Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobrze, wklejam jeszcze (chyba) ostatnią już serię zdjęć przed wyjazdem :cool3: tadam!

Jeśli jeszcze nie wiecie, to Bzika ulubioną zabawką jest ręcznik :diabloti: Więc jak wczoraj (czy tam przedwczoraj...) wróciliśmy z deszczowego spacerku, pies grzecznie poczekał przed drzwiami aż przyniosę ręcznik a potem się na niego władował...

I postanowił dostać głupawy...

Biegał przez bite 15 minut po mieszkaniu pod ręcznikiem, właził pod niego, podrzucał, grzył, szarpał się ze mną... I zasadniczo zachowywał się... dziwnie :stupid:Ale ja luuubię te jego fazy ! :jumpie: Niestety zdjęcia tego nie oddają a nie wkleję tu tych wszystkich okropnie rozmazanych :eviltong:

Posted

No wlaśnie wrocilismy z Bzikiem wczoraj z obozu i nie zdążyliśmy jeszcze na dogo wleźć :) a dziś już jestem po rozpoczęciu i jutro sruu do szkoł znowu :/ ble.

No dobrze, co do obozu - było naprawdę GENIALNIE :)
Bardzo fajni ludzie, treningi, ładne tereny i w ogóle pies mi się rozkręcił! :multi: Nawet nieskromnie powiem, że mieliśmy 2 miejsce w zawodach (na 5 psów ;) ) w jumpingu i 2 w klasyfikacji ogólnej. I dostaliśmy nagrodę za największe postępy ;)

[SIZE=2]Mieszkaliśmy w pokoju z kundelkiem Fortelem z naszej grupy i z super hiper Nutką z zaawansowanych:) Najmniejszy pies w Cavano :) i oczywiście ich pańciami. Razem było chyba 20 osób z psami,w tym 2 bajgielki ktore były też na Fortowym obozie, więc moze Likaa kojarzysz :). Było bosko ogólnie. Za rok też napewno jedziemy ! Co do fotek - swoich prawie nie mam, za to jest ok. 120 zdjęc Bzikowego z aparatów Mokki i Sajko. Mam 'tylko' 70 ze sobą bo więcej mi nie wlazło na kartę w komorce więc resztę pozyskam od dziewczyn wkrótce :)
Wklejać będę później bo narazie się psychicznie przygotowuje przed jutrem...:cool1:
Dziękujemy za odwiedziny w galerii wszystkim ciociom i udaje się do Was... Zobaczyć coście pofociły :razz:

Posted

Teraz fotki będą dużo rzadziej bo szkoła.. A ja w 2 liceum jestem i zaczyna się robić niemiło :angryy:
No w każdym razie postaram się jutro trochę obozowych agilitowych fotek powstawiać :lol:

Posted

Dzień dobry:loveu:

A ja w 2 liceum jestem i zaczyna się robić niemiło :angryy:
nie, żebym cię straszyła, ale 2 klasa była najgorsza, przynajmniej jak dla mnie:shake::evil_lol: Dasz radę, pozdrawiamy:multi:

Posted

Ojj. Nie strasz mnie, despera :mad:
Dam radę, może :razz:
No i wrzucę teraz ze 4 zdjęcia zrobione przez Sajko. Na dobry początek.

Koło :)

Kładka, to jest to co Beziki lubią najbardziej. I jaka śliczna strefka!

Mój pies umie sterować ogonkiem :diabloti:

tuuneeeeeel! (pochwalę się, że Bzik już w tunelach nie sika:razz:)

Reszta wieczorkiem :diabloti: Znaczy się kolejna partia , bo zdjęc mam duużo !
Czy u Was też tak masakrycznie leje cały dzień? Bzik jest niezadowolony. Wychodzimy na spacer to kuli uszy i prawie nie chce iść bo na niego pada. Siedzimy w domu, też źle. Na szczęście, uwaga uwaga, przyszedł mi wczoraj kliker i zaczynam go warunkować na targetowanie ręki nosem. Chyba zaczyna zajarzać. A poza tym nauczyłam go (bez klikera jeszcze, dopiero go uczę co znaczy klik) slalomu między nogami, robienia ósemki między nogami, 'przejdz' i 'obejdz' (przechodzi za mną i staje przy prawej/lewej nodze) a turlanie nadal nam nie idzie :eviltong:

Posted

Witam :) super fotki Bzikowe :loveu:

Ja też już sie w kliker zaopatrzyłam, zaczęłam od targetowania i Sara szybko zajarzyła o co chodzi ;) teraz myślę czego by tu ją uczyć :cool3: Gratuluje nowych umiejętności!

Posted

Dobrze, wrzucę następną porcyjkę fotek :) Tym razem autorstwa taty koleżanki z agility, z grup zaawansowanych bardziej :) Zdjęcia są z pierwszego obozowego treningu.