Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My również życzymy powodzenia na zawodach!
Olu, rób fotki, dużo fotek. Szkoda tylko, że nie możesz nagrać filmików, bo z tego co wiem lustra nie mają takiej funkcji? Ale trudno, chociaż liczę na Bezikowe filmiki z zerówek (tak pocichu przyznam się, że oglądam filmiki z zawodów z zerówek i układam Weniakowi podobne torki)

Pozdrawiamy
K&W ;)

Posted

Filmiki pewnie będą, zawsze ktoś od nas, albo wspólnie, nagrywamy ;)

Dziękuję wszystkim ;)

Olu tylko się nie pomyl bo zerówkach będą biegały DWA westiki!!! :loveu: Nie znam drugiego ale to suczka, jest na liście startowej. Mój to ten duuuuuży, z wieeeeelkim łbem i piszczącą przewodniczką! :D I największym duchem walki!

Posted

a my się witamy:multi:

foto jak z jakiejś reklamy :cool3:
ogólnie zdjęcia z obozu rewelka :multi:

ii wreszcie Bzikowa nam się ukazała,a nie tylko nogi twe, ja nie wiem czegoś tak marudziła:eviltong:
Junka dawaj też tą zżuloną:evil_lol:

powodzenia w zawodach.
czekam na reszte zdjec

Posted

Dziękujemy, przydało się :loveu:
Bziku biegał ładnie i przywieźliśmy w efekcie do domu masę złomu :lol:
W sobotę pierwsze agility na 2 miejscu, drugie na 3 (albo odwrotnie, nie pamiętam) a jumping na 4. Na 5 psów ;) W ogóle w sobotę w każdym biegu mieliśmy jedną zrzutkę :roll: W łącznej byliśmy na 2 miejscu. No i jesteśmy zwycięzcami Radom Cup 0 small :loveu: (zawody w kozienicach z kwietnia, jedlińsk w lipcu i kozienice teraz)!!!
W sobotę agility na 3 miejscu (10 pkt karnych - zrzutka i niezaliczona strefa... NA PALISADZE :crazyeye:), pierwszy jumping na 1 miejscu i drugi jumping na 2 miejscu. Byliśmy 3 w łącznej i 2 w łącznej z dwóch dni ;)
Ogólnie bardzo mi się podobało tylko było niesamowicie zimno... zwłaszcza w sobotę. Ale białe dawało z siebie wszystko i powiem Wam, że nawet się tymi zawodami za bardzo nie zmęczył - ew. trochę z emocji. Ale jestem zadowolona ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
No i jesteśmy zwycięzcami Radom Cup 0 small :loveu: (zawody w kozienicach z kwietnia, jedlińsk w lipcu i kozienice teraz)!!!

Graulacje. :multi:
Kiedy macie następne zawody? Warszawskie-Cavanowskie?