Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Spodobał się, mam nadzieję ,że tak:cool3::roll::eviltong: Quote
Bzikowa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Komu? :lol: Mnie się podoba bardzo moje zwierzę po wizycie u Ciebie :loveu: Ma śliczną główkę zwłaszcza! :loveu: Wiesz, ja zawsze robię go w hodowli i dalej zamierzam bo jakoś tak już sie przyjęło i w ogóle ale będę przynajmniej wiedziała, że w W-wie też mam gdzie pójść. Jeszcze raz dzięki, uratowałaś nas :D Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Że Tobie tak to wiem,ale pytałam o resztę domowników. Ciesze się bo nałam sie,że głowa będzie nie tak jak chcesz, trudno się takie robi, sama wiesz:roll::evil_lol::eviltong: I też sie domagam fotek, P.S mAsz moze telefon do Tusek??? Quote
Inkaa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Olusia napisał(a):A fotki w nowej fryzurce będą? :p Przyłacze się do pytania. :lol: Quote
Bzikowa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Magda, podoba im się! Chociaż oni lubią go też jak jest wielkim zarośniętym miśkiem. :lol: Kurcze, tylko on ma straszne to przejscie między łopatkami - tzn to nie jest wina groomingu broń boże ale teraz widzę, że tej operacji już nie nadrobię, zawsze będzie miał tam taki dołek...Nie wiem co z tym zrobić. Ale cóż, wystawiać się nie zamierzamy chyba... Fotki zrobię jutro. Dziś oboje jesteśmy padnięci... Wyszliśmy z domu ok 13:15 a wróciliśmy przed 20. Wracaliśmy od Ciebie ponad 1,5 godziny i to z wrażeniami :angryy: Nie mam telefonu do Tusi, zobacz na forum w dzialne Kontakty. Jak nie ma to może na starym forum poszukaj, też był taki wątek. Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ło matko, a co się stało?? W kontaktach nie ma a ze starego forum jest z każdego watku tylko pierwsza strona i chyba tam jej nie ma. A co do dołka, to kij mu... Bzik jest agilitowy pies nie wystawowy, a w bieganiu mu to nie szkodzi:lol::lol: Quote
Bzikowa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 A mi stare forum działa całe. Tu jest wątek, którego potrzebujesz. http://cavano.**********/viewtopic.php?t=27 Jak nadal nie działa to napisz to wyślę Ci PW z tym numerem. A co do wrażeń to najpierw był megatłok w metrze i wszyscy po moim biednym psie deptali i jeszcze się pluli :roll: A jak dotarłam na przystanek skąd jadę prosto do domu to najpierw przechodziła kobieta z astem, który chciał się zjeść z Bzem i laska ledwo go utrzymała (a oczywiście mój durny pies się pienił...) a na koniec pokłóciłam się z kierowcą autobusu (takiego prywatnej linii, którymi zawsze jeżdżę) bo kazał mi płacić za przejazd psa :p chociaż czytałam regulaminy i nie miał prawa (no na boga, jeżdżę co weekend z psem i dopiero kilka razy się zdarzyła taka sytuacja, że albo mi nie pozwolą wsiąść albo każą zapłacić), Bez miał kaganiec i książeczkę zdrowia. Na koniec powiedziałam mu, ze w takim razie nie zarobi na nas już więcej i wyszłam. Dodałam jeszcze pewne słowo którego tutaj nie zacytuje bo mi wykropkuje. :lol: Na szczęście pojechałam następnym, gdzie kierowca nie miał nierówno pod sufitem. ;) Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No ale dobrze się skończyło i bez teraz odsypia wrazenia:lol::razz: EDIT: już z Tusek rozmawiałam i zabiorę się z nia , także spoko dzięki! Quote
agaciaaa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Niecierpliwie czekam na Bzika w nowej fryzurce :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 I jeszcze... rzuć patyczek :lol: niosę Quote
Olusia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jaki przystojniak z niego, fiu, fiu :loveu: Racja, główkę ma pięknie zrobioną, niestety reszty nie mogę ocenić ;) Quote
Bzikowa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Olusia - dziękuję:loveu: w kwestii ładnej główki gratulacje należą się Magdzie. :lol: I ostatnie trzy Ale tak ogólnie to Bez jest jakiś taki dziwny dziś, ospały... Na spacerze w sumie prawie jak zwykle ale w domu głównie śpi , chyba, że coś robimy - ale staram się nie bo w końcu w sobotę nasz wielki debiut ;) Mam nadzieję, że to po prostu wczorajszy przesyt wrażeń - parę godzin na stoliku i to jeszcze w całkiem obcym miejscu, podróż tam i z powrotem ... Nie wiem, daję mu spokój do soboty. Quote
Mudik Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Przystojniak:loveu:, szkoda,ze fotka taka jasna wyszła;-) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/0910_02.jpg Quote
Inkaa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Mudik']szkoda,ze fotka taka jasna wyszła;-) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/0910_02.jpg Zawsze można przerobić zdjęcie w choćby najprostszym programie graficznym. http://img371.imageshack.us/my.php?image=091002at2.jpg (tu photofiltre i 5s. roboty - gdybym poświecila troche więcej czasu na dobranie nasyceń etc to wyszłoby ładniej) ;) Quote
Kinia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Super te fotki z patyczkiem:) Powodzenia jutro Quote
Illusion Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Bardzo fajnie wygląda w nowej fryzurze :loveu:. Quote
ewelinka_m Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 wchodzę i co widzę, nie dość że foty to jeszcze w nowej fryzurce :razz: to jest genialne :loveu: Bzikosław pięknie zrobiony ;) trzymam kciuki! Quote
Bzikowa Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Dziękuję wszystkim ! A teraz sobie idę bo nie mam czasu. Idę sobie łeb farbować :lol: Trzymajta kciuki za Bzika jutro! A Ciebie, Kinga Wenkowa - zabiję! :eviltong::evil_lol::mad: Quote
agaciaaa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Bzikowa, szalejesz!!! I oby tak dalej :diabloti: Widzisz, aparat nie gryzie! :evil_lol: Bziku fajnie zrobiony, podoba mi sie :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/0910_05.jpg :loveu: Quote
Mudik Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Zainspirowałaś mnie:cool3::cool3: Ja na słodkie cappucino:cool3::lol: Quote
Bzikowa Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Mudikowa, spokojnie ,tylko henną :lol: Ale niestety prawie nie widać różnicy, chciałam żeby były kasztanowe a są po prostu ciemniejsze. Dupa :eviltong: Agacia, dziękujemy :loveu: Aparat nie gryzie? A mnie próbował... :roll: Quote
agaciaaa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Bzikowa napisał(a):Aparat nie gryzie? A mnie próbował... :roll: Musisz znaleźć przyczyne jego agresji i rozwiązać problem :diabloti: Kciuki już zacisnęłam :kciuki: Quote
Recommended Posts