Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CHRYZANTEMA CUDDDDOOO!jestem pod wielkim zaskoczedniem fryzurki Bzika.Z jakiej to okazji taki wizerunek zmieniony?I kto stoi za tym cudownym dziełem.Całusy dla białego:loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

Przeczytałam fragment rozmowy,czy aby byś się przełamywały na wystawy?:lol:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aneta a ja Cię nie widziałam! Może dlatego, że nie wiem jak wyglądasz i Cię nie rozpoznaję :lol:
No ale przyznałaś się, ze nas widziałaś to na pewno masz jakieś fotki białego? :cool3:

Poszło nam nie najgorzej. Tzn jeśli chodzi o lokaty to w openach oczywiście gdzieś daleko. W egzaminie A1 2 razy 4 miejsce. Ale i tak wszystkie biegi, z mniejszymi albo większymi, punktami za czas... Ale oprócz pierwszego porażkowego jumpingu open wszystkie biegi albo na czysto albo z jednym błędem/odmową. (no i oczywiście wspomnianymi pktami za czas). [SIZE=2]Nie wiem czy każdy sędzia ustala takie czasy czy to tylko ten się taki trafił, w zerówkach chyba tylko parę razy się w czasie nie zmieściliśmy...
Ale Bziku pięknie się starał, biegał na miarę swoich możliwości , bardzo chciał biegać tylko się zdziwił, że te tyczki tak wysoko - w zerówkach były sporo niższe. :evil_lol:
Najbardziej ucieszyło mnie to, że w 5/6 biegów wszedł pięknie poprawnie w slalom. A wejścia wcale nie były takie łatwe czasem! :loveu:
No i tylko 3 zrzutki na całych zawodach :loveu:
No ale szczerze mówiąc nie miałam za bardzo czasu żeby nasze wyniki i przebiegi analizować bo duuużo roboty organizacyjnej było, ale jeśli jeszcze nie wiecie to Cavano organizuje najlepsze zawody świata!!! :loveu:

Filmików nie będzie bo nie było komu kręcić, i tak wszyscy ciągle coś robili jeśli chodzi o organizację.

Posted

A ja Bezikowczynie zapraszam na wystawy bo gdzieś coś na ten temat burknęła a fajnie by było was widzieć na wystawie?Np na warszawskiej w lipcu?:cool3::multi:

Tu wpomniałas o terierach , a mnie zastanawia dlaczego nikt np nie chce trenowac z psami z grupy 7 mam tu na mysli choc by setery ,kótre sa wspaniałymi psami i pięknie wygladaja na torze.;)

Posted

dziękujemy wszystkim!

[quote name='Czarna_Owieczka']Super Bziku :loveu:
Teriery to raczej nie łatwe psiaki, więc 4 miejsce to też bardzo dobrze, nie? :cool3:

On teraz już jest 'łatwy' (zaczęłam z nim cokolwiek robić półtora roku temu i pracą było doprowadzenie go to stanu który jest teraz - czyli chce pracować a nie robić wszystko tylko nie to o co go proszę), bardzo najarany na bieganie ale ma słabe czasy bo 'czai się' przed hopkami (z jednej strony jego budowa a z drugiej to trochę moja wina) i przez to traci masę czasu bo nie może się swobodnie rozpędzić. Biegnie biegnie, hopka -zwalnia robią przytupy, skaczeeee i biegnieeee dalej... itd. Popracujemy nad techniką skoku to może coś się zmieni..

Pieseczkowo - gdzie wyczytałaś, że ja go chcę wystawiać? :crazyeye: Już nie chcę. ;) Mam wprost odwrotne plany :eviltong:

Posted

Bzikowa napisał(a):
czyli chce pracować a nie robić wszystko tylko nie to o co go proszę), bardzo najarany na bieganie ale ma słabe czasy bo 'czai się' przed hopkami (z jednej strony jego budowa a z drugiej to trochę moja wina

To mnie zaciekawiło.
Kiedyśtamdawnotemu mówiłaś mi na treningu u was w Cavano że właśnie po części z twojej winy Bezik czai się przed skokiem bo kiedyś tak nie robił ale pracujecie nad tym.
A powiedz mi, jak mogłaś do tego doprowadzić? Nie chciałabym popełnić takiego błędu.

Sorry za słownictwo, błędy jęzokowe, interpunkcyjne i takie tam - ale ja po prostu nie mam siły myśleć. padam z nóg! ;)

Posted

A co takiego robiłaś, że padasz z nóg? :crazyeye:
Moja wina bo kiedyś ,jak zaczęłam chodzić do cavano, kazałam mu skakać na śliskim podłożu (panele w salonie) ale nie wiedziałam, że to się może tak skończyć,on parę razy spadł na tyczkę bo się źle wybił (ślisko) więc przestałam to oczywiście robić
A poza tym na semi z M.Ziółkowską rok temu to się trochę pogłębiło - skoczył tak niefortunnie , że spadł i tyczka go uderzyła, potem przez 5 minut Magda przekonywała go do skoczenia w ogóle. Udało się ale ma lekki uraz.

p.s. dzięki za gratulacje:diabloti:

Posted

Ubłocone bo zawody nie były na trawie. Wcześniej łaziliśmy/rozgrzewaliśmy się na mokrej trawie a potem wyszliśmy na piaszczysty ring - i efekt taki jak widać na zdjęciach :evil_lol:
Jeszcze jedno zdjęcia, autorstwa Magdy P.
Tutaj oboje jakoś tak dziwnie wyszliśmy