a):
Kaganiec na pysk i przymusowy socjal ;)

Myślę, że to nie jest zły pomysł, może inne psiaki ją ustawią do pionu :D
ale jeszcze nie tym razem, ma jeszcze nie ściągnięte szwy po sterylce
a poza tym musimy nabyć linkę, bo póki co spuszczać jej nie będziemy

Stawimy się następnym razem :)

Posted

UWAGA
[FONT=lucida grande]Przebywająca w DT ciężarna buldożka francuska KLARA wysunęła się z obroży i uciekła. Szukamy jej i w związku z tym prośba do osób mieszkających w centrum Wrocławia o informację w przypadku zobaczenia tej biednej suczki! Podajemy telefon kontaktowy: 690 994 922
[/FONT]

Posted

A czy jutro (niedziela) jest ktoś chętny na wspólny spacer?? Proponuję Park Wschodni bo mam od pociągu najbliżej, ale może też być i co innego :)

Czekam na propozycje, bo moja kudłata dawno socjalki nie miała robionej :)

Posted

Korenia napisał(a):
Mokro bardzo jest na łąkach na ND?

Właśnie nie jest mokro. Nastraszyłam wszystkich, że mokro będzie, pozakładali kalosze, a wyszli suchą nogą. Po drugiej stronie, tam gdzie ścieżka dla rowerów są kałuże, ale nie dużo i można je ominąć.

Dzięki dziewczyny! :)

Posted

Jara napisał(a):
Właśnie nie jest mokro. Nastraszyłam wszystkich, że mokro będzie, pozakładali kalosze, a wyszli suchą nogą. Po drugiej stronie, tam gdzie ścieżka dla rowerów są kałuże, ale nie dużo i można je ominąć.

O to super :) Myślałam, że jest mega mokro i nie chodzimy ostatnio tam ;)