Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewelinka, samego to bym go w życiu nie zostawiła, nawet za czasów kiedy się nie bał, chyba był umarła z nerwów na imprezie. Na szczęście moja babcia zawsze chętnie go przyjmuje do siebie.

A dziś rano byliśmy na dłuuugim spacerku po łąkach - w padającym śniegu! :multi: Zrobiłam nawet fotki także lecę je obrobić :cool3:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, coraz bardziej przekonuje się do sterylizacji, ale muszę znaleźć naprawdę dobrego weterynarza w Warszawie (i zrobić mnóstwo dodatkowych badań u weta przed sterylką dla pewności ...) ;)
Może kogoś polecisz?

Posted

Podobno dobrze wycina suki dr.Zając, chyba Władczyni cięła u niego Su, pytaj się jej o namiary bo ja nie wiem nic więcej ;) A jeśli chodzi o kastrację białego to polecano mi dr. Mikowa z Elwetu.

Posted

No to nie mam wyjścia :lol:

Pierwsze takie jakieś niebieskie wyszło :eviltong:

i dalej - surykatka śnieżna!

pycho

próba pozowania

cdn

edit - post Olusi skoczył...

Posted

Chcę ciachnąć, bardzo chcę ciachnąć ale również jeszcze pertraktuję... Chyba się po prostu umówię, postawię ich przed faktem dokonanym.... :roll:

Chcecie jeszcze Bzika?

CDN:razz:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
Bzikowa - dzięki! napiszę do niej. ;)

Tu masz numer do lecznicy, ja też tam leczę psy;)

022-844-17-93 pn-sb od 8-22, niedziele 10-20 jakoś tak mogłam godziny otwarcia momylić ale na pewno w tygodniu do 22 giej , a w niedzielę do 20 tej.

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ewelinka, samego to bym go w życiu nie zostawiła, nawet za czasów kiedy się nie bał, chyba był umarła z nerwów na imprezie. Na szczęście moja babcia zawsze chętnie go przyjmuje do siebie.

A dziś rano byliśmy na dłuuugim spacerku po łąkach - w padającym śniegu! :multi: Zrobiłam nawet fotki także lecę je obrobić :cool3:

no ja mam taki jeden problem, że on z nikim innym nie zostanie, a już w cudzym domu to nie ma mowy:evil_lol:
my też dziś byliśmy na dłuższym spacerze, ale wyjątkowo na smyczy, cholera nadal puszczali dziś fajerwerki :mad:

Aniu superowe zdjęcia :multi: już super Ci zdjęcia wychodzą :razz:
a Bzikowi w nowej fryzurce baardzo ładnie :loveu:

Posted

Pieseczkowo a gdzie przyjmuje Twój Tata i jaką ma specjalność? :)

Bardzo mi przykro ale mam jeszcze więcej zdjęć :diabloti:

Piłeczka ;) Niestety miał problem z aportowaniem dziś - pięknie biegał za piłką/zabawką ale chyba mu było zimno w pysk jak brał taką całą zabawkę w śniegu i starał się ją delikatnie wziąć, upadała mu etc, młotek :evil_lol: