Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Aniu!
Widzę, że na Cavanowych zawodach Bzik był bardzo obfocony.
A powiedz mi, wiesz może jakie miejsca zajęła Bryndza?
Chyba, że wszystkie disy. :lol:

ewelinka_m napisał(a):

a miny jak najbardziej pozytywne :eviltong: wyobraź sobie coby było jak za podkład dali by wam britney :evil_lol:

Ekheeem ... Co wy mata do Brit? :mad:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, trochę ludziom powpadał w obiektyw. :razz:
Żałuję jedynie, że ma tylko jedno zdjęcie w slalomie... Ale może ktoś coś jeszcze ufocił. :lol:

Bryndza biegała tylko w sobotę i to tylko dwa biegi, nie wiem czemu. I chyba niestety oba disy bo była kreatywna w wyborze przeszkódek. Ale zapylała aż miło :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Kinguska , mój pies akurat z wielką gracją się nie porusza ale cóż :cool3::eviltong: witaj u białasa!

nie znasz się :diabloti::eviltong:

Posted

jestem, jestem...
taaak, uczę się... no nieustannie :roll: a tak naprawdę to prawie wcale... niech mnie ktoś zmotywuje! :eviltong:

a teraz będzie nudno - fotki ale znowu z agility, tym razem z niedzielnego treningu, autorstwa Crazy Lab :cool3:

Posted

Kinia, jak weźmie dobry rozbieg to wchodzi bez problemu, ale najczęściej musi się trochę wdrapać na samej górze, z resztą zapraszam do oglądania naszych filmików z zawodów ;) nigdy mu się jeszcze nie zdarzyło cofnąć, walczy jak lew :lol:

Owieczka - ma super terierze łapki :loveu: ale króciutkie mało sportowe :lol: