Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne fotki :)
Bziku jak zwykle dynamiczny :D
Mojego też na spacerach piłki czy inne zabawki nie kręcą... Ewentualnie frisbee, na tym koniec listy.
Na spacerach najlepszymi zabawkami są inne psy, najlepiej w ilościach hurtowych :D

Posted

[quote name='Bzikowa']O nie, inne psy się zjada (a raczej stwarza pozory takiego grrrroźnego:evil_lol:) , zwłaszcza jak są dogiem niemieckim :roll:

hihi gdzies przeczytalam takie stwierdzenie ,ze westie sa psami zaczepno - obronnymi :eviltong: najpierw zaczepieaja a potem trzeba je bronic :evil_lol:

Posted

tak tak to szczera prawda :evil_lol:

nie mam żadnych własnych zdjęć bo mi aparat odmawia współpracy :roll: mogę wieczorem wstawić z zawodów w Bydgoszczy, zaległe. ;)

Posted

[quote name='Bzikowa']tak tak to szczera prawda :evil_lol:

nie mam żadnych własnych zdjęć bo mi aparat odmawia współpracy :roll: mogę wieczorem wstawić z zawodów w Bydgoszczy, zaległe. ;)

no to moj tez taki wszystkich zaczepia a jak sie ''cos'' postawi to w nogi i oszczekuje z bezpiecznej odleglosci galgan :diabloti: nawet jak jedziemy samichodem to oszczekuje przechodniow :mad:ojjjjjjjjjjj mamy my z nim :razz:

Tak tak wstaw zalegle my chemy duzooooooooooo fotek :multi:

Posted

Aaliyah , jak my jedziemy samochodem to Bzik na hasło "pieseeek?" rzuca się do okna z obłędem w oku :lol:

No to kilka zaległych fotek z zawodów w Bydgoszczy (24-25 maja)
Różnego autorstwa.

Autor: wendka
hopaa!

co to za mina jest :eviltong:

beziczek walczy z palisadką :lol:

i znowu hopaaaa! bardzo mi się podoba to zdjęcie:loveu:

autor: Olga Maniewska

autor: Marysia Pajzderska

Filmików jeszcze nie ma ale kiedyś tam w końcu będą ;)

Posted

Dziękujemy za odwiedziny tym którzy nas jeszcze odwiedzają :eviltong:
Rzeczywiście Bziku skupiony na tych fotkach. Szkoda, że nikt nie złapał akurat momentu w którym burek drze japkę. A robił to non stop , zaręczam... :roll:

Posted

wchodzę i własnym oczom nie wierzę, ale jednak są zdjęcia :loveu:

świetne fotki, świetnego Bziuma w ruchu :loveu:

Bzikowa w darcie japy akurat wierzę mogliśmy to podziwiać nie raz na filmikach :evil_lol:

Posted

Widzę, że tu westikowe towarzycho przybyło, witam witam :loveu:

[quote name='Aaliyah1981']genialna fotka widac jaki skupiony :cool3: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Bydzia/w121.jpg

ale wygląda jakby miał wielkiego garba na tej fotce :eviltong:

cześć Olu :multi:

Ewelinka podziwialiście podziwialiście. Najśmieszniejsze jest to, że jak ja biegnę to nie słyszę, że on szczeka, dopiero na filmiku. W ogóle jak biegnę to nie słyszę nic wokół mnie. :lol:
A z Bydzi jeszcze filmików ni ma...

pozdrawiamy :loveu:
i oświadczam, że aparat 'naprawiłam' (musiałam mu przywalić w obiektyw, że tak powiem i co? jak nowy :evilbat:)