olifka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Filmik boski:loveu::loveu: Aniu jeszcze całe 4 równiusieńkie latka i się razem napijemy:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='kaskaSz']A na jakie studia się wybierasz? Ja jeszcze mam przed sobą 3 lata /tylko :evil_lol:/ i ciągle nauczyciele gadaja o maturze... Niedawno co egzaminy gimnazjalne zdałam, a tu już o maturze trują. :evil_lol: Bzik fajnie zadkiem kręci slalomy :loveu: A z przeciąganiem to tak samo jak mój wygląda. ucz się ucz :evil_lol: ja się nie uczę ale zamierzam zacząć :eviltong: a idę na... weterynarię na sggw w warszawie... [quote name='Pieseczkowo']U nie podobnie.Tylko jakieś sprawdziany.zapraszam to zdjęć Kleksa.Nowe:)Uściski dla Bzika [quote name='agaciaaa']Hej Bziki ;) [quote name='Kinia']Cześć! Będą zdjecia? witamy, witamy nie wiem kiedy wrzucę jakieś zdjęcia , na razie się nie zapowiada ;) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Filmik boski:loveu::loveu: Aniu jeszcze całe 4 równiusieńkie latka i się razem napijemy:evil_lol: a dziękuję ;) już się nie mogę doczekać :evilbat: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Dogo powstało, myśle że to dobra okazja na fotki :diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 jakbym ja je jeszcze miała :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Bzikowa napisał(a):jakbym ja je jeszcze miała :diabloti: Nie mam pojęcia jak Ci wytłumaczyć skąd sie biorą fotki :diabloti: przecież masz aparat :eviltong::eviltong: Quote
Bzikowa Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Agatko, ale to jest poważny temat , zabrzmiało jak 'skąd się biorą dzieci' :evil_lol: A fotki, hm, cóż, tego no. Nie mam a moją wymówką znów jest zarośnięty pies. :lol: Tobie to dobrze, Sara nie zarasta i nie zaczyna wyglądać jak yeti alboco... a bzikowy owszem. Quote
Olusia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Bzikowa napisał(a):Agatko, ale to jest poważny temat , zabrzmiało jak 'skąd się biorą dzieci' :evil_lol: Właśnie miałam to napisać :evil_lol::evil_lol: A w szufladzie może masz jakieś zdjęcia? Poszukaj :cool3: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Bzikowa napisał(a):Agatko, ale to jest poważny temat , zabrzmiało jak 'skąd się biorą dzieci' :evil_lol: A fotki, hm, cóż, tego no. Nie mam a moją wymówką znów jest zarośnięty pies. :lol: Tobie to dobrze, Sara nie zarasta i nie zaczyna wyglądać jak yeti alboco... a bzikowy owszem. Wiem :diabloti: ale to akurat mam nadzieje, że już wiesz :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Oj, bez przesady :razz: słaba ta wymówka! :eviltong: łysy czy yeti i tak śliczny :lol::loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 też miałam plan iść na wet...Ale po rozmowie z uczącą się tam osobą nie żałuję że nie wyszło:lol: Ale i tak łacina ssie:angryy: Zaczełaś już się uczyć i pisać preentację? Dawaj zdjęcia Yetiego:cool3: Quote
Bzikowa Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Olusia']Właśnie miałam to napisać :evil_lol::evil_lol: A w szufladzie może masz jakieś zdjęcia? Poszukaj :cool3: [quote name='agaciaaa']Wiem :diabloti: ale to akurat mam nadzieje, że już wiesz :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Oj, bez przesady :razz: słaba ta wymówka! :eviltong: łysy czy yeti i tak śliczny :lol::loveu: wydaje mi się, że jestem uświadomiona :siara: może zachce mi się w tygodniu wziąć aparat na spacer ; ale generalnie się regenerujemy przed debiutem w A1 za tydzień... [quote name='WŁADCZYNI']też miałam plan iść na wet...Ale po rozmowie z uczącą się tam osobą nie żałuję że nie wyszło:lol: Ale i tak łacina ssie:angryy: Zaczełaś już się uczyć i pisać preentację? Dawaj zdjęcia Yetiego:cool3: A może trafiłaś na jakąś dziwną osobę? Co mówiła? Że tak ciężko, czy jak? Bo ja różne opinie słyszałam... A dostać się tam MUSZĘ bo od tego trochę zależy... :roll: A nie mam pomysłu na co innego pójdę... Słucham? Pisać prezentację? To jakiś żart? :lol: Zacznę pewnie w styczniu bo na koniec semestru w ramach 'sesji' (w mojej nienormalnej szkole jest tak, że po każdym semestrze są egzaminy z niektórych przedmiotów, nazywane sesją) musimy pokazać prezentację. Żeby powiedziano nam co ew. zmienić. p.s widziałam irokeza na gronie :evilbat: Yeti mnie aktualnie grzeje w boczek swoim futrem:loveu:Mój kanapowiec:loveu: Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Będziecie na zawodach w sobotę, czy niedzielę? :cool3: Quote
Inkaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cześć Bziki! Ty to macie wiecznie problem (znaczy się wymówkę :razz:) z zarośniętym psem . Weniak ostatnio trymowany był w czerwcu (początek) i do tej pory w miarę ladnie wygląda. Chociaż myślę, żeby ją jakoś w listopadzie zaprowadzić do trymerki. Malina. Stawiam, że Ania z Bezikiem będzie w oba dni. ;) Pees. Co do rozmowy z zawodach to ... czekam na opowiedni moment (jeszcze ..) Quote
Mudik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ania bedzie w oba dni ale w sobotę nie do końca zostanie musi wcześniej wyjść, imprezowiczka;-) Quote
Bzikowa Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Kinga - na początku czerwca?! Aaaa! Ja bym juz nie mogła patrzeć na Bza :evil_lol: Wiesz, on nie jest bardzo zarośnięty... ale ja jestem przewrażliwiona... i właśnie staram się ogarnąć trymowanie w tym tygodniu... a tu niestety jestem uzależniona od rodziców bo do hodowli nie da się dojechać komunikacją za bardzo... Trochę na zadupiu. Jak to! Jeszcze nie rozmawiałaś z rodzicami! :mad: Zabiję :lol: Oczywiście masz być z Weną! Malina (mogę tak? przyzwyczaiłam się :lol:), będę w oba dni, w końcu organizujemy to jako klub ; niestety będę się musiała wykpić w sobotę po południu (jak zauważyła Mudikowa;)) bo mam imprezę a, że nie mieszkam w W-wie to muszę wrócić do domu, ogarnąć się, odpicować i dotrzeć do W-wy z powrotem, więc będę tak do ok 17... Quote
WŁADCZYNI Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wiesz, masz jeden termin w .... nauki i generalnie pod górkę;) Ja chba aż tak nie chce być wetem. OŚ jest spoko, po za łaciną brrr irokezik wyszedł w wakacje :evilbat: każdy kto widział mnie pierwszy raz reagował takim 'o k....a' albo 'o ja .....'. Co zależy po za tym co będziesz studiować? Quote
Bzikowa Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Wiem, wiem, że nauki w .... ale cóż, ja nie mam innego pomysłu co miałabym studiować... OŚ ? Wydaje mi się nudna? Ew. jakaś biotechnologia czy technologia żywności i żywienia. Wiesz, zależy to bardziej od tego ile będę miała % z matury a co za tym idzie czy się dostanę... Szczeniak... [SIZE=2]Ja jak zobaczyłam irokeza na gronie (wiesz, na str głównej na dole , gdzie wyświetlają się nowe zdjęcia) to się zastanawiałam kto to k... jest !? :evil_lol: Mam jakieś Beziki dwa nawet, zdjęcie sprzed paru dni no dobra w sumie nie wygląda tu na zarośniętego... ale ma strasznie dużo włosa na grzbiecie i tak długą firanę,że ho... trochę przeskubać i na wystawę jak ta lala, ale już nie zamierzam go wystawiać... a tu jakieś takie stare: dobranoc;) Quote
Olusia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/61001.jpg Jakie słodkości :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Widzisz, jak chcesz to potrafisz! ;) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/61001.jpg przesadzasz z tym yeti :mad: przystojniak jak ta lala :loveu: tylko dlaczego on chodzi po biurku? :evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wyskub go na sportowo, będzie mu wygodniej:) Ja się o % nie wypowiem bo porażka, ale na OŚ nie narzekam jak na razie po za łaciną jest super:) hehe irokez rlz polecam wszystkim:diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 czesany był akurat , dlatego na biurku ;) a poza tym, mimo, że jest westem-mutantem, to czasem sobie tam kima jak siedzę przy komputerze albo się uczę (kiedy to było ostatnio... :siara:) Quote
Mudik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Asiu to Ty nie na vet, miałaś tam iść? Ja nie w temacie, ki diabeł? Bzikowa sorki za OFF już spadam:p Quote
Bzikowa Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Właśnie planuję go zrobić na krótko - muszę zdążyć przed sobotą ogarnąć to trymowanko. Chociaż będzie mi trochę szkoda, ta jego bosssska firana, ach... Mudiku, nie ma problemu :lol: Quote
WŁADCZYNI Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mudik napisał(a):Asiu to Ty nie na vet, miałaś tam iść? Ja nie w temacie, ki diabeł? Bzikowa sorki za OFF już spadam:p zawaliłam mature z chemii, ale chyba nie będę poprawiać bo OŚ mi się podoba, przynajmniej na razie:diabloti: Quote
Recommended Posts