Illusion Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bzikowa napisał(a):Może coś wrzucę. ;) Może?! :mad: I jeszcze fryzurą psa się wykręca, nie wiem jak dla innych, ale dla mnie nie ma dużego znaczenia, czy Bzik będzie zarośnięty, czy łysy, ważne żeby był, a może coś mu zrobiłaś i nie chcesz się teraz do tego przyznać, hę? :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='madziorna']Wnioskujemy o zdjęcia! :cool3: ja juz nie wiem do czego to doszlo ,ze musimy jakies podania skladac , wnioski ;) Quote
Mudik Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):ja juz nie wiem do czego to doszlo ,ze musimy jakies podania skladac , wnioski ;) Mam nadzieję,że się Ania nie zezłości o mały OFF Aaliyah1981 Tw,ój psiak jest prawie w tym samym wieku co mój , mój ma dziś 8 miesięcy i 21 dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol: Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mudik napisał(a):Mam nadzieję,że się Ania nie zezłości o mały OFF Aaliyah1981 Tw,ój psiak jest prawie w tym samym wieku co mój , mój ma dziś 8 miesięcy i 21 dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol: hihi najwyzej Ania wysle nam po punkcie karnym hehe :eviltong: to tak szybciutko na marginesie wysciskaj maluszka (no prosze jeden dzien roznicy super:multi:) Aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czekamy na fotki Bezika :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Obiecuję zrobić na jutrzejszym spacerze :lol: Ale ostrzegam - jest teraz brzydkim zarośleńcem! Quote
agaciaaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bzikowa napisał(a):Obiecuję zrobić na jutrzejszym spacerze :lol: Ale ostrzegam - jest teraz brzydkim zarośleńcem! Trzymam za słowo :diabloti: i nie mów tak brzydko o swoim psie :mad: :lol: Quote
Waxy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Zarośnięty czy nie to nie ważne, po prostu chcemy Bzikusaaa :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Jakbyście jeszcze nie zauważyły to co ok. 2 miesiące mam tę samą wymówkę - zarośnięty i brzydki pies! :evil_lol: Ale jak Wam to nie przeszkadza to się poświęcę i jutro popstrykam :lol: Quote
agaciaaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bo Bzik nie może być brzydki, nawet jak zarośnięty!! :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Kinia napisał(a):Ej! Mamy dzisiaj i gdzie te zdjęcia? dokladnie juz jest dzisiaj i co :mad::mad::mad::mad: i nic nie ma :razz:??? czekamy na fotki Bezika :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Bzikowa, zostały Ci jeszcze 3 godzinki :diabloti: Quote
Bzikowa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dobra, jedziemy z tym koksem... Uprzedzam - wszystkie zdjęcia są nieostre, rozmazane, za ciemne/za jasne i w ogóle ble i fu. Nigdy się nie nauczę robić zdjęć. Jeszcze takie w statyce są ok ale w ruchu - kaplica... :angryy: No nieważne, chcieliście, macie :eviltong: Najpierw parę zdjęć z pluszową myszą którą Bez dostał przed moim wyjazdem (mysz nie ma juz jednej łapki... :oops:) i pokochał ją bezgranicznie :cool3: A teraz już z dzisiejszego spaceru. :lol: Dzień dobry Zaprezentuję państwu mój zarośnięty profil :razz: W biegu prezentuję się ciutkę lepiej... Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 aleee włochacz :loveu: nie są takie złe nie marudzić :mad: ważne że są i chcemy jeszcze :diabloti: Quote
Bzikowa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Do twarzy mi bardziej z piłeczką. Różową :diabloti: Szał! Rzuć! Przyniosę nawet, taki będę :razz: Quote
Bzikowa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 ewelinka_m napisał(a):aleee włochacz :loveu: nie są takie złe nie marudzić :mad: ważne że są i chcemy jeszcze :diabloti: jest więcej :lol: są , są złe :lol: ale ja się już przyzwyczaiłam , wolę wklejać zdjęcia swojego psa autorstwa lepszych fotografów :evil_lol: Quote
Waxy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 zdążyłaś przed zagładą :evil_lol: śliczny misiu :loveu: :loveu: Quote
madziorna Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_012.jpg => Zarośnięty, czy wytrymowany - B(e)zik wymiata! :laola: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ach, cudowny Bzik :loveu: :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/6708_04.jpg to jest słodkie :loveu: Quote
Inkaa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Bzikowa napisał(a):Uprzedzam - wszystkie zdjęcia są nieostre, rozmazane, za ciemne/za jasne i w ogóle ble i fu. Nigdy się nie nauczę robić zdjęć. Jeszcze takie w statyce są ok ale w ruchu - kaplica... Kwestia odpowiedniego ustawienia aparatu (hi, i mówi to osoba która foty robi na całkowitym automacie na opcji redukucja rozmazań ...) :lol: BTW. Bezik piękny. ;) Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cześć Bzikowa! Super fotki i wcale nie takie nie ostre, Bzika z piłeczka b dobrze widać!:loveu: Słodki maluch!:multi: Quote
Bzikowa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Enchantress'ka;10647423 napisał(a):Kwestia odpowiedniego ustawienia aparatu (hi, i mówi to osoba która foty robi na całkowitym automacie na opcji redukucja rozmazań ...) :lol: BTW. Bezik piękny. ;) Redukcja rozmazań? :hmmmm: Przydałoby mi się :lol: Ale chyba nie posiadam takiej opcji :roll: Myślicie, że już czas przeczytać wreszcie instrukcję obsługi aparatu? :evil_lol: Dziękujemy za komplementy ;) Quote
Recommended Posts