Pieseczkowo Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Czy może to ty byłaś w centrum przy wyjściu z metra około godziny 12?Bo widziałam jakieś dwa białasy.Może to ty?:cool3::razz:;) Quote
Bzikowa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Nooo koło 12 to już byłyśmy na centralnym ale wcześniej rzeczywiście przechodziłyśmy przy wejściach do metra, pewnie tak ok 11:30. Z Kingą i Wenką, odprowadzałam je na pociąg. Dwa białasy - jeden w rozmiarze XL, drugi XS. ;) Trzeba było podejść! :lol: Quote
agaciaaa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ale Bziku szybko biega, zdawało mi sie, że on wolniejszy jest ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zbzikowana torpeda :loveu: super filmik "ajajajajaj" :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nie byłam pewna czy to wy.Troszke nie smiała jestem,ale głównie poznawał was po Tobie.Bo widziałam na zdjęciach i dzięki temu strzelałam ze to wy.Później oczywiście był Bez drugi West i Tweoja koleżanka z zapiekańką.Czy masz tu na mysli Beza w rozmiarze XL?Wyglądał podobnie jak mój nie co ubrudzony i w kolorze szarego niż białego.:PMiło mi było was poznać mimo ,że nieswiadomie.:) Quote
anetta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jestem pod wrażeniem "bzikowego zadka" :crazyeye: Quote
Inkaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Później oczywiście był drugi West i Twoja koleżanka z zapiekańką Koleżanka z zapiekanką to ja, a west w rozmiarze XS to Wena. Szkoda, że do nas nie podeszłaś, jednak niesmiałośc to brzydka cecha. :eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No wiem teraz mi głupio.Bardzo mi miło poznac koleżankę od zapiekanki i Wenkę.Jeszcze fajniej byłoby sie spotkac z białasami,brudasami(bez obrazy dla nich). Quote
Bzikowa Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Zbzikowana torpeda :loveu: super filmik "ajajajajaj" :evil_lol: to była reakcja na Bzika strefę... a raczej przelot nad nią :roll: z jednej strony to źle ale z drugiej nie chcę go jeszcze hamować i staram się tak zrobić, żeby biegł szybko, zwolnił przed samą strefą, zaliczył ją jakkolwiek i pruł dalej ;) ale czasem nie wychodzi... [quote name='agaciaaa']Ale Bziku szybko biega, zdawało mi sie, że on wolniejszy jest ;) bo on potrafi być szybszy, szybszy niż na filmiku ;) ale nie jak są hopki, ma do nich uraz i uprzedzenia i go spowalniają :shake: zobaczymy jak będzie biegać na hali - na weekend za tydzień jedziemy do Łącka, na Mistrzostwa Polski Agility :loveu: i to będą ostatnie nasze zawody w tym sezonie... parę fotek zaroślaka z któregoś jeszcze-słonecznego dnia: dobranoc. Quote
Pieseczkowo Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ile się tam jedzie do tego waszego Łącka? Quote
Bzikowa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Łąck jest pod Płockiem, ok 100 km od W-wy. Jedzie się, przy dobrych wiatrach 1,5 godziny. ;) Quote
agaciaaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Bzikowa']bo on potrafi być szybszy, szybszy niż na filmiku ;) ale nie jak są hopki, ma do nich uraz i uprzedzenia i go spowalniają :shake: No właśnie, przed hopkami strasznie zwalnia ;) może temu mi się tak wydawało. http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/JES2.jpg jesienny Bzik bez oczu :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bzikowa napisał(a):Łąck jest pod Płockiem, ok 100 km od W-wy. Jedzie się, przy dobrych wiatrach 1,5 godziny. ;) Dzięki.;) Quote
Russellka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ale Bezik liściasty się zrobił :loveu::evil_lol: Quote
Olusia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Cześć ;) Ciekawe jak Wam dziś poszło na zawodach, powodzenia jutro :loveu::cool3: To są te zawody o których kiedyś myślałam, że pojadę. Organizowane przez nasz oddział więc myślałam, że standardowo w Kozienicach, a tu na stronce fortowe czytam, że w Łącku. Cały czas nabijałam sobie głowę, że pojadę, ale nie doczytałam :lol: Quote
Bzikowa Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Dość tragicznie szczerze mówiąc, wykładzina się nie spodobała Bzikowi, ślizgał się, biegał najwolniej jak potrafi, czaił się potwornie, nie wchodził w slalom, gubił się w tunelach i rozpraszał. W efekcie dis za dis-em prawie :lol: (w tym nareszcie jeden za wredną ucieczkę na kładkę ;)) ALE nie zrzucał :loveu: jak zwykle dzielnie pokonywał palisadę :loveu: miał fun z biegania i darł mordę :loveu: mój najdzielniejszy sportowiec na świecie :loveu: A na sukcesy i tak nie liczymy, zawsze to o jedno doświadczenie więcej - a następne zawody za ponad pół roku. Quote
Unbelievable Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no, i zadowolenie najważniejsze, jakikolwiek wynik by nie był- gratuluję :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jest tak cudownym psem,że lepszego długo by szukać.Jest przecudowny(zaraz po moim)i jak dla mnie na torze był najlepszy.Najważnijesze ,że sie starał i ,że byla to dla niego frajda.Mamy filmy(ja i moja kolezanka)wiec pewnie lada dzien wstawi na Twoja galerie.Ucałuj ode mnie b.mocno Beza i powiedz u ze jest The Beściak.Do zjedzenia pies.:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Bezik dziękuje za komplementy. :oops: Naprawdę lepiej nie wstawiaj filmiku... Ten przebieg który widziałyście (agility open z niedzieli) był jednym z gorszych, Bez poczuł coś z trybun i w dwóch miejscach okropnie się rozproszył, poza tym nie chciał wejść w slalom i biegł okropnie wolno. Quote
Pieseczkowo Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jak nie chcesz ,pewnie jakas suke z cieczka.Kleks to kiedys dosłownie wyl jak wieloryb.Ciesze sie ze Ciebie jak i psa poznalam i ze moglam dotknac jego misiaczkowego futerka,bo zupelnie inne niz mojego bialasa.:lol: Quote
Inkaa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Cóż, gratuluje przebiegów (jakie by one nie były) :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://img389.imageshack.us/img389/1079/imgp1527ay3.jpg aaaaahhhh :loveu: Quote
Recommended Posts