Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziorna']
Oj, chyba już przeniesiono... :eviltong:

tak, tak :lol:

[quote name='ewelinka_m']hantelek czy piłeczka i tak już bezdźwięczne, z czego ja się cieszę wreszcie w nocy można spać :diabloti:

a legowisko śliczne i te kolorki :loveu:

kolorki rzeczywiście fajskie ;)

[quote name='Kinia']Cześć! Bedą dziś nowe zdjęcia?
Miłego dnia!

Nie sądzę. :eviltong:
Nawzajem

P.S.
Zerknijcie tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115849
7 szczeniaczków, w Warszawie, szuka nowych domków!!!

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
Dlaczego? :diabloti: obroże różową przecież ma :eviltong:

obróżka to co innego :lol:

Kinia napisał(a):
Biały w rózowym ładnie by wyglądał :diabloti:

owszem, w naszej galerii kilkanaście/kilkadziesiąt stron temu są zdjęcia Bza w obróżce puppylove Lupine'a :evil_lol:

ewelinka_m napisał(a):
a różowy to przecież taki męski kolor:loveu:

Proszę mi tu nie kpić znowu z męskości mojego psa:eviltong:

A my szykujemy się na zawody jutrzejsze - wyjeżdżamy z domu o 5 rano... toż to środek nocy...:shake:

życzcie nam powodzenia! :lol:

Posted

Wróciliśmy wczoraj wieczorem ;)

Takiego upału to ja w życiu nie przeżyłam, po prostu żar lejący się z nieba + duchota... Do tej pory mnie głowa boli...
A Bziku odsypia, on w taką pogodę jak wczorajsza nie nadaje się do życia , nie mówiąc o bieganiu po torze... :roll: Dlatego cieszę się, że pobiegł na miarę swoich możliwości.
W pierwszym agility zajęliśmy 3 miejsce, na czysto.
W jumpingu byliśmy ostatni (6 na 6 psów) - wszystko na czysto (i z tego sie cieszę) tylko 1,5 punkta karnego za czas i to przesądziło o takiej lokacie...
A drugim agility też 6 na 6 :lol::razz: i też z powodu czasu. Poza tym na czysto.
Ale nie rozczarowałam się - tego się spodziewałam - były naprawdę proste tory więc liczy się czas przebiegu a jeszcze na głowę nie upadłam żeby sądzić, że mamy jakieś szanse ze smukłymi zapierdalaczami typu szelciaki, pudelki, sznaucerki itd :evil_lol:
Jak na taaaaaki upał - nie liczyłam na nic więcej oprócz dobrej zabawy!!!:multi::loveu::multi: I to w pięknej scenerii bo miejsce zawodów było niesamowicie urokliwe! :loveu:

Dodam, że po ostatnim przebiegu mój pies miał przymusową kąpiel w stawie - niedobra pańcia go po prostu musiała tam wrzucić :evil_lol: bo on sam się wody boi, wchodzi tylko jak ja wchodzę a że to były takie stawy nie dla ludzi to cóż... było chlup i po bólu - musiałam go jakoś ochłodzić.

Fotek jeszcze nie ma i nie wiem czy będą :lol:
A filmiki powinny być ale jeszcze nie wiem kiedy.

To tyle jeśli chodzi o relację. ;)

Posted

Z Twojej relacji naprawdę można wnioskować, że szczerze się cieszysz! (mam tylko cichutką nadzieję, że Pan Pies również ;))
Gratulacje!

to były takie stawy nie dla ludzi

Mało tego, że wrzucasz własnego psa na siłę, to jeszcze do jakiejś paskudnej wody..! :lol: Oj, Bzikowa, Twoja ciemna strona coraz częściej zaczęła się ujawniać... :shake::evil_lol:

Posted

Dziękujemy :evil_lol:

Pan Pies jak najbardziej zadowolony! :loveu:
Bardzo bardzo bardzo się starał :loveu:
Ani razu się nie zawahał i chciał biegać , co jest dla mnie najważniejsze. :multi: Tylko mu ta okropna pogoda przeszkadzała.

Oj tam paskudnej wody!
Wszystkie psy się kąpały (wszystkie które lubią wodę:lol:) a tym które nie lubią trzeba było po prostu troszeczkę pomóc... :evil_lol:

Moja ciemna strona? Ja mam tylko ciemną stronę! Innej chyba niet :hmmmm:

Tylko osoba z przekrzywioną psychiką mogłaby kochać takie okrrrropne psy jakimi są teriery :loveu:

Posted

Cześć zbzikowana galerio!:loveu:
Nie ważne miejsce, ważne są starania, a widzę, że Ty i Bzik baaardzo dużo włozyliście w to pracy i chwała Wam za to, gratuluję!!!:multi::multi::multi::loveu:

Posted

aniu ja Ci powiem jedno mojemu bratu Bezik się szczególnie spodobał :evil_lol: A szczególnie jak po palisadzie zapierniczał :diabloti:

P.S. Wziełaś moje książeczki??

Posted

Twój brat to mała cholera :evil_lol: Ma sobie nie kpić z bzikolota! :lol:

Książeczki wzięłam, wzięłam. Ale nie wiem kiedy Ci je oddam - teraz chyba nie będziesz w środę na treningu (bo Junka ma cieczkę), prawda? A i ja nie wiem czy się wybiorę, zależy od pogody. Potem to chyba się widzimy dopiero na obozie bo za tydzień wyjeżdżam, wracam na początku sierpnia i wyjeżdżam pewnie znowu ;) Chyba, że bardzo potrzebujesz to jakoś się dogadamy.

