Unbelievable Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Bzikowa']Tinka, A Ty myślisz, że mojemu westikowi to nie można zakładać obróżek z kryształkami? Jak w różu się lansuje to i kryszatałki będą spoko :evil_lol: Ma jedną adresówkę z kryształkami :oops: A co do pożerania takich rzeczy to Bzik dziś rozszarpał misia wypełnionego takimi małymi plastykowymi kulkami, wiecie o co chodzi. I musiałam go szybko ewakuować bo myślał, że to smakołyki ukryte w misiu!:lol: Kinga, a Ty co się Wenki chcesz pozbyć? :evil_lol: ja też jestem w kolejce :razz: :mdleje: wołam siostrę:diabloti: eee, 3 grupa tak ma:loveu::diabloti: [quote name='Kinga&Wenka'] może Gram to daleka rodzina Wenosławy? córka brata siostry ciotecznej kuzyna babki męża ze strony przybranego ojca. :evil_lol: a może... no bo niby skąd szorstka sierść u jacków? i ten biały?:cool1::evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):A ja myślałam, że to kucyk :grin: Kucyk u Westisiowego faceta.Bys się wstydziła.:grin: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Kucyk u Westisiowego faceta.Bys się wstydziła.:grin: Jak popyla w różu i brylancikach to kucyki tez nie powinny być mu obce :diabloti: a tu cytat: "A Ty myślisz, że mojemu westikowi to nie można zakładać obróżek z kryształkami? Jak w różu się lansuje to i kryszatałki będą spoko" :cool3: Quote
Bzikowa Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 oj nie, kucyk wykracza już trochę poza granicę dobrego smaku :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/agility/DSC01090.jpg jakie zaangażowanie na pysku! ;) :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 No pewnie , Agatka , w końcu mały pies z wielkim sercem :loveu: A na dodatek jemu się debilowi chyba wydaje, że barrrrdzo szybko biegnie :evil_lol: i dlatego tak drze pape :siara: Quote
Pieseczkowo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Co się smiejecie z biednego Bezika,facet się stara a tu jeszcze śmieją się zniego.Mój West np nie wykazuje żadnego zainteresowania wszystkim co go dotyczy by tylko spał i jadł,więc już chyba lepszy jest Bez ze swoim "dynamicznym"tempem przynajmnije chce biegać.:) Quote
Bzikowa Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Ależ my jesteśmy bardzo dynamiczni! Patrzcie, o! :cool1: Autor: Plinka Quote
ewelinka_m Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 przyszłam zameldować, że zdjęcia widziałam :eviltong: Bzikosław w oponie cudnie wyszedł :loveu: ale, żeby ogon wziąć za kucyk :diabloti: Quote
Inkaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ania, muszę Cię nauczyć robić w miarę dobre zdjecia w ruchu (znaczy takie nierozmazane). Mamy podobnej klasy aparaty, ta sama półka cenowa, ta sama firma ... :lol: Ja sama nie robie jakiś arcydzieł fotograficznych, ale przynajmniej są nieporuszone. ;) Quote
Bzikowa Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 No jasne, dobij mnie :eviltong: Dam Ci jutro mój aparat i spróbujesz zrobić Bzikowi nierozmazane zdjęcie! O! W końcu będziesz na placu ok. 9:35 to jeszcze sobie popatrzysz jak człapiemy :lol::evil_lol: Quote
Inkaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Bzikowa napisał(a):No jasne, dobij mnie :eviltong: Dam Ci jutro mój aparat i spróbujesz zrobić Bzikowi nierozmazane zdjęcie! O! W końcu będziesz na placu ok. 9:35 to jeszcze sobie popatrzysz jak człapiemy :lol::evil_lol: Ania, my mamy prawie te same aparaty. ;) Oj, nie wiem czy będę na placu o 9:35. Znając życię to trochę pobłądzimy. Quote
Czarna_Owieczka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/agility/DSC01176.jpg no rzeczywiście, nie ma kucyka :lol: Quote
Bzikowa Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Kinga, ale masz wypisane dokładne godziny autobusów i mnóstwo czasu między nimi! I masz na nie zdążyć! :eviltong: Jak to te same aparaty, jaki Ty masz ? Ja mam Sony Cybershot DSC W30. Owieczka, widzisz, i już mnie nie posądzaj o takie rzeczy więcej! :eviltong: kolejne zdjęcie z zawodów :loveu: autor: fret (forum cyberfoto) Quote
Inkaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Bzikowa'] Jak to te same aparaty, jaki Ty masz ? Ja mam Sony Cybershot DSC W30. Mój Najlepszy sklep ze sprzętem RTV i AGD !!! Aparat DSC-S800 Twój Aparat cyfrowy Sony W30 Mój aparat jest jeden model wyższy. A różnica w cenie nie przekracza 90 zł. Quote
Pestka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witamy! :multi: http://www.cyberfoto.pl/galeria/data/6/pwl40.jpg świetne ujecie :p Quote
Bzikowa Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 No to albo Twój ma coś czego nie ma mój albo ja jestem ofiarą fotograficzną :evil_lol: Witaj, Kinguska. ;) Quote
agaciaaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://www.cyberfoto.pl/galeria/data/6/pwl40.jpg aaaale super :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Bzikowa'] Owieczka, widzisz, i już mnie nie posądzaj o takie rzeczy więcej! :eviltong: Jak on by słodko wyglądał w różowej kokardce :lol: róż pasuje do białego :cool3: :evil_lol: http://www.cyberfoto.pl/galeria/data/6/pwl40.jpg super :loveu: :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 W różowej kokardce? :-o Jak idiota konkretny! :eviltong: też mi się podobuje to zdjęcie :loveu: mam jeszcze kolejne zdjęcia :multi: autor: Tilia Quote
Pestka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 uwielbiam zdjęcia psów w ruchu :loveu: Pięknie. Quote
Mudik Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Gratulacje 200 stronki!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 przyszłam się załapać na 200 stronkę :megagrin: noooo to za galerię :beerchug: oby do kolejnych stron...:drinking: ahh na pierwszym jakie skupienie :loveu: i jakie synchrony, oboje z otwartą paszczą :evil_lol: na wzajem się podnosząc na duchu :diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Kinguska , mój pies akurat z wielką gracją się nie porusza ale cóż :cool3::eviltong: witaj u białasa! Mudikowa , o rzeczywiście, dwie stówy nam stuknęły :evil_lol: Ewelinka, dziękujemy - zauważ, że ostatnio zdjęć tyle, że chyba przez cały żywot tej galerii tyle nie było :lol: Ha ha , tak , my na każdym zdjęciu jak dwa matołki wychodzimy - mój pies się bardzo emocjonuje szczeka i prawie zawsze ma na fotce otwarty pyszczek ; a ja się przez cały przebieg drę (tak jest! taaak jest! dawaaaaj! dawaj! super! gooo!:evil_lol:) więc też miny ciekawe ;) Quote
ewelinka_m Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Bzikowa napisał(a): Ewelinka, dziękujemy - zauważ, że ostatnio zdjęć tyle, że chyba przez cały żywot tej galerii tyle nie było :lol: Ha ha , tak , my na każdym zdjęciu jak dwa matołki wychodzimy - mój pies się bardzo emocjonuje szczeka i prawie zawsze ma na fotce otwarty pyszczek ; a ja się przez cały przebieg drę (tak jest! taaak jest! dawaaaaj! dawaj! super! gooo!:evil_lol:) więc też miny ciekawe ;) noo właśnie zastanawiam co to się stało, że tu tyle fotków :hmmmm: a jeszcze jak szybki kurs przejdziesz u Kingi to ja się boje pomyśleć :cool3: a miny jak najbardziej pozytywne :eviltong: wyobraź sobie coby było jak za podkład dali by wam britney :evil_lol: Quote
Recommended Posts