Bzikowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 A tu :diabloti: No więc najpierw jedna fotka z palisady, której mój pies nie cierpi (chociaz kilka razy mu odwaliło i sam się wdrapywał), ma na nią za krótkie łapki, robi za mały nabieg, a nawet jak jest duzy to on zwalnia bo się boi i w efekcie jego wchodzenie na palisadę wygląda komicznie... :lol: No w każdym razie pewnego dnia na obozie miał kryzys palisadowy i bardzo zle mu to wdrapywanie szlo. Aż w końcu jak wlazł to stwierdził,ze jak juz wlazł to nie zejdzie bo mu znowu każą wchodzić. I posiedział sobie na samym sczycie parę minut, olewał nasze prośby, paróweczki, wszystko. Stał, a Sajko akurat fociła więc ma należytą sesję (moze o to mu chodziło:razz:). no i jak juz sobie postał, popatrzył na świat z wysokości (a to była na maxa rozłożona palisada czyli miała 1,7 metra a nawet więcej) to zaczął po malutku się trynić w dół:eviltong: To teraz jeszcze kilka zdjęć autorstwa pana taty kolezanki z grupy zaawansowanej. No i tyle starczy jak na dzisiaj :evil_lol: Nie mogę przecież wszystkich zdjęć wwalić na jeden raz ;) Quote
ewelinka_m Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 jak on śmiga :crazyeye: z pewnością czekał na górze żeby go porządnie obfocić tudzież na coraz lepsze kąski :cool3:a pani go paróweczką przekupywać chciała :eviltong: cudowne zdjęcia, uwielbiam westki na torze, tylko my w kielcach chyba nawet nie mamy :roll: Quote
anetta Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ha, no to nie dziwne że nie chciał wejść na palisade jak była taka wysoka :eviltong: Quote
Bzikowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Ale to jest przecież normalna, regulaminowa wysokość (170 cm), nieważne dla jakiego psa :-( I prawie zawsze rozkładaliśmy taką dużą i radził sobie (oczywiście nie na początku kiedy dopiero poznawał tę przeszkodę!) a wtedy coś mu odwaliło. Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/A.palisada1bysajko.jpg Bezik na szczycie ;) :loveu: może po prostu chciał sobie z góry na świat popatrzeć.. bo na codzień to raczej nie ma takich możliwości ;) Świetne fotki! Quote
Olusia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Świetne fotki :loveu: Bezik piękny i jaki wysportowany :) Quote
olifka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/A.palisada1bysajko.jpg Hohoho:lol: Ciekawe co Balbina zrobi jak pozna palisade:evil_lol: Quote
JIM Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Julix, na jakich zasadach robisz bannerki? :eviltong: Bo mi się podoba bardzo Balinkowy Twojego autorstwa ;-) Masz ochotę zrobić westuchowy bannerek? :cool3: Dziekuje :) Chetnie zrobie, powiedz tylko z jakich fotek :loveu: Ja robie je Photoshopie. Poza tym musze Ci powiedziec, ze swietna galeria i masz pieknego psiaka! No i cwiczycie agility - super:loveu: Quote
JIM Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Zrobilam na razie taki banerek, bo mnie troche nie bedzie na dogo. Potem najwyzej dasz mi zdjecia [powiedz co bys tam chciala, itd.] Troche mi weny brakowalo, wiec taki na szybko: Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Ojej,jaki śliczny, dziękujemy :loveu: Taki jest dobry ale jak będzie Ci się chciało to moze wrzuć w ten bannerek jakieś agilitowe zdjęcie :) z galerii mojej ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć! :multi: Śliczny Bezik :loveu: :loveu: pzdr. ;) Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ja chce fotki Beziulca:evil_lol: Mam takie pytanie. Macie w planach jakieś zawody agility? Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Fotki...? Eeee... nie wiem, może jutro ;) jakieś tam mi jeszcze z obozu zostały, wciąż czekam na resztę. :lol: Na zawody może byśmy pojechali do Radomia na FORT Cup 3.. pod koniec października..(nawet jak pytałam rodziców to powiedzieli, ze pewnie by mnie zawieźli!) Ale boję się tej palisady... Bo w przebiegu nie mogę dotknąć psa a nie wiem czy się na tyle rozpędzi, żeby wleźć na nią bez mojej pomocy :shake: :roll: To jest jego achillesowa pięta :shake: No i nie wiem... zapytam jeszcze ludzi z klubu jak to widzą. Quote
Olusia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Radom ?! Jedź ! A czy osoby nie biorące udziału w zawodach mogą tam przyjść jako widzowie ? Chętnie bym się z Wami zobaczyła ;) Quote
despera Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Bry wieczór:multi: Znowu foteczki z toru, cudnie:loveu::loveu: Mój Nes uznaje właściwie tylko palisadę, ale on jest "nieco" większy;) Za to strasznie boi się kładki, nawet na nią nie wchodzi:roll: No ale cóż, sportowce to on nie jest;) Pozdrawiamy Bezikowe:multi: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 an_bzik napisał(a):Fotki...? Eeee... nie wiem, może jutro ;) jakieś tam mi jeszcze z obozu zostały, wciąż czekam na resztę. :lol: Na zawody może byśmy pojechali do Radomia na FORT Cup 3.. pod koniec października..(nawet jak pytałam rodziców to powiedzieli, ze pewnie by mnie zawieźli!) Ale boję się tej palisady... Bo w przebiegu nie mogę dotknąć psa a nie wiem czy się na tyle rozpędzi, żeby wleźć na nią bez mojej pomocy :shake: :roll: To jest jego achillesowa pięta :shake: No i nie wiem... zapytam jeszcze ludzi z klubu jak to widzą. No to uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy:cool3: Ja tez chce na fort cupa!!:placz: Musieli go do radomia przenieść......... Cały czas sie zastanawiam jak Balbisia sobie poradzi z palisadą... Już się boje... Możesz dotknąć psa ale bedziesz miała dis:eviltong: Oj niestety to nie na jego krótkie łapki... Ola & Dianuśka napisał(a):Radom ?! Jedź ! A czy osoby nie biorące udziału w zawodach mogą tam przyjść jako widzowie ? Chętnie bym się z Wami zobaczyła ;) Oczywiście że można;) Nawet z psem mozesz iść żeby się z atmosferą zaznajomił jesli planujesz z nim jeździć na zawody. Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Śliczny bannerek :loveu: czekam na fotki! Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Ja tez chce na fort cupa!!:placz: Musieli go do radomia przenieść......... Cały czas sie zastanawiam jak Balbisia sobie poradzi z palisadą... Już się boje... Możesz dotknąć psa ale bedziesz miała dis:eviltong: Oj niestety to nie na jego krótkie łapki... Kurna, właśnie o to chodzi, że on sobie spokojnie z palisadą radzi jak weźmie dobry rozbieg tylko to jest loteria kiedy weźmie a kiedy nie :angryy: A Balbinka sobie napewno poradzi, sznaucery mają dużo dłuższe lapy niz westuchy. I nie mają takiej masy! Junka ('sznaucerka mini' od nas) palisadę normalnie robi bez żadnego problemu (tylko strefy czasem oleje;P)! W ogóle psy z reguły palisadę lubią... Ale ja już mówiłam, mój jest INNY :evil_lol: Właśnie, będę miała dis więc NIE MOGĘ dotknąć psa :eviltong: No to głupio, że przeniesli do Radomia... Ale my się pewnie wcale nie zdecydujemy jechać... Przez tą durną palisadę... A w ogóle to byliśmy dzis na małym przetrymowaniu i Bzik dostał kremik jakiś (jezu nie pamiętam jak się ten specyfik nazywa) na szybszy wzrost włosków. Bo jak mu robili operację to musieli gdzies wsadzić wenflony.. I postanowili obie łapy skosem ciachnąć,w sensie wygolić :angryy: A to tak szybko jak grzbiet nie zarasta... I muszę mu sparować , żeby szybciej rosło :razz: Quote
Olusia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):No to uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy:cool3: Ja tez chce na fort cupa!!:placz: Musieli go do radomia przenieść......... Cały czas sie zastanawiam jak Balbisia sobie poradzi z palisadą... Już się boje... Możesz dotknąć psa ale bedziesz miała dis:eviltong: Oj niestety to nie na jego krótkie łapki... Oczywiście że można;) Nawet z psem mozesz iść żeby się z atmosferą zaznajomił jesli planujesz z nim jeździć na zawody. Dla mnie to dobrze że go przenieśli do Radomia dla Was niestety nie, ale cóż tu poradzić - siła wyższa :cool1: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 an_bzik napisał(a):Kurna, właśnie o to chodzi, że on sobie spokojnie z palisadą radzi jak weźmie dobry rozbieg tylko to jest loteria kiedy weźmie a kiedy nie :angryy: A Balbinka sobie napewno poradzi, sznaucery mają dużo dłuższe lapy niz westuchy. I nie mają takiej masy! Junka ('sznaucerka mini' od nas) palisadę normalnie robi bez żadnego problemu (tylko strefy czasem oleje;P)! W ogóle psy z reguły palisadę lubią... Ale ja już mówiłam, mój jest INNY :evil_lol: Właśnie, będę miała dis więc NIE MOGĘ dotknąć psa :eviltong: No to głupio, że przeniesli do Radomia... Ale my się pewnie wcale nie zdecydujemy jechać... Przez tą durną palisadę... A w ogóle to byliśmy dzis na małym przetrymowaniu i Bzik dostał kremik jakiś (jezu nie pamiętam jak się ten specyfik nazywa) na szybszy wzrost włosków. Bo jak mu robili operację to musieli gdzies wsadzić wenflony.. I postanowili obie łapy skosem ciachnąć,w sensie wygolić :angryy: A to tak szybko jak grzbiet nie zarasta... I muszę mu sparować , żeby szybciej rosło :razz: To moze na zawodach akurat weźmie:eviltong: Co z Balbinką bedzie to zobaczymy bo pewnie jeszcze odmówi w ogóle wejścia na palisadę:eviltong: To postaraj się o ten duży rozbieg! Strasznie głupio:placz: I teraz jedyne zawody w warszawie to będą te alternatywy w pęcicach?? Może jak zaczne z Balbiną trenowac to kto wie rodzice zgodzą się mnie zawieść do tego radomia... A jak akurat Bezik zdecyduje się wziąć rozbieg i wleci na ta palisadę jak szalony?:eviltong: Albo ty zacznij przy palisadzie przyspieszać. Przygotowania do wystawy idą pełną parą widzę:cool3: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ola & Dianuśka napisał(a):Dla mnie to dobrze że go przenieśli do Radomia dla Was niestety nie, ale cóż tu poradzić - siła wyższa :cool1: Ooo to może ty z dianeczką wystartujesz w zeróweczkach?:cool3: Quote
Recommended Posts