Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm...
Raczej nie - chyba psiaki chore na padaczkę nie mogą trenować agility ? :(
Dianka bierze leki - ostatnio nie miała żadnego ataku, ale nie wiem czy możemy ćwiczyć ten sport. Powiedzcie czy Dianka ze swoją chorobą :( mogłaby ćwiczyć agility - podkreślam że bierze leki ? Pytam bo nie chcę się upokorzyć przed innymi agilitowcami.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola & Dianuśka napisał(a):
Hmmm...
Raczej nie - chyba psiaki chore na padaczkę nie mogą trenować agility ? :(
Dianka bierze leki - ostatnio nie miała żadnego ataku, ale nie wiem czy możemy ćwiczyć ten sport. Powiedzcie czy Dianka ze swoją chorobą :( mogłaby ćwiczyć agility - podkreślam że bierze leki ? Pytam bo nie chcę się upokorzyć przed innymi agilitowcami.

Ponawiam moje pytanie

Pozdrawiamy ;)

Posted

Myślę, że może trenować ale najlepiej zapytać weterynarza. U nas jakiś czas trenowała PON-ka chora na padaczkę i nic jej nie było.
Ale, tak jak mówię, najlepiej przejdź się do weta, dowiedz się, czy nie ma żadnych przeciwwskazań ;)

Posted

O! Jesteście!
Kładkę mój wręcz kocha i ciągle na nią zwiewa :cool3: już mi zostało powiedziane , ze nasza pierwsza detka na zawodach będzie tym spowodowana :eviltong: A palisadzie Bzium mówi NIE :diabloti:

Posted

Zawody nie są naszym priorytetem. Raczej nie pojadę. Wolę potrenować chyba... :lol: I tak byśmy się tylko niepotrzebnie zestresowali i skomprowitowali. A to ma być zabawa na luziku.
Nikt nie chce zdjęć? :razz:

A w ogóle to... Wiecie co się okazało? Że ta gulka podskórna , którą wycinaliśmy Bziumowi w sierpniu.. to był nowotwór :-( Dopiero przyszły wyniki HP. Na szczęście nie złośliwy tym razem, i usunięty w całości. Ale i tak mnie to dobiło:-(:-(