Olusia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hmmm... Raczej nie - chyba psiaki chore na padaczkę nie mogą trenować agility ? :( Dianka bierze leki - ostatnio nie miała żadnego ataku, ale nie wiem czy możemy ćwiczyć ten sport. Powiedzcie czy Dianka ze swoją chorobą :( mogłaby ćwiczyć agility - podkreślam że bierze leki ? Pytam bo nie chcę się upokorzyć przed innymi agilitowcami. Quote
basia2202 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 przyszłyśmy z buziaczkiem :loveu: i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops: buziole od Zuzolki :loveu: Quote
basia2202 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 oo.. dwa razy tu przyszłam :) ciekawe gdzie jeszcze... dogo muli... Quote
Olusia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ola & Dianuśka napisał(a):Hmmm... Raczej nie - chyba psiaki chore na padaczkę nie mogą trenować agility ? :( Dianka bierze leki - ostatnio nie miała żadnego ataku, ale nie wiem czy możemy ćwiczyć ten sport. Powiedzcie czy Dianka ze swoją chorobą :( mogłaby ćwiczyć agility - podkreślam że bierze leki ? Pytam bo nie chcę się upokorzyć przed innymi agilitowcami. Ponawiam moje pytanie Pozdrawiamy ;) Quote
Bzikowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Myślę, że może trenować ale najlepiej zapytać weterynarza. U nas jakiś czas trenowała PON-ka chora na padaczkę i nic jej nie było. Ale, tak jak mówię, najlepiej przejdź się do weta, dowiedz się, czy nie ma żadnych przeciwwskazań ;) Quote
Olusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ok, może go niedługo odwiedzę, bo Dianka ma pchły i prawie sie zdrapała do krwi :( Kupiłam szampon i chyba ją jeszcze dziś wykąpie ;) Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć :) czemu fotek nie ma? :mad: Quote
Bzikowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Bom leniwa... :cool3: I chora... Quote
Olusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 O, właśnie przydałyby się białaskowe fotki :mad: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 an_bzik napisał(a):Bom leniwa... :cool3: I chora... Tabletek sie nałykaj, wstaw fotki, a potem możesz sobie poleżeć :evil_lol: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jak chora to masz dużo czasu więc.... Dawaj foty:diabloti: Quote
JIM Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja tez chora jestem... :| A taki? :cool3: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jeej Julia jakie ty cudowne bannerki robisz:loveu: Quote
basia2202 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 bry wieczór Bziulki!! :multi: :loveu: co tam u Was, kochani?:) Quote
kaskaSz Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No w końcu tu mnie zawiało do braci białych :cool3: Bzik jest bardzo ładny, pozdrowienia dla Was! Quote
Likaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Zbzikowani :) DŁugo mnie tu było :) jedzcie na te zawody :) Moj lubi palisade kładke itp. ;) Ale za to z tunelami roznie bywa :) Pozdrawiamy :) Quote
Bzikowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 O! Jesteście! Kładkę mój wręcz kocha i ciągle na nią zwiewa :cool3: już mi zostało powiedziane , ze nasza pierwsza detka na zawodach będzie tym spowodowana :eviltong: A palisadzie Bzium mówi NIE :diabloti: Quote
JIM Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ktore zawody planujecie? :D Bedzie dobrze :cool3: Quote
Bzikowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Zawody nie są naszym priorytetem. Raczej nie pojadę. Wolę potrenować chyba... :lol: I tak byśmy się tylko niepotrzebnie zestresowali i skomprowitowali. A to ma być zabawa na luziku. Nikt nie chce zdjęć? :razz: A w ogóle to... Wiecie co się okazało? Że ta gulka podskórna , którą wycinaliśmy Bziumowi w sierpniu.. to był nowotwór :-( Dopiero przyszły wyniki HP. Na szczęście nie złośliwy tym razem, i usunięty w całości. Ale i tak mnie to dobiło:-(:-( Quote
Olusia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ja chce zdjęcia ! ;) To dobrze że była wycinana, ciesz się że Twój psiunio nie jest na nic chory ;) Quote
Recommended Posts