Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy.;)

Kasia, tak, na wykładzinie.

No dobrze, mam jeden filmik z zawodów (jumping open z soboty, pierwszy bieg tych zawodów) ;) do koła było w miarę ok... na kole miał dwie odmowy, on pierwszy raz robi obce koło, a to było wyżej zawieszone niż nasze i na dodatek miało mniejszą średnicę... :roll: a potem już masakra... gubił się w tunelach, wybijał się sto lat i w ogóle... ech ten mój sportowiec :evil_lol:
proszę:
YouTube - Bezik_Jopen_Lack_2008-11-22.wmv

Posted

Trochę mnie tu nie było :oops: najpierw 3 tyg problemy z netem ... noo ale jestem :evil_lol:
nadrobić też nadrobiłam i jestem pod wrażeniem ilości fot :evil_lol:
ale to jest genialne
http://i245.photobucket.com/albums/gg59/BCphoto12/Cavano%20Sobota%20pt3/_P5H3707kopia.jpg
a to już rewelka
http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Warszawa%202008/o69.jpg

ale jesienny Bezisław też superowo!
http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/311_24.jpg

gratuluje wyników, najważniejsza jest zabawa, pal licho oceny, Bzik i tak jest najlepszy :diabloti:

Posted

Witam, witam, pusto się zrobiło u Bzisława...
Dziękujemy za miłe słowa :lol:
Od razu mówię, że żadnych zdjęć nie mam :evil_lol:

Są filmiki ze wszystkich naszych przebiegów z Łącka, nie będę ich tu linkować , jak ktoś chce to są tu: YouTube - Kanał użytkownika LudekMilo
Ale oglądacie na własną odpowiedzialność.

U nas OK, biały potwornie już zarósł, mam nadzieję, że uda się go wytrymować przed świętami, na razie rodzicielstwo (czyt. transport, bo tam inaczej jak samochodem się nie dotrze...) nie współpracuje.
Nie obijamy się, trenujemy, bardzo dobrze się Bezikowi biega w taką pogodę! Wczoraj cały trening w deszczu, pies po prostu zachwycony i nakręcony - mimo, że deszczu nie cierpi. Całą drogę na trening był bardzo zły, że go wyciągnęłam z domu w taką pogodę, kulił się cały i w ogóle, ale jak zobaczył teren to jakby zapomniał, że pada :evil_lol: Tylko po treningu był po prostu prawie, że czarny... Bieganie w totalnym bagnie + deszcz + robienie brudnego tunelu miękkiego zrobiło swoje , bałam się, że nas do autobusu nie wpuszczą :evil_lol: Jakieś 3 osoby się pytały co ja temu psu zrobiłam :roll:
Wrrr chyba na trymowanku poproszę o spore skrócenie firanki i w ogóle wszystkiego, ja nie mam nerwów żeby go wsadzać do wanny 3 razy dziennie.

Pozdrawiamy ;)

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
rzeczywiście, Bezik się nie popisał.

ale za to publiczność go kocha :diabloti::evil_lol:

no i naturalnie jeszcze kiedyś pokaże, że westik potrafi :loveu:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
rzeczywiście, Bezik się nie popisał

jakie nie popisał :mad::mad:
przecie, że był najlepszy :loveu:
a że mu coś tam czasem nie wyszło, kto by na to patrzył, w końcu... nie można być ciągle the best, trza dać wygrać innym :cool3:

Posted

Bezisław (z wysokości łóżka) dziękuje Wam bardzo :lol:
Jak Ty to Pieseczkowo powiedziałaś? 'To jest west highland, on się nie musi popisywać' czy jakoś tak? :eviltong:

Mam taki filmik z paroma sztuczkami (a na początku kawałek reakcji Bza na kaczki... boże jakbym go puściła luzem to by rozróba była :evil_lol:): cofanie między nogi, ósemki tyłkiem, stópki, podnoszenie tylnej łapy.. i to chyba wsio ;) takie tam bzdury.

YouTube - a few tricks

Posted

dzięki :loveu:

no pyskuje niemiłosiernie :angryy: przez co zacina mu się mózg trochę

smaki różniste - sucha karma, ciasteczka-zwierzaki, paski i krążki mięsne macedu... co tam mi w łapki wpadnie w zoologu, on wszystkie smaczki pochłania

a wyklikałam normalnie niby-kształtowaniem - kombinował i próbował się cofać i wchodzić na coś tyłem (umiał to już) więc klikałam tylko moment podnoszenia jednej łapy... potem jeszcze mu pomagałam próbując dotykać leciutko z tyłu łapki - nie było to łatwe ale się w końcu nauczył... tylko, że jak widać często ma tak, że schyla przy tym łeb , czasem dodatkowo podnosi jeszcze przednią łapę bądź mi ją podaje i w efekcie gleba :p musiałam to przez przypadek wyłapać... wiem, że wygląda jakbym go uczyła sikać na siebie momentami :evil_lol:

Posted

Bezisław (z wysokości łóżka) dziękuje Wam bardzo :lol:
Jak Ty to Pieseczkowo powiedziałaś? 'To jest west highland, on się nie musi popisywać' czy jakoś tak? :eviltong:

Jasne,że tak one są boskie,a Bez to West cyrkowiec.:lol:On jest taki słodziasty w tych trikasach,że aż chciałabym go zjeść,a te szczekanie tylko dodaje uroku.Skąd one wiedzą jak zamydlic człowiekowi oczy,tak zeby wszytsko dla nich zrobił.Te nasze białasy.:loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
wiem, że wygląda jakbym go uczyła sikać na siebie momentami :evil_lol:

dokładnie :evil_lol::evil_lol:

Świetne te sztuczki, szczególnie cofanie, komicznie to wygląda :lol: :loveu: no i te ciągłe darcie japy :loveu: :evil_lol: