Pieseczkowo Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 A może powiesz mi ty albo jakis inny Dogomaniak jak załorzyć swojemu Westikowi galerię.Bo kiedyś mi to tłumaczyła Bzikowa,ale ja nic nie zakapowałam,a schęcią bym pkazała wam mojego westa.Część osób juz go zna,ale szykuje się wyjazd nad morze więc bedzie sesja.;) Dzięki z góry. Quote
Junka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Bzikowa napisał(a):No właśnie nie :shake: przepraszam bardzo! wzięłam ją ze sobą na trening i oczywiście cały czas pamiętałam, żeby ją komuś dać a potem wyszłam i dopiero dziś wypakowując plecak ją zobaczyłam :shake: :splat: Mam sklerozę.. Kurcze, a Ty wyjeżdżasz na dodatek z psem! To ja nie wiem co zrobić... ja wyjeżdżam jutro wcześnie rano i nie będę miała jak Ci jej przekazać... Jeśli wybierasz się w niedzielę na trening to mogę pogadać z rodzicami, żeby Ci ją podrzucili. aniu jak byś mogła to naprawde bym się cieszyła. Na trening nie wiem czy przyjade ale wystarczy dac którejś z dziewczyn albo w garażu zostawić. Bo ja bez ksiązeczki nad morze jej nie moge zabrac, a poza tym nie wpuszczą mnie do pociągu bo w dłuższą trase konduktor juz takie rzeczy sprawdza. Quote
ewelinka_m Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 foooty :loveu::loveu: melduje że filmiki też oglądałam i mi się baaardzo podobało :loveu: i Bzikoś na każdym zdjęciu z paszczą otwartą :diabloti: miłej podróży czekamy na duuużo zdjęć po powrocie:cool3: Quote
anetta Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Bzikowa napisał(a):A kiedy my się na jakichś zawodach zobaczymy co ? Chętnie bym popatrzyła na biegającego Uszatego :loveu: Mam nadzieję, że do Warszawy (na 'nasze' cavanowskie zawody) w październiku się zgłosicie! Się zobaczy :evil_lol: A jest już jakieś info? Bzik bez uszu wymiata :loveu: Quote
Illusion Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Super fotki, Bzik to mój agilitowski idol, a właściwie to Tosia tak powinna uważać :lol:. Hmm... kogoś mi Bzikowa przypominasz, na dodatek ta osoba też ma na imię Ania, może my się znamy? :cool3: Quote
Waxy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Życzę mile spędzonego czasu a tak zawiasem, fotki z toru są przepiękne :loveu: Jak i prezentujący się na nich model :lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Foty z toru - SUUUUUPER!!!!!!! milego wypoczynku zycze :multi: Quote
basia2202 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 tunelowiec pospolitus :evil_lol: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/t49.jpg a wy to już wrócili czy tak jakoś niekoniecznie? :cool3: Quote
Dominika1987 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wow! Niesamowite zdjęcia niesamowitego westika :D Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hej bziki wrocilismy na dogo i juz nadrabiamy zaleglosci :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Wrócilim. :lol: Nadrobię zaległości na dniach , na razie jestem bardzo zmęczona odpoczywaniem :lol: edit Asiu, wybacz ale jak to pisałaś (2 tyg temu) to ja już byłam wyjechana i nie miałam szans na przeczytanie - trzeba było walić na kom. Mam nadzieję, że bardzo nie namieszałam - jeszcze raz przepraszam! Quote
Junka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Spoko ogólnie na mazyry pojechałam bez jej książeczki! No i jak ją zostawiłas to muszę ją w końcu odebrać. Niestety tak mi sie plany ppowaliły, że do Soptu już nie pojade. :/ no ale muszę z nią wreszcie iść na szczepienie :) Quote
Mudik Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hej Bziki,gdzie foty z wakacyjnych wojaży, a do nas to się nie wpada,ładnie,ładnie:mad: Quote
Bzikowa Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Było wybornie :cool3::diabloti: Mudiku, witam :lol: nigdzie nie wpadałam jeszcze, zdaje się :lol: Foty z wakacji? Nie wiem czy będą ciekawe - nie będzie na nich mojego boskiego psa ;) Ogólnie to najprawdopodobniej w piątek wyjeżdżam znowu - do Amsterdamu. Postaram się nadrobić zaległości przed wyjazdem... jak mi się zachce... :roll: na razie 'naprawiam' psa :roll: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Daj chociaż kilka fot z wakacji ;) chociaż oczywiście wole Twego boskiego psa :razz: :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 w ostateczności zadowolimy sie też zdjęciami z Tobą w roli głównej :evil_lol: Quote
Waxy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Bziki ! :multi: Znowu gdzieś wyjeżdżacie :placz: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Może coś wrzucę. ;) Ech... wszystko wskazuje na to, że Amsterdam jednak nie wypali... :placz: Quote
miroszki Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bzikowa, po co Ci Amsterdam (holender...) :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 miroszki napisał(a):Bzikowa, po co Ci Amsterdam (holender...) :evil_lol: Dokładnie potrenujecie troszku:cool3::cool3::cool3: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Planujemy ze znajomymi ten wyjazd od bardzo dawna... I w ostatniej chwili okazuje się, że nie wypali i nie jedziemy :shake: wrau. A czy potrenujemy się zobaczy :lol: Może ze 2 razy przed obozem przejdziemy się na trening jeśli będzie w miarę dobra (bez upałów) pogoda. Chciałam jednak zrobić psu urlop od agility (który już trwa 3 tygodnie). A za 2,5 tygodnia obóz! :multi::loveu: Nawet fotek nie mogę piesu zrobić... zarośnięty jak.... o matko nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo nie byl trymowany (byl ostatnio robiony ok 20 maja) :eviltong: Ale chyba z czystej oszczędności pójdzie na trymowanie w tydzień przed obozem. Quote
Recommended Posts