Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo koło 12 to już byłyśmy na centralnym ale wcześniej rzeczywiście przechodziłyśmy przy wejściach do metra, pewnie tak ok 11:30. Z Kingą i Wenką, odprowadzałam je na pociąg.
Dwa białasy - jeden w rozmiarze XL, drugi XS. ;)
Trzeba było podejść! :lol:

Posted

Nie byłam pewna czy to wy.Troszke nie smiała jestem,ale głównie poznawał was po Tobie.Bo widziałam na zdjęciach i dzięki temu strzelałam ze to wy.Później oczywiście był Bez drugi West i Tweoja koleżanka z zapiekańką.Czy masz tu na mysli Beza w rozmiarze XL?Wyglądał podobnie jak mój nie co ubrudzony i w kolorze szarego niż białego.:PMiło mi było was poznać mimo ,że nieswiadomie.:)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Później oczywiście był drugi West i Twoja koleżanka z zapiekańką

Koleżanka z zapiekanką to ja, a west w rozmiarze XS to Wena.
Szkoda, że do nas nie podeszłaś, jednak niesmiałośc to brzydka cecha. :eviltong:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Zbzikowana torpeda :loveu: super filmik "ajajajajaj" :evil_lol:

to była reakcja na Bzika strefę... a raczej przelot nad nią :roll: z jednej strony to źle ale z drugiej nie chcę go jeszcze hamować i staram się tak zrobić, żeby biegł szybko, zwolnił przed samą strefą, zaliczył ją jakkolwiek i pruł dalej ;) ale czasem nie wychodzi...

[quote name='agaciaaa']Ale Bziku szybko biega, zdawało mi sie, że on wolniejszy jest ;)

bo on potrafi być szybszy, szybszy niż na filmiku ;) ale nie jak są hopki, ma do nich uraz i uprzedzenia i go spowalniają :shake: zobaczymy jak będzie biegać na hali - na weekend za tydzień jedziemy do Łącka, na Mistrzostwa Polski Agility :loveu: i to będą ostatnie nasze zawody w tym sezonie...

parę fotek zaroślaka z któregoś jeszcze-słonecznego dnia:

dobranoc.

Posted

Cześć ;)

Ciekawe jak Wam dziś poszło na zawodach, powodzenia jutro :loveu::cool3: To są te zawody o których kiedyś myślałam, że pojadę. Organizowane przez nasz oddział więc myślałam, że standardowo w Kozienicach, a tu na stronce fortowe czytam, że w Łącku. Cały czas nabijałam sobie głowę, że pojadę, ale nie doczytałam :lol:

Posted

Dość tragicznie szczerze mówiąc, wykładzina się nie spodobała Bzikowi, ślizgał się, biegał najwolniej jak potrafi, czaił się potwornie, nie wchodził w slalom, gubił się w tunelach i rozpraszał. W efekcie dis za dis-em prawie :lol: (w tym nareszcie jeden za wredną ucieczkę na kładkę ;))

ALE nie zrzucał :loveu: jak zwykle dzielnie pokonywał palisadę :loveu: miał fun z biegania i darł mordę :loveu:

mój najdzielniejszy sportowiec na świecie :loveu:

A na sukcesy i tak nie liczymy, zawsze to o jedno doświadczenie więcej - a następne zawody za ponad pół roku.

Posted

Jest tak cudownym psem,że lepszego długo by szukać.Jest przecudowny(zaraz po moim)i jak dla mnie na torze był najlepszy.Najważnijesze ,że sie starał i ,że byla to dla niego frajda.Mamy filmy(ja i moja kolezanka)wiec pewnie lada dzien wstawi na Twoja galerie.Ucałuj ode mnie b.mocno Beza i powiedz u ze jest The Beściak.Do zjedzenia pies.:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bezik dziękuje za komplementy. :oops:

Naprawdę lepiej nie wstawiaj filmiku... Ten przebieg który widziałyście (agility open z niedzieli) był jednym z gorszych, Bez poczuł coś z trybun i w dwóch miejscach okropnie się rozproszył, poza tym nie chciał wejść w slalom i biegł okropnie wolno.

Posted

Jak nie chcesz ,pewnie jakas suke z cieczka.Kleks to kiedys dosłownie wyl jak wieloryb.Ciesze sie ze Ciebie jak i psa poznalam i ze moglam dotknac jego misiaczkowego futerka,bo zupelnie inne niz mojego bialasa.:lol: