Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bzikowa']Tinka, A Ty myślisz, że mojemu westikowi to nie można zakładać obróżek z kryształkami? Jak w różu się lansuje to i kryszatałki będą spoko :evil_lol: Ma jedną adresówkę z kryształkami :oops:
A co do pożerania takich rzeczy to Bzik dziś rozszarpał misia wypełnionego takimi małymi plastykowymi kulkami, wiecie o co chodzi. I musiałam go szybko ewakuować bo myślał, że to smakołyki ukryte w misiu!:lol:

Kinga, a Ty co się Wenki chcesz pozbyć? :evil_lol: ja też jestem w kolejce :razz:
:mdleje: wołam siostrę:diabloti:

eee, 3 grupa tak ma:loveu::diabloti:
[quote name='Kinga&Wenka']

może Gram to daleka rodzina Wenosławy?
córka brata siostry ciotecznej kuzyna babki męża ze strony przybranego ojca. :evil_lol:
a może... no bo niby skąd szorstka sierść u jacków? i ten biały?:cool1::evil_lol:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Kucyk u Westisiowego faceta.Bys się wstydziła.:grin:

Jak popyla w różu i brylancikach to kucyki tez nie powinny być mu obce :diabloti:
a tu cytat: "A Ty myślisz, że mojemu westikowi to nie można zakładać obróżek z kryształkami? Jak w różu się lansuje to i kryszatałki będą spoko" :cool3:

Posted

No pewnie , Agatka , w końcu mały pies z wielkim sercem :loveu:
A na dodatek jemu się debilowi chyba wydaje, że barrrrdzo szybko biegnie :evil_lol: i dlatego tak drze pape :siara:

Posted

Co się smiejecie z biednego Bezika,facet się stara a tu jeszcze śmieją się zniego.Mój West np nie wykazuje żadnego zainteresowania wszystkim co go dotyczy by tylko spał i jadł,więc już chyba lepszy jest Bez ze swoim "dynamicznym"tempem przynajmnije chce biegać.:)

Posted

Ania, muszę Cię nauczyć robić w miarę dobre zdjecia w ruchu (znaczy takie nierozmazane). Mamy podobnej klasy aparaty, ta sama półka cenowa, ta sama firma ... :lol:
Ja sama nie robie jakiś arcydzieł fotograficznych, ale przynajmniej są nieporuszone. ;)

Posted

No jasne, dobij mnie :eviltong:
Dam Ci jutro mój aparat i spróbujesz zrobić Bzikowi nierozmazane zdjęcie! O! W końcu będziesz na placu ok. 9:35 to jeszcze sobie popatrzysz jak człapiemy :lol::evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
No jasne, dobij mnie :eviltong:
Dam Ci jutro mój aparat i spróbujesz zrobić Bzikowi nierozmazane zdjęcie! O! W końcu będziesz na placu ok. 9:35 to jeszcze sobie popatrzysz jak człapiemy :lol::evil_lol:

Ania, my mamy prawie te same aparaty. ;)
Oj, nie wiem czy będę na placu o 9:35. Znając życię to trochę pobłądzimy.

Posted

Kinga, ale masz wypisane dokładne godziny autobusów i mnóstwo czasu między nimi! I masz na nie zdążyć! :eviltong:

Jak to te same aparaty, jaki Ty masz ? Ja mam Sony Cybershot DSC W30.

Owieczka, widzisz, i już mnie nie posądzaj o takie rzeczy więcej! :eviltong:

kolejne zdjęcie z zawodów :loveu: autor: fret (forum cyberfoto)

Posted

przyszłam się załapać na 200 stronkę :megagrin:
noooo to za galerię :beerchug: oby do kolejnych stron...:drinking:

ahh na pierwszym jakie skupienie :loveu: i jakie synchrony, oboje z otwartą paszczą :evil_lol: na wzajem się podnosząc na duchu :diabloti:

Posted

Kinguska , mój pies akurat z wielką gracją się nie porusza ale cóż :cool3::eviltong: witaj u białasa!

Mudikowa , o rzeczywiście, dwie stówy nam stuknęły :evil_lol:

Ewelinka, dziękujemy - zauważ, że ostatnio zdjęć tyle, że chyba przez cały żywot tej galerii tyle nie było :lol:

Ha ha , tak , my na każdym zdjęciu jak dwa matołki wychodzimy - mój pies się bardzo emocjonuje szczeka i prawie zawsze ma na fotce otwarty pyszczek ; a ja się przez cały przebieg drę (tak jest! taaak jest! dawaaaaj! dawaj! super! gooo!:evil_lol:) więc też miny ciekawe ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):

Ewelinka, dziękujemy - zauważ, że ostatnio zdjęć tyle, że chyba przez cały żywot tej galerii tyle nie było :lol:

Ha ha , tak , my na każdym zdjęciu jak dwa matołki wychodzimy - mój pies się bardzo emocjonuje szczeka i prawie zawsze ma na fotce otwarty pyszczek ; a ja się przez cały przebieg drę (tak jest! taaak jest! dawaaaaj! dawaj! super! gooo!:evil_lol:) więc też miny ciekawe ;)

noo właśnie zastanawiam co to się stało, że tu tyle fotków :hmmmm:
a jeszcze jak szybki kurs przejdziesz u Kingi to ja się boje pomyśleć :cool3:

a miny jak najbardziej pozytywne :eviltong: wyobraź sobie coby było jak za podkład dali by wam britney :evil_lol: