Shaunell Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bzikowa napisał(a):Prawdopodobnie ciachamy zaraz po feriach :cool1: A teraz filmik :lol: prawie jak frisbee = mój westik mutant i same rollerki :diabloti: YouTube - something like frisbee ? Śliczny filmik. Bzik z tym frisbee jest boski:loveu: No i gratulacje!!! Według mnie podjęłaś najlepszą decyzję :cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wpadliśmy odwiedzić naszego ulubionego westa :loveu: Co tam u was? :razz: Quote
Bzikowa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dziękujemy wszystkim za odwiedziny! :multi: U nas nic nowego, ja się obijam, pies trochę mniej:cool3: i tyle. Poza tym Bzik złapał focha na jedzenie, musiałam mu zmienić karmę (najpierw z Nutro Choice na Hillsa a teraz z Hillsa na 1st Choice) i prawie nie chce tego jeść. :mad: Ale jestem konsekwentna, zabieram michę i następny posiłek już zjada. ;) A w poniedziałek znowu szkółka, oł je :roll: Kilka zdjęć zrobiłam korzystając z dzisiejszego słonka, ale tylko parę bo nie chciało mi się. :lol: I to wszystko :) Quote
Kinia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ty też masz słonko? Zazdroszczę;) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b6.jpg przystojniak:loveu: Quote
Bzikowa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dzięki!:loveu: Kinia, taaak, pierwszy raz od... daaawna. Więc stwierdziłam, że trzeba to wykorzystać. Jeszcze filmidło mam, o takie, ze slalomu, trochę się psu łapki mieszały bo wbiłam kijki w miejscu gdzie było strasznie dużo liści :lol: i chyba nie do końca dobre odległości zrobiłam :hmmmm: ale i tak wstawiam, co tam YouTube - slalomik 1 Quote
Crazy Lab Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 super filmik ! :loveu: a jak Bezik się stara i jakie piękne wejścia !:razz: a perspektywa z której kręcony film super :evil_lol: Quote
Inkaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Slalomik oczywiście pierwsza klasa! My też byśmy chciały tak umieeeć. (ale ... ostatnio slalom tunelowy ćwiczyłyśmy ... jakieś kilka tygodni temu przez 5 minut) :diabloti: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b5.jpg Śliczne wygląda w tej obroży! :loveu: A zresztą, białemu we wszystkim ładnie. Planujecie jakieś zakupy obrożowo-szelkowe w najbliższym czasie? Pees. W Złotych Tarasach w Kakadu kupiłyśmy piszczący zielony pyszczek Trixie :multi: Quote
Pestka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Hej ;) My z Benkiem teraz też rollerki ćwiczymy, a widze że Wam fajnie wychodzą. Mój też ma czasem problem z podniesieniem dysku który przestał się toczyć :lol: Jakie macie dyski? Ile już ćwiczycie? Quote
Bzikowa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Crazy Lab']super filmik ! :loveu: a jak Bezik się stara i jakie piękne wejścia !:razz: a perspektywa z której kręcony film super :evil_lol: tak, stara się i oczywiście paszcza się nie zamyka :shake: niby jest nakręcony ale wyłącza myślenie i tylko pyskuje [quote name='Kinga&Wenka']Slalomik oczywiście pierwsza klasa! My też byśmy chciały tak umieeeć. (ale ... ostatnio slalom tunelowy ćwiczyłyśmy ... jakieś kilka tygodni temu przez 5 minut) :diabloti: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b5.jpg Śliczne wygląda w tej obroży! :loveu: A zresztą, białemu we wszystkim ładnie. Planujecie jakieś zakupy obrożowo-szelkowe w najbliższym czasie? Pees. W Złotych Tarasach w Kakadu kupiłyśmy piszczący zielony pyszczek Trixie :multi: Uczcie się slalomu, uczcie, czemu nie chcecie? slalom jest fajowy! Taaak, planowałam komplecik z Red Dingo :oops: Hibiskusy czerwone. Ale moje plany się posypały jako , że zamówiłam właśnie degażówki za 2 stówy :lol::oops: Naprawdę, w Kakadu są pyszczki? Ja rzadko jestem w Tarasach bo strasznie ich nie lubię ale przy ostatnim zamówieniu z Animalii przyszły mi dwa nowe pyszczki, także teraz mam 3 w różnych kolorach :loveu: P.S a czemu to się nie zgłosiłaś kochana na trening niedzielny? :mad: [quote name='Kinguska']Hej ;) My z Benkiem teraz też rollerki ćwiczymy, a widze że Wam fajnie wychodzą. Mój też ma czasem problem z podniesieniem dysku który przestał się toczyć :lol: Jakie macie dyski? Ile już ćwiczycie? My stoimy w miejscu jeśli chodzi o frisbee :lol: Ciągle rollerki, i jakieś tam łapanie z ręki, jak rzucę to czasem złapie ale koślawo i w ogóle. Używam dwóch mocno zrypanych dysków - mały CS i CS pup. Mam jeszcze 4 nieużywane małe CSy ale nie chcę ich marnować na rollerki (Bez strasznie rozwala talerze), jak się nimi nauczę rzucać (na razie matura i nie mam czasu) to będę je wykorzystywać. [quote name='Kinia']Slalom pierwsza klasa;) I to szczekanie Dzięki! Właśnie... szczekanie... Quote
Crazy Lab Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bzikowa napisał(a):tak, stara się i oczywiście paszcza się nie zamyka :shake: niby jest nakręcony ale wyłącza myślenie i tylko pyskuje nie wiem Anne czy się zrozumiałyśmy ja mówiłam o perspektywie nakręcenia filmu w sensie, że z trawy. A Ty chyba zrozumiałaś że pisałam o nakręceniu Bezika albo to ja wszystko źle rozumiem:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Nie, ja się w ogóle nie odniosłam do Twojego komentarza o perspektywie kręcenia, pisałam tylko a propos tego 'starania się' :wink: A, że z trawy to bardzo żałuję bo trawa jest na pierwszym planie :evil_lol: ale ja zawsze mam problem z dobrym ustawieniem aparatu:roll: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Widze, że tu fotki coraz częściej i coraz fajniejsze :p http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b6.jpg ale z niego przystojniak! :loveu: Quote
Bzikowa Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dzięki. A teraz mała sesja w klubowym przyodzieniu - chustce w barwach CAVANO! Kolory są naprawdę ładniejsze niż na zdjęciach. :wink: Quote
Illusion Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/ch5.jpg "Oddaj mi ten aparat!" :evil_lol: Ładnie mu w zielonym :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Moj nie chce chodzic w chusteczce,a piłeczki piszczaki sa bomba,Kleks szaleje,moze kiedys to gdzies wykorzystam....:cool3:mamy zieloną i niebieska:cool3:Całuski od moich bandziorów;) Quote
Bzikowa Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dziękujemy za odwiedziny! Mam jeszcze takie dwa filmiki z treningu (co prawda Bezik dzisiaj bardziej myślał o zjedzeniu kolegi buldożka ale i tak się starał ;)) YouTube - Bezik 1.2.2009 YouTube - Zimowy Trening Cavano Kurczę. Jak ja wolno biegam, spowalniam mojego psa :crazyeye: Quote
Pieseczkowo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cudowni jesteście,brakuje tylko predkości mojej Erteczki,ale nie szczeka:eviltong::lol: Quote
Inkaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bzikowa napisał(a): Uczcie się slalomu, uczcie, czemu nie chcecie? slalom jest fajowy! Taaak, planowałam komplecik z Red Dingo :oops: Hibiskusy czerwone. Ale moje plany się posypały jako , że zamówiłam właśnie degażówki za 2 stówy :lol::oops: Naprawdę, w Kakadu są pyszczki? Ja rzadko jestem w Tarasach bo strasznie ich nie lubię ale przy ostatnim zamówieniu z Animalii przyszły mi dwa nowe pyszczki, także teraz mam 3 w różnych kolorach :loveu: P.S a czemu to się nie zgłosiłaś kochana na trening niedzielny? :mad: Slalom fajowy? Przestań! Zresztą, teraz nie możemy się slalomować, bo ziemia zamarzła i nie mam możliwości wbić tyczki pastuchowe. :lol: Ja planowałam szelki (rogza choc femine albo coś lupine'owego), ale podliczając moje psie wydatki w najbliższym czasie, dałam sobie spokój. Tak, w Kakadu są pyszczki. Mamy zielonego - miałaś racje, jest fajowy! Myślę nad zamówieniem kolejnych piszczących pyszczków - w innych kolorach. :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 I jedno, i drugie wolno :evil_lol: ale bzik robi to co ty, więc rzeczywiście jakbyś szybciej pobiegła to i on byłby szybszy. Ale powiedzmy, że to przez grube ubranie :diabloti: Quote
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Fajowe filmiki :cool3: Na chustce są odbite jego łapki??:p Quote
Bzikowa Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Cudowni jesteście,brakuje tylko predkości mojej Erteczki,ale nie szczeka:eviltong::lol: Dzięki. Potrafi szybciej cholera mała:mad: Kinga&Wenka napisał(a):Slalom fajowy? Przestań! Zresztą, teraz nie możemy się slalomować, bo ziemia zamarzła i nie mam możliwości wbić tyczki pastuchowe. :lol: Slalom to największe wyzwanie. Ja teraz żałuję, że uczyłam psa 'za rączką' bo są fajniejsze metody. Uwielbiam slalomowe treningi, pies musi na nich bardziej myśleć a tego mój pies jeszcze nie opanował :p Tinka:) napisał(a):I jedno, i drugie wolno :evil_lol: ale bzik robi to co ty, więc rzeczywiście jakbyś szybciej pobiegła to i on byłby szybszy. Ale powiedzmy, że to przez grube ubranie :diabloti: no wiesz co :evil_lol: bzik się obraża :obrazic: a tak serio to masz rację :p anetta napisał(a):Fajowe filmiki :cool3: Na chustce są odbite jego łapki??:p Dzięki :p Nie, nie :lol: Chustki robiła nasza klubowa koleżanka. Inne psy mają też takie fajowe pelerynki ale ja dla Bezika nie chciałam bo on nie lubi żadnych ubranek. Chociaż przed chustką nie miał nic przeciwko :cool3: Quote
Recommended Posts