Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskaSz']A na jakie studia się wybierasz? Ja jeszcze mam przed sobą 3 lata /tylko :evil_lol:/ i ciągle nauczyciele gadaja o maturze... Niedawno co egzaminy gimnazjalne zdałam, a tu już o maturze trują. :evil_lol:
Bzik fajnie zadkiem kręci slalomy :loveu: A z przeciąganiem to tak samo jak mój wygląda.

ucz się ucz :evil_lol:
ja się nie uczę ale zamierzam zacząć :eviltong:
a idę na... weterynarię na sggw w warszawie...

[quote name='Pieseczkowo']U nie podobnie.Tylko jakieś sprawdziany.zapraszam to zdjęć Kleksa.Nowe:)Uściski dla Bzika

[quote name='agaciaaa']Hej Bziki ;)

[quote name='Kinia']Cześć!
Będą zdjecia?

witamy, witamy
nie wiem kiedy wrzucę jakieś zdjęcia , na razie się nie zapowiada ;)

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Filmik boski:loveu::loveu:

Aniu jeszcze całe 4 równiusieńkie latka i się razem napijemy:evil_lol:

a dziękuję ;)

już się nie mogę doczekać :evilbat:

Posted

Agatko, ale to jest poważny temat , zabrzmiało jak 'skąd się biorą dzieci' :evil_lol:

A fotki, hm, cóż, tego no. Nie mam a moją wymówką znów jest zarośnięty pies. :lol: Tobie to dobrze, Sara nie zarasta i nie zaczyna wyglądać jak yeti alboco... a bzikowy owszem.

Posted

Bzikowa napisał(a):
Agatko, ale to jest poważny temat , zabrzmiało jak 'skąd się biorą dzieci' :evil_lol:

Właśnie miałam to napisać :evil_lol::evil_lol:

A w szufladzie może masz jakieś zdjęcia? Poszukaj :cool3:

Posted

Bzikowa napisał(a):

A fotki, hm, cóż, tego no. Nie mam a moją wymówką znów jest zarośnięty pies. :lol: Tobie to dobrze, Sara nie zarasta i nie zaczyna wyglądać jak yeti alboco... a bzikowy owszem.

Wiem :diabloti: ale to akurat mam nadzieje, że już wiesz :eviltong: :evil_lol::evil_lol:

Oj, bez przesady :razz: słaba ta wymówka! :eviltong: łysy czy yeti i tak śliczny :lol::loveu:

Posted

też miałam plan iść na wet...Ale po rozmowie z uczącą się tam osobą nie żałuję że nie wyszło:lol:

Ale i tak łacina ssie:angryy:

Zaczełaś już się uczyć i pisać preentację?
Dawaj zdjęcia Yetiego:cool3:

Posted

[quote name='Olusia']Właśnie miałam to napisać :evil_lol::evil_lol:

A w szufladzie może masz jakieś zdjęcia? Poszukaj :cool3:

[quote name='agaciaaa']Wiem :diabloti: ale to akurat mam nadzieje, że już wiesz :eviltong: :evil_lol::evil_lol:

Oj, bez przesady :razz: słaba ta wymówka! :eviltong: łysy czy yeti i tak śliczny :lol::loveu:

wydaje mi się, że jestem uświadomiona :siara:
może zachce mi się w tygodniu wziąć aparat na spacer ; ale generalnie się regenerujemy przed debiutem w A1 za tydzień...

[quote name='WŁADCZYNI']też miałam plan iść na wet...Ale po rozmowie z uczącą się tam osobą nie żałuję że nie wyszło:lol:

Ale i tak łacina ssie:angryy:

Zaczełaś już się uczyć i pisać preentację?
Dawaj zdjęcia Yetiego:cool3:

A może trafiłaś na jakąś dziwną osobę? Co mówiła? Że tak ciężko, czy jak? Bo ja różne opinie słyszałam...
A dostać się tam MUSZĘ bo od tego trochę zależy... :roll:
A nie mam pomysłu na co innego pójdę...

Słucham? Pisać prezentację? To jakiś żart? :lol:
Zacznę pewnie w styczniu bo na koniec semestru w ramach 'sesji' (w mojej nienormalnej szkole jest tak, że po każdym semestrze są egzaminy z niektórych przedmiotów, nazywane sesją) musimy pokazać prezentację. Żeby powiedziano nam co ew. zmienić.

p.s widziałam irokeza na gronie :evilbat:

Yeti mnie aktualnie grzeje w boczek swoim futrem:loveu:Mój kanapowiec:loveu:

Posted

Cześć Bziki!
Ty to macie wiecznie problem (znaczy się wymówkę :razz:) z zarośniętym psem . Weniak ostatnio trymowany był w czerwcu (początek) i do tej pory w miarę ladnie wygląda. Chociaż myślę, żeby ją jakoś w listopadzie zaprowadzić do trymerki.

Malina.
Stawiam, że Ania z Bezikiem będzie w oba dni. ;)

Pees.
Co do rozmowy z zawodach to ... czekam na opowiedni moment (jeszcze ..)

Posted

Kinga - na początku czerwca?! Aaaa! Ja bym juz nie mogła patrzeć na Bza :evil_lol:
Wiesz, on nie jest bardzo zarośnięty... ale ja jestem przewrażliwiona... i właśnie staram się ogarnąć trymowanie w tym tygodniu... a tu niestety jestem uzależniona od rodziców bo do hodowli nie da się dojechać komunikacją za bardzo... Trochę na zadupiu.

Jak to! Jeszcze nie rozmawiałaś z rodzicami! :mad: Zabiję :lol:
Oczywiście masz być z Weną!

Malina (mogę tak? przyzwyczaiłam się :lol:), będę w oba dni, w końcu organizujemy to jako klub ; niestety będę się musiała wykpić w sobotę po południu (jak zauważyła Mudikowa;)) bo mam imprezę a, że nie mieszkam w W-wie to muszę wrócić do domu, ogarnąć się, odpicować i dotrzeć do W-wy z powrotem, więc będę tak do ok 17...

Posted

Wiesz, masz jeden termin w .... nauki i generalnie pod górkę;) Ja chba aż tak nie chce być wetem.
OŚ jest spoko, po za łaciną brrr

irokezik wyszedł w wakacje :evilbat: każdy kto widział mnie pierwszy raz reagował takim 'o k....a' albo 'o ja .....'.

Co zależy po za tym co będziesz studiować?

Posted

Wiem, wiem, że nauki w .... ale cóż, ja nie mam innego pomysłu co miałabym studiować... OŚ ? Wydaje mi się nudna? Ew. jakaś biotechnologia czy technologia żywności i żywienia.
Wiesz, zależy to bardziej od tego ile będę miała % z matury a co za tym idzie czy się dostanę... Szczeniak...

[SIZE=2]Ja jak zobaczyłam irokeza na gronie (wiesz, na str głównej na dole , gdzie wyświetlają się nowe zdjęcia) to się zastanawiałam kto to k... jest !? :evil_lol:

Mam jakieś Beziki dwa nawet, zdjęcie sprzed paru dni

no dobra w sumie nie wygląda tu na zarośniętego... ale ma strasznie dużo włosa na grzbiecie i tak długą firanę,że ho... trochę przeskubać i na wystawę jak ta lala, ale już nie zamierzam go wystawiać...

a tu jakieś takie stare:

dobranoc;)

Posted

Wyskub go na sportowo, będzie mu wygodniej:)

Ja się o % nie wypowiem bo porażka, ale na OŚ nie narzekam jak na razie po za łaciną jest super:)

hehe irokez rlz polecam wszystkim:diabloti:

Posted

czesany był akurat , dlatego na biurku ;) a poza tym, mimo, że jest westem-mutantem, to czasem sobie tam kima jak siedzę przy komputerze albo się uczę (kiedy to było ostatnio... :siara:)

Posted

Właśnie planuję go zrobić na krótko - muszę zdążyć przed sobotą ogarnąć to trymowanko. Chociaż będzie mi trochę szkoda, ta jego bosssska firana, ach...

Mudiku, nie ma problemu :lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Asiu to Ty nie na vet, miałaś tam iść? Ja nie w temacie, ki diabeł? Bzikowa sorki za OFF już spadam:p

zawaliłam mature z chemii, ale chyba nie będę poprawiać bo OŚ mi się podoba, przynajmniej na razie:diabloti: