Bzikowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 no pewnie, że tak :wink: jutro rano jeszcze jeden trening jako kupa futra a potem juz bziku będzie na jakiś czas [SIZE=2]piękny :loveu: chcemy juz obóz... Quote
agaciaaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A ja lubie cykać fotki na spacerach ;) jedną ręką np. rzucam patyki a drugą robie fotki :evil_lol: Kiedy ten obóz? :razz: Quote
Bzikowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Ja nie mam na tyle podzielnej uwagi :lol: Obóz jest od 22 (piątek) do 31 (niedziela) sierpnia. Quote
agaciaaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Nie będzie was na białostockiej wystawie :placz: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hej :cool3: Obóz agility? moim zdaniem lepszy od wystawy :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Nie będzie was na białostockiej wystawie :placz: nawet jej nie rozważałam ;) Czarna_Owieczka napisał(a):Hej :cool3: Obóz agility? moim zdaniem lepszy od wystawy :evil_lol: otóż to :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Bzikowa napisał(a): otóż to :razz: :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Nie chodzi o to co lepsze, po prostu miałam nadzieje, że będzie okazja was poznać. A czemu nie rozważałaś? Ze względu na obóz? Quote
Czarna_Owieczka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Poznasz jak kiedyś w końcu Bziki się wybiorą do nas na zawody np. :razz: Quote
Bzikowa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Nooo, może na Piknik za rok... :cool3: tylko mogliby odwołać upały :eviltong: Nie rozważałam bo nie rozważałam żadnych wystaw, zwłaszcza w wakacje. Tzn chciałam jechać do W-wy we wrześniu i do NDM w październiku ale... obie wystawy pokrywają się z zawodami agility :roflt: A dalej mi się nie chce jeździć :evil_lol: Chyba nie jest nam pisana wystawowa kariera :P Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Nooo, Piknik koniecznie! Tylko że to jest w trakcie mojej sesji, w tym roku sie udało, że akurat miałam chwile luzu, ale nie wiem jak będzie w następnym :roll: No właśnie Białystok macie niedaleko :razz: Dlatego myślałam że może sie skusicie ;) Quote
Bzikowa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Nooo, Piknik koniecznie! Tylko że to jest w trakcie mojej sesji, w tym roku sie udało, że akurat miałam chwile luzu, ale nie wiem jak będzie w następnym :roll: No właśnie Białystok macie niedaleko :razz: Dlatego myślałam że może sie skusicie ;) postaramy się za rok :cool1: U nas właśnie jest burza... a pies raczył ją oszczekać oczywiście :stupid: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_09.jpg Widzę, że taki sam szajbus piłeczkowy jak i mój :lol: Quote
Bzikowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Jak już się nakręci to szajbus :stupid: Witamy u Bezisława :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Może jeszcze jakieś fotki? :razz: :diabloti: Quote
Bzikowa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Może jeszcze jakieś fotki? :razz: :diabloti: nieeeee :eviltong: znaczy się nie mam nic na chwilę obecną :cool3: ale rozpatrzę Twój wniosek w ciągu pięciu dni roboczych :cool3: Olusia napisał(a):Cześć Bziumy :p a cześć :cool3: kaskaSz napisał(a):Hejka, jak tam żyjecie po burzach? bardzo dobrze, bziku był dzisiaj na trymowaniu i jest już piękny :multi::loveu: i nareszcie widać mu oczy! :evil_lol: a za 5 dni wyruszamy trrrrenować :multi: Quote
kaskaSz Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 To postaraj się w ciągu tych 5 dni pstryknąć kilka fotek po trymowaniu bo jak nie to....... na treningi nie pojedziesz:evil_lol: PS. To jest narazie prośba... Quote
agaciaaa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Bzikowa napisał(a):nieeeee :eviltong: znaczy się nie mam nic na chwilę obecną :cool3: ale rozpatrzę Twój wniosek w ciągu pięciu dni roboczych :cool3: Co tak słabo? :eviltong: Daje Ci 24 godziny :diabloti: Bziku wytrymowany :loveu: to tymbardziej muszą być fotki! Quote
Czarna_Owieczka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Chcemy fot, chcemy fot !! :sweetCyb: Quote
agaciaaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Noooooo, Bzikowa nastawiaj dupe do lania :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts