Bzikowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ewelinka, samego to bym go w życiu nie zostawiła, nawet za czasów kiedy się nie bał, chyba był umarła z nerwów na imprezie. Na szczęście moja babcia zawsze chętnie go przyjmuje do siebie. A dziś rano byliśmy na dłuuugim spacerku po łąkach - w padającym śniegu! :multi: Zrobiłam nawet fotki także lecę je obrobić :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bedziemy czekać na białego futrzaka.Dopiero teraz zobaczyłam ze w Twoim banerku tez kichawka jest moja troszkę obcieta.:lol: Quote
agaciaaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bzikowa napisał(a):Zrobiłam nawet fotki także lecę je obrobić :cool3: Nie wierze :crazyeye: :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Serio serio :cool3: i to dużo :evil_lol: szkoda tylko, że słońca nie było, wyszłyby ładniejsze :) wrzucę niedługo, chcę na nowej stronie Quote
Inkaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Aniu, coraz bardziej przekonuje się do sterylizacji, ale muszę znaleźć naprawdę dobrego weterynarza w Warszawie (i zrobić mnóstwo dodatkowych badań u weta przed sterylką dla pewności ...) ;) Może kogoś polecisz? Quote
Bzikowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Podobno dobrze wycina suki dr.Zając, chyba Władczyni cięła u niego Su, pytaj się jej o namiary bo ja nie wiem nic więcej ;) A jeśli chodzi o kastrację białego to polecano mi dr. Mikowa z Elwetu. Quote
Bzikowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 No to nie mam wyjścia :lol: Pierwsze takie jakieś niebieskie wyszło :eviltong: i dalej - surykatka śnieżna! pycho próba pozowania cdn edit - post Olusi skoczył... Quote
Czarna_Owieczka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zima6.jpg super Bzik :loveu: :loveu: Bedziecie ciachać ? :razz: ja nadal negocjuje :roll: ale chciałabym żeby już na wiosne było ok :lol: Quote
Bzikowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Chcę ciachnąć, bardzo chcę ciachnąć ale również jeszcze pertraktuję... Chyba się po prostu umówię, postawię ich przed faktem dokonanym.... :roll: Chcecie jeszcze Bzika? CDN:razz: Quote
Mudik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kinga&Wenka napisał(a):Bzikowa - dzięki! napiszę do niej. ;) Tu masz numer do lecznicy, ja też tam leczę psy;) 022-844-17-93 pn-sb od 8-22, niedziele 10-20 jakoś tak mogłam godziny otwarcia momylić ale na pewno w tygodniu do 22 giej , a w niedzielę do 20 tej. Quote
Mudik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Swietne:loveu::loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zima4.jpg i w ogóle bardzo ładne wyszły, brawo, Bzik dużo lepiej wyglada wytrymowany, ale tego Ci nie muszę mówić;):eviltong::eviltong: Quote
ewelinka_m Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bzikowa napisał(a):Ewelinka, samego to bym go w życiu nie zostawiła, nawet za czasów kiedy się nie bał, chyba był umarła z nerwów na imprezie. Na szczęście moja babcia zawsze chętnie go przyjmuje do siebie. A dziś rano byliśmy na dłuuugim spacerku po łąkach - w padającym śniegu! :multi: Zrobiłam nawet fotki także lecę je obrobić :cool3: no ja mam taki jeden problem, że on z nikim innym nie zostanie, a już w cudzym domu to nie ma mowy:evil_lol: my też dziś byliśmy na dłuższym spacerze, ale wyjątkowo na smyczy, cholera nadal puszczali dziś fajerwerki :mad: Aniu superowe zdjęcia :multi: już super Ci zdjęcia wychodzą :razz: a Bzikowi w nowej fryzurce baardzo ładnie :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Będę skromna,mogę polecić swojego tatę:eviltong:w koncu weterynarz.;) Quote
Bzikowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Pieseczkowo a gdzie przyjmuje Twój Tata i jaką ma specjalność? :) Bardzo mi przykro ale mam jeszcze więcej zdjęć :diabloti: Piłeczka ;) Niestety miał problem z aportowaniem dziś - pięknie biegał za piłką/zabawką ale chyba mu było zimno w pysk jak brał taką całą zabawkę w śniegu i starał się ją delikatnie wziąć, upadała mu etc, młotek :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Pyskujemy :roll: i inna zabawka jak widać starał się łapać za jak najmniejszą część zabawki i w efekcie wychodziły np takie zdjęcia :diabloti: : Quote
Bzikowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 i jeszcze (boże ja oszalałam :lol:) znowu pyskówa :evil_lol: ale przyniosę, przyniosę :loveu: i wiecie co....? CDN :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bzikowa chyba nigdy tylu zdjęć na raz nie było :evil_lol::evil_lol: ale czekam na jeszcze :eviltong: Quote
dadiii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 sliczny :loveu: :loveu: no i czekam na C.D. :D Quote
Olusia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ajajaj... Super, tyle fot :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zima4.jpg Piękny pan Bez :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 I wreszcie widac "cycorki"jak to mówię na klatke piersiowa oraz piekna chryzantema,która jak widac sama sie trzyma:razz:Gdzie chodzicie do fryzjera z ciekawości spytam? Quote
madziorna Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zima2.jpg => Śliczna ta Twoja surykatka :loveu: Quote
Mudik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Swietne!:evil_lol::evil_lol: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zima25.jpg Delik też nie chciala podnosić dzisiaj dysku, bo zaraz miała go cały oblepiony śniegiem:diabloti::cool1: Quote
Recommended Posts