Rybka - cześć cześć i dziękujemy!
A jak ja dawno u Was nie byłam, skleroza :splat:

Posted

No i przybyłam was odwiedzić :loveu:
Mhmm gratuluje 3 miejsca :multi:! W taką upalną pogodę pobiec z westikiem to naprawde coś ;) Jak pomykaliśmy po torze na obozie, w największy upał to co chwile chodziliśmy do pobliskiego bajorka się pomoczyć, bo inaczej się po prostu nie dało :shake: Pamiętam jak za pierwszym razem Taffik wskoczył dzikim pędem do głębokiej wody i minęło kilka dobrych sekund za nim sie wynurzył :evil_lol: Od tamtej pory z takimi ekstremalnymi skokami się nieco wstrzymuje. :cool3:
Generalnie teraz, najpierw musi wybadać podłoże, głębokość zanim zdecyduje się wejść głębiej :diabloti:

Tylko osoba z przekrzywioną psychiką mogłaby kochać takie okrrrropne psy jakimi są teriery :loveu:

Dokładnie ! :mad: Bardziej upartego psa, który zawsze musi pokazać swoje himerki nie widziałam !:evil_lol: Co prawda teraz się z tego śmieje, ale na początku obcowania z biała kulką wcale mi do śmiechu nie było :shake: Zwłaszcza, że jestem osobą niecierpliwą a wychowanie terriera na psa choć trochę zbliżonego do psiego idealu to nie lada wyzwanie :cool1: A najgorsze jest to, że kiedy ta biała podstępna kulka popatrzy się na Ciebie tymi swoimi czarnymi jak węgiel ślepkami to oczywiście dostaje co chce :diabloti: Bynajmniej w moim przypadku :cool3: No ale jakoś to było, i z wiekiem niektore problemy częściowo rozwiązały się same ;) No i mimo tego wszystkiego, z chęcią kupiłabym durgiego małego sprytnego białaska :loveu::loveu:

Ale sie rozpisałam, fiu fiu fiu :lol!:

A wracając do Bzika to.. kiedy będą nowe zdjęcia ? hmm ? :diabloti:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/legowisko2.jpg
mhmm ładne posłanie :loveu: I tak ładnie sie komponuje z Bzikosem :lol:

Posted

Ooo Taffulce moje ulubione przyszły :loveu:

[quote name='Likaa'] Pamiętam jak za pierwszym razem Taffik wskoczył dzikim pędem do głębokiej wody i minęło kilka dobrych sekund za nim sie wynurzył :evil_lol:

On od początku lubił wodę? Mój się nie chce przekonać , wchodzi tylko za mną i to też nie zawsze :shake:
Na obozie przejdzie szybki kurs lubienia wody :evilbat:
(bo wrzucenie do wody to była raczej instrukcja "jak spowodować żeby pies nie lubił wody" :eviltong::roll: ale nie miałam innego wyjścia)

Co do tych terierów - zgadzam się , że czasem można dostać p i e r d o l c a ale nie wyobrażam sobie mieć innego psa niż terier :lol:

A wracając do Bzika to.. kiedy będą nowe zdjęcia ? hmm ? :diabloti:

nie mam nic :roll: ale przed wyjazdem może coś pocykam żebyście mieli co oglądać jak już sobie pojadę :evil_lol:

Posted

aniu jak bedziesz na treningu to komuś oddaj bo ksiazeczka zdrowia jej mi jest potrzebna albo zostaw w garazu to sobie odbiore. A w tej łącznej coś zgarneliśmy??

Wiem, że mój brat to cholera nie musisz mi tego mówić :)

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Hej zbzikowani ! :multi: :multi:
Co do terierów....potworkiale baaaardzo kochane :loveu: :loveu:
czekamy na foty ;)

Hej hej! :multi:
Zgadzam się, bardzo kochane :lol:

Junka napisał(a):
aniu jak bedziesz na treningu to komuś oddaj bo ksiazeczka zdrowia jej mi jest potrzebna albo zostaw w garazu to sobie odbiore. A w tej łącznej coś zgarneliśmy??

Wiem, że mój brat to cholera nie musisz mi tego mówić :)

Hmm tylko nie wiem kiedy Ci podrzucić... Bo raczej nie przybędziemy w środę, to zależy od pogody. A z łączną chodzi Ci o drużynę? No zgarnęliśmy nagrodę w postaci żelek - bo byliśmy jedyną drużyną S0.

agaciaaa napisał(a):
Cześć Bziki :) gratulacje!! :multi: Bziku sie postarał :loveu:

Mam nadzieje, że ktoś wam cyknął jakieś fotki :razz:

Dziękujemy :wink:
Oj też mam taką nadzieję! :evil_lol:

Posted

Jest w środę tylko na który najprawdopodobniej nie przyjedziemy...
Daję już psu odpocząć. W sobotę rano wyjeżdżam więc nie będę na treningach przez 2 tygodnie - a po powrocie nie wiem, zależy ile dni będę miała do kolejnego wyjazdu...

Żelki niestety zjedzone - dostaliśmy tylko 2 paczki na 3 osoby i jakoś tak wyszło, że zniknęły :hmmmm::lol: