Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinka_m']a spójrz na układ swoich rąk :eviltong:
pełne skupienie na twarzach :cool3:

no chyba mi nie powiesz, że te fotki są brzydkie?
http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/radzymin9.jpg
:eviltong: naprawde coraz lepsze są

o a uszy żyją własnym życiem, kto by zwracał uwagę na uszka.. jak tu patyk czy piłka ważniejsze

dobrze, ja nie wiem co robiłam z rękami... ale nadal nie ma filmików z tych zawodów....

moje zdjęcia SĄ do dupy. ej ale serio, i mi to nie przeszkadza , nie kręci mnie to i nie chcę się w tym rozwijać.

[quote name='Ka-Vanga']HA! znowu porcyjka fotek :loveu:

biale slodkosci :loveu:

hej!
w końcu bezik czyli słodka mała bezka:loveu:

[quote name='Kinga&Wenka']http://img509.imageshack.us/img509/1952/dsc05473gg7.jpg
Gratis dodaje małomówną Wenę. :loveu:

:siara:

[quote name='Pieseczkowo']Ja Kleksa mogę z cała pewnościa zaliczyć do malomównych terierów jak i Westów.

różne egzemplarze się trafiają. ;)

[quote name='kaskaSz']I następny psiak ma nową obrożę :p I znowu napiszę, że super wygląda :lol: Mam podobną, ale z trixie.
Bzik jak jakiś arystokrata w trawie leży :evil_lol:

u mnie to zaczyna być nałóg...
no ba, że arystokrata! :cool1:

[quote name='Pieseczkowo']Jak cesarz.Ja tak swojego nazywam:evil_lol::lol:

dokładnie!

[quote name='Karolina_Nett']Super, już nie zapomniałam jaki z niego śliczny psiesek :loveu: tak dawno fot nie wstawiałaś ;p

e! o moim psie się nie zapomina :evil_lol:

[quote name='Likaa']Wow Bzikowa ! Jestem pod wrażeniem :diabloti: Foty ! Baa, nawet Twojego autorstwa :loveu:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/radzymin8.jpg
Krowa ma dłuższy i się nie chwali :evil_lol: Piękny Bez! :loveu:

Fajne zdjęcia z zawodów ;)
Filmik z ósemkami, slalomem świetny ! zdolnez Was bestie :diabloti: Motywujecie mnie, chyba czas się wziąć za mojego obiboka :shake: :evil_lol:

Buziaki

witaj witaj :diabloti:
oj nie wiem czy krowa ma dłuższy.

zdjęcia z zawodów fajne bo nie moje!

o tak, weź się za Taffulca!

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/radzymin8.jpg
ach śliczny :loveu:
Fajna obroża :razz:

dziękujemy. ;)

Posted

moje zdjęcia SĄ do dupy. ej ale serio, i mi to nie przeszkadza , nie kręci mnie to i nie chcę się w tym rozwijać.

Nie przesadzaj, idziesz w dobrym kierunku - twoje zdjęcia są coraz lepsze. Może narazie nie doskonałe, ale w porówanianiu z tymi które dawałaś kiedyś są bardzo dobre. :lol:

Posted

Aga , a sporo mamy, ale zdjęcia brak. :wink:

Władczyni :cool3: masz na myśli to słowo na 'm' ? coś mi nie idzie jak na razie, właśnie sobie przypomniałam, że do 30 mija termin oddania deklaracji a ja nie mam wybranego tematu prezentacji... jea.

wracaj na treningi, ja muszę mieć jakiegoś russella do podziwiania i męczenia - Milo nie mogę bo wolałabym żeby Bez jeszcze pożył. :lol: i zgłoście się z suką na nasze warszawskie zawody, termin do wtorku :cool3:

Kinga - pfffffffff

Posted

Bzikowa napisał(a):

Władczyni :cool3: masz na myśli to słowo na 'm' ? coś mi nie idzie jak na razie, właśnie sobie przypomniałam, że do 30 mija termin oddania deklaracji a ja nie mam wybranego tematu prezentacji... jea.

wracaj na treningi, ja muszę mieć jakiegoś russella do podziwiania i męczenia - Milo nie mogę bo wolałabym żeby Bez jeszcze pożył. :lol: i zgłoście się z suką na nasze warszawskie zawody, termin do wtorku :cool3:

Kinga - pfffffffff

hehe maturalna klasa jest zajebista- prawie nie bywałam w szkole, za to w pubach owszem;)
strasznie wcześnie te deklaracje, ja ostateczną podpisywałam yy w marcu chyba:lol: A temat w listopadzie chyba wybrałam czy jakoś tak.

Ale Su też zjada się z Bezikiem, napewno na zawodach nie będę - kupe czasu nie biegałyśmy plus Su jeszcze nie ogarneła że skończyły się wakacje i zła pańcia jest już znowu w Polsce i trzeba pracować:diabloti: I ja mam doła po powrocie do PL i zimno mi ciągle więc nie nadaje się na zawody.

Posted

[quote name='anetta']:lol: mały cyrkowiec :loveu:

:lol: wariat :biggrina:

ja ci dam cyrkowiec :lol: pies prawie-jak-sportowy, czyli westik sportowy:evil_lol:

a czy wariat ... tam z pewnością - na działce też zachowuje się podobnie ale da się go opanować, jak był młodszy było gorzej.
a w domu śpioch - właśnie kima rozwalony pod moim biurkiem, zrywa się tylko jak coś nieznajomego idzie po klatce - sprint do drzwi z jazgotem, ostrzegawcze szczekanie i powrót na pozycję strategiczną:D

[quote name='WŁADCZYNI']hehe maturalna klasa jest zajebista- prawie nie bywałam w szkole, za to w pubach owszem;)
strasznie wcześnie te deklaracje, ja ostateczną podpisywałam yy w marcu chyba:lol: A temat w listopadzie chyba wybrałam czy jakoś tak.

Ale Su też zjada się z Bezikiem, napewno na zawodach nie będę - kupe czasu nie biegałyśmy plus Su jeszcze nie ogarneła że skończyły się wakacje i zła pańcia jest już znowu w Polsce i trzeba pracować:diabloti: I ja mam doła po powrocie do PL i zimno mi ciągle więc nie nadaje się na zawody.

haha wiem, ja już to odczułam :D pełen luz.

ej to bez sensu, ja dziś oddałam deklarację ...
uwaga, mój temat to... motyw dzieciństwa w literaturze i sztuce. joł.
a zdaję rozszerzoną biologię, chemię i angielski

zjadają się? jakoś nie pamiętam, może dlatego, że nie miały okazji ;)

[quote name='Czarna_Owieczka']Świetny filmik :loveu: :D

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2909_01.jpg
:loveu:

dziękujemy ;)

Posted

zjadają - skoczyły do siebie jak miałaś Bzika na kolanach a ja przechodziłam obok.

Szeroooooki temat. Jakie lektury wybrałaś?

Ja zdawałam rozszerzone:
-biologia
-chemia
-polski
podstawa
-wos
-angol

Posted

A to nie pamiętałam. ;)

Lektury? Nie wybrałam jeszcze :eviltong: Dopiero temat trzeba było wybrać, żeby oddać deklarację maturalną. Nie wiem kiedy ja się zabiorę za tę prezentację.:roll: Wybrałam ten temat bo wydaje mi się dość lajtowy ale nie wiem jak będzie w rzeczywistości.

Kochane! mam też ogłoszenie , szukam domku dla psa który błąka się w okolicach domu mojej koleżanki, na warszawskich Młocinach. Jest to średniej wielkości biszkoptowy samiec. Popytajcie wśród znajomych czy ktoś nie chce, albo podnoście temat...

Tutaj więcej o psiaku i zdjęcia:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121921

Posted

A na jakie studia się wybierasz? Ja jeszcze mam przed sobą 3 lata /tylko :evil_lol:/ i ciągle nauczyciele gadaja o maturze... Niedawno co egzaminy gimnazjalne zdałam, a tu już o maturze trują. :evil_lol:
Bzik fajnie zadkiem kręci slalomy :loveu: A z przeciąganiem to tak samo jak mój wygląda.