saya Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 tylko pozazdrościć takiego psiaka :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zgory1.jpg :loveu: :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 No dobrze, wklejam jeszcze (chyba) ostatnią już serię zdjęć przed wyjazdem :cool3: tadam! Jeśli jeszcze nie wiecie, to Bzika ulubioną zabawką jest ręcznik :diabloti: Więc jak wczoraj (czy tam przedwczoraj...) wróciliśmy z deszczowego spacerku, pies grzecznie poczekał przed drzwiami aż przyniosę ręcznik a potem się na niego władował... I postanowił dostać głupawy... Biegał przez bite 15 minut po mieszkaniu pod ręcznikiem, właził pod niego, podrzucał, grzył, szarpał się ze mną... I zasadniczo zachowywał się... dziwnie :stupid:Ale ja luuubię te jego fazy ! :jumpie: Niestety zdjęcia tego nie oddają a nie wkleję tu tych wszystkich okropnie rozmazanych :eviltong: Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 I jeszcze takie dwa... trochę spokojniejsze ;) Na dobranoc ;) :sleep2: Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witamy :) Bezik śliczności :loveu: moja Sara też czasem ma takie głupawki ;) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bw.jpg cudnie śpi :loveu: Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bw1.jpg słodkości:loveu: Quote
Bzikowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 No wlaśnie wrocilismy z Bzikiem wczoraj z obozu i nie zdążyliśmy jeszcze na dogo wleźć :) a dziś już jestem po rozpoczęciu i jutro sruu do szkoł znowu :/ ble. No dobrze, co do obozu - było naprawdę GENIALNIE :) Bardzo fajni ludzie, treningi, ładne tereny i w ogóle pies mi się rozkręcił! :multi: Nawet nieskromnie powiem, że mieliśmy 2 miejsce w zawodach (na 5 psów ;) ) w jumpingu i 2 w klasyfikacji ogólnej. I dostaliśmy nagrodę za największe postępy ;) [SIZE=2]Mieszkaliśmy w pokoju z kundelkiem Fortelem z naszej grupy i z super hiper Nutką z zaawansowanych:) Najmniejszy pies w Cavano :) i oczywiście ich pańciami. Razem było chyba 20 osób z psami,w tym 2 bajgielki ktore były też na Fortowym obozie, więc moze Likaa kojarzysz :). Było bosko ogólnie. Za rok też napewno jedziemy ! Co do fotek - swoich prawie nie mam, za to jest ok. 120 zdjęc Bzikowego z aparatów Mokki i Sajko. Mam 'tylko' 70 ze sobą bo więcej mi nie wlazło na kartę w komorce więc resztę pozyskam od dziewczyn wkrótce :) Wklejać będę później bo narazie się psychicznie przygotowuje przed jutrem...:cool1: Dziękujemy za odwiedziny w galerii wszystkim ciociom i udaje się do Was... Zobaczyć coście pofociły :razz: Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Fajnie ze sie dobrze bawiliście, no i gratuluje tego 2 miejsca ;) czekam na fotki ;) Quote
olifka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Woooow!!!! Gratulacje:multi::multi: Cieszymy się że obozik się udał a Were (?) z Nutką poznałyśmy na innym forku :) I of kors czekamy na zdjęcia!!:evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 heeeej Bezikiiii!! wpadłyśmy na powitanko do Waszego blogasa :loveu: daj znać jak będą foty, wpadniemy oglądnać :p Quote
ewelinka_m Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 gratulujemy :multi::multi: oby więcej takich wieści z toru a zdjęcia kiedy? :cool1: Quote
anetta Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No to super że obozik się udał :multi: Nutka jest faaajna :lol::lol: Quote
basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a co tu tak cicho? :cool3: nikto pisać nic nie chce :cool3: przyszłam pohałasować i porozrabiać :comp26::ak-shot::BIG::cunao::popcorn: i o fotki się jakie upomnieć :p Quote
olifka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja też tu przyszłam narozrabiać bo cicho i fotek brak:placz: Quote
Bzikowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Teraz fotki będą dużo rzadziej bo szkoła.. A ja w 2 liceum jestem i zaczyna się robić niemiło :angryy: No w każdym razie postaram się jutro trochę obozowych agilitowych fotek powstawiać :lol: Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć :) olej szkołe, wstawiaj fotki :evil_lol: Quote
despera Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dzień dobry:loveu: A ja w 2 liceum jestem i zaczyna się robić niemiło :angryy: nie, żebym cię straszyła, ale 2 klasa była najgorsza, przynajmniej jak dla mnie:shake::evil_lol: Dasz radę, pozdrawiamy:multi: Quote
Bzikowa Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Ojj. Nie strasz mnie, despera :mad: Dam radę, może :razz: No i wrzucę teraz ze 4 zdjęcia zrobione przez Sajko. Na dobry początek. Koło :) Kładka, to jest to co Beziki lubią najbardziej. I jaka śliczna strefka! Mój pies umie sterować ogonkiem :diabloti: tuuneeeeeel! (pochwalę się, że Bzik już w tunelach nie sika:razz:) Reszta wieczorkiem :diabloti: Znaczy się kolejna partia , bo zdjęc mam duużo ! Czy u Was też tak masakrycznie leje cały dzień? Bzik jest niezadowolony. Wychodzimy na spacer to kuli uszy i prawie nie chce iść bo na niego pada. Siedzimy w domu, też źle. Na szczęście, uwaga uwaga, przyszedł mi wczoraj kliker i zaczynam go warunkować na targetowanie ręki nosem. Chyba zaczyna zajarzać. A poza tym nauczyłam go (bez klikera jeszcze, dopiero go uczę co znaczy klik) slalomu między nogami, robienia ósemki między nogami, 'przejdz' i 'obejdz' (przechodzi za mną i staje przy prawej/lewej nodze) a turlanie nadal nam nie idzie :eviltong: Quote
Ania-shira Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witajcie :multi: O widzę nowe foteczki super :loveu: :multi: No muszę pochawlić twojego psiaka jest bardzo zdolny :multi: Quote
olifka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Doberek:loveu: Wkońcu fotki!!:multi: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/kladkabysajko.jpg Jaka piękna strefka:multi: Moja dzisiaj w ogóle nie chciała iść na spacer :eviltong: Siłą ją wyciągnełam...:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witam :) super fotki Bzikowe :loveu: Ja też już sie w kliker zaopatrzyłam, zaczęłam od targetowania i Sara szybko zajarzyła o co chodzi ;) teraz myślę czego by tu ją uczyć :cool3: Gratuluje nowych umiejętności! Quote
Bzikowa Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dobrze, wrzucę następną porcyjkę fotek :) Tym razem autorstwa taty koleżanki z agility, z grup zaawansowanych bardziej :) Zdjęcia są z pierwszego obozowego treningu. Quote
Recommended Posts