anetta Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śmichu, chichu a tu rośnieeeeee nadal :diabloti: Quote
Bzikowa Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Ale ja nic nie mam :shake: Jutro rano jedziemy na zawody agility do Kozienic, proszę trzymać kciuki :cool3: Quote
Olusia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Cześć, będę Wam w niedzielę kibicować ;) Bezika pofocę nowym sprzętem jeśli chcesz :loveu: Quote
Olusia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tak myślałam, że się zgodzisz ;) Wymiziam i obfocę Beziulca :loveu: Quote
Illusion Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Bzikowa napisał(a):ooooo tak tak tak :loveu: Też mi się pomysł podoba :cool3:. Powodzenia na zawodach ;). Quote
Inkaa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 My również życzymy powodzenia na zawodach! Olu, rób fotki, dużo fotek. Szkoda tylko, że nie możesz nagrać filmików, bo z tego co wiem lustra nie mają takiej funkcji? Ale trudno, chociaż liczę na Bezikowe filmiki z zerówek (tak pocichu przyznam się, że oglądam filmiki z zawodów z zerówek i układam Weniakowi podobne torki) Pozdrawiamy K&W ;) Quote
Bzikowa Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Filmiki pewnie będą, zawsze ktoś od nas, albo wspólnie, nagrywamy ;) Dziękuję wszystkim ;) Olu tylko się nie pomyl bo zerówkach będą biegały DWA westiki!!! :loveu: Nie znam drugiego ale to suczka, jest na liście startowej. Mój to ten duuuuuży, z wieeeeelkim łbem i piszczącą przewodniczką! :D I największym duchem walki! Quote
Olusia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Aniu, przecież ja Cię poznam! :p Tylko będę musiała się dużo przemieszczać bo na razie mam tylko krótki obiektyw :D Quote
Illusion Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Bzikowa, mogę wiedzieć w jakich dniach i godzinach macie treningi w Cavano? :cool3: Quote
kaskaSz Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Widzę jakieś zawody się szykują. Powodzenia życzę! Zapraszam do nas na nowe fotki :p Quote
Pieseczkowo Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Od Kleksika równiez powodzenia. Quote
kaskaSz Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Żegnamy się! Za 5 dni mają tu być nowe fotki :mad::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 a my się witamy:multi: foto jak z jakiejś reklamy :cool3: ogólnie zdjęcia z obozu rewelka :multi: ii wreszcie Bzikowa nam się ukazała,a nie tylko nogi twe, ja nie wiem czegoś tak marudziła:eviltong: Junka dawaj też tą zżuloną:evil_lol: powodzenia w zawodach. czekam na reszte zdjec Quote
Bzikowa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Dziękujemy, przydało się :loveu: Bziku biegał ładnie i przywieźliśmy w efekcie do domu masę złomu :lol: W sobotę pierwsze agility na 2 miejscu, drugie na 3 (albo odwrotnie, nie pamiętam) a jumping na 4. Na 5 psów ;) W ogóle w sobotę w każdym biegu mieliśmy jedną zrzutkę :roll: W łącznej byliśmy na 2 miejscu. No i jesteśmy zwycięzcami Radom Cup 0 small :loveu: (zawody w kozienicach z kwietnia, jedlińsk w lipcu i kozienice teraz)!!! W sobotę agility na 3 miejscu (10 pkt karnych - zrzutka i niezaliczona strefa... NA PALISADZE :crazyeye:), pierwszy jumping na 1 miejscu i drugi jumping na 2 miejscu. Byliśmy 3 w łącznej i 2 w łącznej z dwóch dni ;) Ogólnie bardzo mi się podobało tylko było niesamowicie zimno... zwłaszcza w sobotę. Ale białe dawało z siebie wszystko i powiem Wam, że nawet się tymi zawodami za bardzo nie zmęczył - ew. trochę z emocji. Ale jestem zadowolona ;) Quote
duzebzium Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 troche spozniona jak zawsze... :oops: ale GRATULUJE!!! :multi: Quote
Illusion Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 My też podczepiamy się do gratulacji :multi:. Quote
Mudik Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Gratulacje Bziki wymiatacze!:lol::lol::cool3: Quote
Inkaa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Bzikowa napisał(a):No i jesteśmy zwycięzcami Radom Cup 0 small :loveu: (zawody w kozienicach z kwietnia, jedlińsk w lipcu i kozienice teraz)!!! Graulacje. :multi: Kiedy macie następne zawody? Warszawskie-Cavanowskie? Quote
Bzikowa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Bezisław dziękuje za gratulacje. ;) Tak, Kinga - warszawskie. ;) Quote
Bzikowa Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Pierwsze zdjęcie z zawodów, autorstwa Cerber Quote
Recommended Posts