Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy wszystkim ;)

Ola - tereny spacerowe wcale nie są takie fajne :roll: wbrew pozorom mało miejsca bo z każdej strony coś się buduje :cool1: a kiedyś to rzeczywiście można było iść i iść...
W niektórych miejscach masy śmieci, nawet jakieś kupy złomu, ponadto różnej maści nieciekawych typków można spotkać :roll: ale rzeczywiście na zdjęciach wygląda fajnie.

no dobrze, czy to Wam się podoba czy nie, wrzucam kolejne zdjęcia z tego spaceru! :eviltong:

różowa tyż jest fajna

trochę się ubrudziłem chyba :roll:

ale za to jestem szczęśliwy!

Posted

i ostatnie ale za to jak wymowne zdjęcie... :cool1:

to wszystko , dziękuję za uwagę :lol:
a przy takiej pogodzie nieprędko sięgnę znowu po aparat :evil_lol:

Posted

jest biały, co chcesz:eviltong: tylko, ze od 'pasa' w górę :diabloti:

nasze 2 dyski są nieziemsko zrypane :roll: na szczęście mam jeszcze 4 nieużywane, na których chcę się nauczyć rzucać ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Już dawno po żałobie a Ty się teraz kurna ujawniasz :cool1:
wszystko zepsułaaaś :eviltong:
a tak serio to witaj idę zobaczyć do Ciebie czy może schudłaś Biśkę :evil_lol:

Przepraszam :modla::modla::modla:
Nawet mi nie mów o wadze Biśka:shake: Zaraz mi puszczą nerwy i się pewnie wyprowadzę z tego domu... A ten gówniarz jeszcze w śmieciach grzebię że niby taka zagłodzona :mad:

Wracam do mojej trumny:cool3:

Posted

Owieczka - to nie błotko, to efekt biegania po trawie i krzakach + bieganie po piachu = panierka ; ale nie wiem jak on to zrobił... zasadniczo to nawet mokro nie było :hmmmm:

Agatka - teraz, z tych dłuuuższych na łąki - owszem :lol: matko, na szczęście nie chodzimy tam codziennie bo bym ocipiała chyba :eviltong:

Kinia - u nas wsio w porządku raczej :lol:

jak szaleć to szaleć , jeszcze jedno foto z zawodów warszawskich (autor BBH)
dziwnie tu mój pies wyszedł - jakby zdjęcie było robione z profilu to byłoby fajnie bo to jest zdaje się rozciągnięta faza galopu , ale tak od przodu jakoś dziwnie ;)

Posted

Witamy i dziękujemy wszystkim! :)

Waxy, a Ty chyba tylko ostatnią stronę widziałaś bo nie doceniłaś tego ILE fotek spacerowych zrobiłam Bzowi, a nawet i filmik nakręciłam.
To się u nas często nie zdarza :eviltong::cool3: