Waxy Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Bzikowa a jaki masz aparacik? No przydałoby się przeczytać :diabloti: Quote
Kinia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Fotki całkiem fajne;) Myśle, że czas poczytać co i jak sie ustawia na M:) Bo aparat jest guuuupi i nie wie, że teraz ma robić krótkie czasy bo leci zwariowany Bzik:) Quote
Bzikowa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Mam Sony Cybershot DSC-W30 Jak znajdę czas to poczytam instrukcję :razz: i może wtedy uda mi się wreszcie uchwycić Bzika w ruchu tak, żeby się nie rozmazał... Quote
Olusia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_04.jpg Cudowny białas :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_04.jpg bidulek nic nie widzi :shake: :diabloti: A tak serio to zarośnięty też jest cudny :loveu: szczególnie tu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_012.jpg ;) :loveu::loveu: Quote
anetta Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :hand: Taki zarośnięty to fajnie wygląda :-D Quote
Waxy Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To czytaj czytaj, kiedy macie trymowanko? Czy zapuszczacie na zime :evil_lol::evil_lol: ? Quote
Bzikowa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Olusia']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_04.jpg Cudowny białas :loveu::loveu::loveu: [quote name='agaciaaa']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_04.jpg bidulek nic nie widzi :shake: :diabloti: A tak serio to zarośnięty też jest cudny :loveu: szczególnie tu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_012.jpg ;) :loveu::loveu: dziękujemy ;) [quote name='anetta']:hand: Taki zarośnięty to fajnie wygląda :-D cześć :cool3: ja go wolę chyba w wersji 'na łyso'... :evil_lol: no i bez wątpienia byłoby mu w ten upał wygodniej wytrymowanemu. [quote name='Waxy']To czytaj czytaj, kiedy macie trymowanko? Czy zapuszczacie na zime :evil_lol::evil_lol: ? Idziemy w tym lub przyszłym tygodniu - w każdym razie jeszcze przed obozem. Quote
madziorna Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A będą jakieś foteczki po trymowanku?... :razz: Quote
Inkaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Bzikowa napisał(a):Mam Sony Cybershot DSC-W30 Prawie taki sam aparat jak mój. Ja mam tylko dwa modele wyższy. ;) Ale i tak chciałabym go wymienić na jakąś lustrzankę. Ale narazie - tylko marzenia. :lol: Quote
Likaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Bzzzy ! :loveu: Dawno do Was nie zaglądaliśmy.. hmm, właściwie to nigdzie nie zaglądaliśmy:roll: Czas się wziąć do roboty :diabloti: łoo widzę, że jakieś poważne zakupy mnie ominęły ;) Przyda się instrukcję przeczytać, oj przyda się. Ja właściwie swoją 'studiowałam' aż cały wieczór :cool3: Hmm no miła lektura do poduszki :lol: Jak ja Ci zazdroszczę takiego piłkowego potworka ! :loveu: Bo piłka & Taffy to takie niezbyt zgrany duet... Aj szkoda ;) Kilka rzutów i pies wybiegany :p No a jak tam w Amsterdamie ? Byłaś :diabloti: ? Pewnie wrażenia bezcenne... :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Enchantress'ka;10666622 napisał(a):Prawie taki sam aparat jak mój. Ja mam tylko dwa modele wyższy. ;) Ale i tak chciałabym go wymienić na jakąś lustrzankę. Ale narazie - tylko marzenia. :lol: Ja nie chcę lustrzanki, nie interesuję się tym na tyle, żeby wydawać kupę kasy na aparat :lol: [quote name='Likaa']Bzzzy ! :loveu: Dawno do Was nie zaglądaliśmy.. hmm, właściwie to nigdzie nie zaglądaliśmy:roll: Czas się wziąć do roboty :diabloti: łoo widzę, że jakieś poważne zakupy mnie ominęły ;) Przyda się instrukcję przeczytać, oj przyda się. Ja właściwie swoją 'studiowałam' aż cały wieczór :cool3: Hmm no miła lektura do poduszki :lol: Jak ja Ci zazdroszczę takiego piłkowego potworka ! :loveu: Bo piłka & Taffy to takie niezbyt zgrany duet... Aj szkoda ;) Kilka rzutów i pies wybiegany :p No a jak tam w Amsterdamie ? Byłaś :diabloti: ? Pewnie wrażenia bezcenne... :evil_lol: Poważne zakupy? Nie nie! To ten sam aparacik który mam od... ee... 2,5 roku :cool3: I stwierdziłam, że najwyższy czas sięgnąć do instrukcji! :evil_lol: Jeśli chodzi o piłkę to Bziku jest schizofrenikiem :diabloti: W niektórych miejscach nie muszę go w ogóle nakręcać na zabawki (dom, działka, las) a w niektórych (normalne spacery, treningi) niestety tak - jak już nakręcę to jest super ale ile się przy tym nawkurzam (a pies się przez to stresuje i demotywuje) to moje... Rzeczywiście byłoby mi tysiąckrotnie łatwiej go wybiegać i szkolić gdyby chciał piłkę zawsze i wszędzie... Ale pracujemy nad tym, pracujemy. Jestem tak samo uparta jak mój pies :diabloti: Jakieś tam efekty są co widać na zdjęciach :lol: A czasem mu odwala. Np rok temu na walkathonie - idziemy już któryś kilometr, wszystko ok, nagle pies zaczyna na mnie szczekać i robić napaloną minę. Ja zdziwiona zatrzymałam się, daję wody - nie chce. Nie chciał też się ani załatwić ani odpocząć. Zrezygnowana wyciągam z plecaka piłkę - a psu się oczy zaświeciły i przez resztę drogi po prostu niósł tę piłkę w pysku :stupid: Musiał się barrrdzo nudzić... I zrozumieć tu takiego psa! :splat: :stupid: A o Amsterdamie nic mi nie mów... Miałam jechać w piątek ale nie wypaliło (nieważne czemu...), a prawie wszyscy pojechali... :-( Quote
Inkaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Bzikowa napisał(a):Ja nie chcę lustrzanki, nie interesuję się tym na tyle, żeby wydawać kupę kasy na aparat :lol: Rzeczywiście, lustrzanka + obiektywy to niezły wydatek. Jak liczyłam ile będzie kosztował mój wymarzony zestaw (+ średniej klasy obiektyw) to wyszło mi 3-4 tysiące. Dlatego na lustrzankę będę mogła sobie pozwolić najwcześniej za rok. Już nie mogę się doczekać. :roll: Quote
Illusion Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Oglądałam dzisiaj zarośniętego Bzika, wcale nie jest z nim tak źle, więc nie wiem o co Ci właściwie chodziło :cool3:. Widzę, że rozmowa o aparatach się rozwinęła, ja przez jakiś czas marzyłam o lustrzance, ale jak zaczęłam obserwować temat dotyczący fotografii to jakoś z tych marzeń zrezygnowałam i postanowiłam, że lepiej będzie zainwestować w jakiś dobry kompakt (?). Quote
Olusia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dzień dobry Bzy :loveu::calus: Malina, dokładnie, jeśli ktoś nie interesuje się aż tak fotografią to na pewno wystarczy mu jakiś lepszy kompakt, tak zwana hybryda (np. Canon S5, czy Fuji s9600). Ja się już w dużym stopniu zainteresowałam fotografią, więc wolę kupić lustrzankę. Może w niedługim czasie to moje marzenie się spełni :loveu: Quote
Likaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Poważne zakupy? Nie nie! To ten sam aparacik który mam od... ee... 2,5 roku :cool3: I stwierdziłam, że najwyższy czas sięgnąć do instrukcji! :evil_lol: Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem :evil_lol: Jeśli chodzi o piłkę to Bziku jest schizofrenikiem :diabloti: W niektórych miejscach nie muszę go w ogóle nakręcać na zabawki (dom, działka, las) a w niektórych (normalne spacery, treningi) niestety tak - jak już nakręcę to jest super ale ile się przy tym nawkurzam (a pies się przez to stresuje i demotywuje) to moje... Rzeczywiście byłoby mi tysiąckrotnie łatwiej go wybiegać i szkolić gdyby chciał piłkę zawsze i wszędzie... Ale pracujemy nad tym, pracujemy. Jestem tak samo uparta jak mój pies :diabloti: Faktycznie, ktoś kto ma stalowe nerwy nauczy westika wszystkiego :diabloti: Niestety ja do takich osób nie należę, i mimo, że mam piłkę na spacerze, to nigdy jej nie wyciągam, przy jakimkolwiek podejściu rezygnuję, bo przecież nie ma sensu się wkurzać ;) :evil_lol: Tak było na początku, teraz zaakceptowałam to, że mój pies nie lubi piłek, nie lubi, za nimi biegać, i nie lubi ich przynosić :diabloti: ;) Na początku z ciężkim uporem uczyłam go (bynajmniej próbowałam) na różne sposoby, klikerem, samczkami, stosowałam metodę uzależniania psa od zabawki i takie tam ;) Nie wyszło, trudno ;) Mykam. Buziaki :loveu: Quote
Inkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cześć Beziki! Zauważyłam, że u was bardzo rzadko pojawiają się zdjęcia i filmiki. I proszę się nie mówić, że robisz nie ładne zdjecia, albo, że Bzik jest niewytrymowany. Tylko winny się tłumaczy. :cool1: Likaa - za szybko się poddajesz. :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 no miodzio:loveu: zarosniety Beik piekny ja zawsze :razz:co ta pancia sie czepia :mad: hehe http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_015.jpg Quote
Bzikowa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Enchantress, psy są różne, jeśli Lice nie zależy na nakręceniu Taffika to czemu ma to robić? Jak nie lubi to nie lubi i już , akceptuje się i kocha się dalej :loveu: Ja jestem w tym względzie uparta bo wiem, że on lubi tylko ma za dużo starych przyzwyczajeń i złych nawyków, które go rozpraszają. A trening czyni mistrza więc...... A co do zdjęć i filmów - czemu mam je wrzucać tonami? Jak idę z psem na spacer to skupiam się na spacerze a nie na robieniu fotek , chyba, że specjalnie po to idę. Wrzucam tak często jak mogę i jak chcę. Ot. A , że jest niewytrymowany to najprawdziwsza prawda. Quote
Inkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Bzikowa napisał(a): A co do zdjęć i filmów - czemu mam je wrzucać tonami? Jak idę z psem na spacer to skupiam się na spacerze a nie na robieniu fotek , chyba, że specjalnie po to idę. Wrzucam tak często jak mogę i jak chcę. Kto Ci każe wrzucać zdjęcia tonami? Czyżbym coś takiego napisała? Chciałam po prostu zobaczyć jakieś fotki Bezika - tyle. :cool1: Nie rozumiem tej nuty zdenerwowania? zirytowania? w tym poście. Quote
Likaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Likaa - za szybko się poddajesz. :lol: Być może. W każdym razie jak już powiedziała Bzikowa nie zależy mi na tym aż tak bardzo. Więc po prostu odpuściłam, uznałam, że nie będe go zmuszać do czegoś czego po prostu nie lubi robić. Nie każdy pies jest idealny. Gdybym zauważyła, że chciałby poganiac za piłką, to faktycznie nie odpuściła bym sobie i pracowała nad aportem, natomiast on woli biegać, pływać, wąchać, gonić dzikie ptaki. Kocham go za to jakim jest ;) Enchantress, psy są różne, jeśli Lice nie zależy na nakręceniu Taffika to czemu ma to robić? Jak nie lubi to nie lubi i już , akceptuje się i kocha się dalej :loveu: dokładnie ;) :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Enchantress'ka;10686035 napisał(a):Kto Ci każe wrzucać zdjęcia tonami? Czyżbym coś takiego napisała? Chciałam po prostu zobaczyć jakieś fotki Bezika - tyle. :cool1: Nie rozumiem tej nuty zdenerwowania? zirytowania? w tym poście. Nie, po prostu nie wrzuciłam żadnych emotek, magia internetu ;) Wiesz co... jak się staram zrobić mu jedno ładne nierozmazane zdjęcie to zajmuje mi to sto lat a i tak nic nie wychodzi tak jak chcę... Stąd ich mała ilość. Spokojnie, po obozie będę miała fotek na 2 miesiące :evil_lol: Rok temu miałam maaaaaaaasę ;) Nie mojego autorstwa więc ładne na dodatek. Chyba nie widziałaś :cool3: Quote
ewelinka_m Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Hej Bzikosławy :cool3: widze nowy avatarek, no i Bzik w ruchu, i na dodatek na torze ahh :loveu: Spaikuś też piłeczkowania nie lubi :shake: lepiej jest popływać, poganiać z inną psią bestią, a nie jakaś nudna piłka :evil_lol: a fotki syskie widziałam, Bziko ładnie wygląda w takim futrze ;) Quote
Bzikowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 ewelinka_m napisał(a):Hej Bzikosławy :cool3: widze nowy avatarek, no i Bzik w ruchu, i na dodatek na torze ahh :loveu: Spaikuś też piłeczkowania nie lubi :shake: lepiej jest popływać, poganiać z inną psią bestią, a nie jakaś nudna piłka :evil_lol: a fotki syskie widziałam, Bziko ładnie wygląda w takim futrze ;) na avatarku jest bzik z zeszłorocznego obozu ;) dziękujemy :loveu: w futrze wygląda jak wygląda ale jest mu z pewnością bardzo niewygodnie - już w weekend się trymujemy nareszcie :multi: Quote
Recommended Posts