Bzikowa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Trudno się mówi. Lej :eviltong: a tak serio to kurcze nie mam kiedy cokolwiek pstryknąć. :cool1: Quote
agaciaaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Bzikowa'] Lej :eviltong: a masz! :mad::mad::mad: [quote name='Bzikowa']a tak serio to kurcze nie mam kiedy cokolwiek pstryknąć. :cool1: To naprawde nie zajmuje tak wiele czasu :razz: :diabloti: Quote
Illusion Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Bzikowa napisał(a): a tak serio to kurcze nie mam kiedy cokolwiek pstryknąć. :cool1: A mnie się wydaje, że Ci się po prostu nie chce :eviltong:. Quote
Junka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A ja obfoce Bzika na obozie. Kurde bardzo ciesze się, ze jednak jade na ten obóz. Bo szczerze mowiąc cholera mnie trafiła jak się dowiedziałam, ze nie będe mogła pojechać :/ ale na szczęście wyszło dobrze po mojej myśli :) Quote
agaciaaa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Bzikowa zlituj sie, wstaw jakiś foty przed obozem! :razz: Junka porządnie go obfoć!!! :lol: Quote
Inkaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Cześć Bziki! Wstawcie coś (filmik? foty?) przed obozem. Bo potem znikniecie nam na tyle czasu. Jak my bez was przeżyjemy. :eviltong: Pisałaś kiedyś, że motywuje Cię do nakręcenia wszystkich Bezikowych umiejetności. Czyżbym nie zmotywowała Cie na tyle, żebyś to nagrała? :lol: Quote
Bzikowa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Serio nie mam czasu :cool1: Nie ma mnie w domu przez dłuższą część dnia od 1,5 tygodnia. Bez to przeżywa, nie jest sam a ja jak wracam to wynagradzam mu to długim spacerem, zabawą i sesją klikerową. Postaram się jutro znaleźć czas :evil_lol: Quote
Inkaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Bzikowa napisał(a):Serio nie mam czasu :cool1: Nie ma mnie w domu przez dłuższą część dnia od 1,5 tygodnia. Bez to przeżywa, nie jest sam a ja jak wracam to wynagradzam mu to długim spacerem, zabawą i sesją klikerową. Postaram się jutro znaleźć czas :evil_lol: Wena, nawet gdy nie ma mnie w domu 6h niezbyt to odczuwa, jeśli po powrocie zafunduje jej długi i urozmaicony spacer i sesje szkoleniową. Przecież nawet jeśli jestem w domu (np. nie pójdę do szkoły), to nie zajmuje się psem przez cały czas. ;) Ale u mnie zdaża się to dosyć rzadko, bo mama i młodsza siostra są w domu. Dobrze - trzymam Cię za słowo. Jutro znajdujesz czas na nakręcenie Bzikowego filmiku lub porobienie fotek (choć nie ukrywam, że wolałabym to pierwsze) ;) Planujecie w najbliższym czasie start w obedience? Quote
Bzikowa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Nie planujemy :lol: Obi 'trenujemy' sobie rekreacyjnie, niby zerówkę umiemy ale nie wiem jakby to wyszło na zawodach - mój stres, psi stres, zamieszanie. Agility jest trochę 'prostsze' , jak pies widzi przeszkody na starcie to świat wokół nie istnieje a z obi co ma widzieć? :evil_lol: Trochę bym się bała kompromitacji po prostu chociaż dość często ćwiczymy tylko na pochwałę, bez żadnych smaczków itd. Nawet przez moment pomyślałam zeby sie zglosic na obi na multi sport cup w plocku (bo jest w tym samym miejscu i czasie co agility i chyba tam jedziemy) ale nieee , chyba nie chcę stawiać mu jeszcze takich wymagań. To trochę psuje fun. ;) Quote
Aaliyah1981 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 o kurka wodna a co tu tak pusto :mad:;)??? Quote
Junka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Bzikowa sie na obóz pewnie szykuje wiec watpie aby byly fotki w najbliższym czasie!! :lol: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Junka zgałda :diabloti: Właśnie zaraz zaczynam się pakować. Rychło w czas! :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 To jak się spotkacie na obozie to ją porządnie ochrzań, że zaniedbuje galerię :mad: Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2208_03.jpg Ach, cudowny :loveu: Quote
Waxy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Są fotki :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2208_01.jpg buehh :evil_lol: Quote
Olusia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Oo, fotki! :multi: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2208_02.jpg Boski :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jak słodko śpi :loveu: na początku nie wiedziałam gdzie jest przód a gdzie tył psa :evil_lol: Quote
Olusia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Skoro już się pakujesz to życzymy udanego obozu! :multi: Przywieź fotki :loveu: Quote
Illusion Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Napatrzeć się na niego nie można, śliczny :loveu:. Quote
kaskaSz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ooo w końcu fotki! Miłego i pracowitego obozu! I dobrej pogody, tj. żeby było nie za ciepło. Quote
Recommended Posts