Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Krakowa przedłużyli termin do 31 go. ja jade z aussikami Blue i Sheina ,może się byś zmieściła?? Musiałabys zapytać Iwonę?:roll::roll:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojj Aniu, nie ładnie, u mnie piszesz, że pustki, a sama to co? :mad:
Czekam na foty! :lol:

Zapraszamy na wystawę do Białegostoku 31 sierpnia /niedziela/ będą westy.

Posted

Nie obraź sie ale ja juz tak mam jak chce komus za bardzo zrobic udane zdjecie... to zwykle nie wychodzi i mam az 1 :( W kazdym razie gratulujemy przebiegow :) Moja siostra trzymala Daisiaka.. ale Was to tylko widzialysmy na torku a tak to jakos nigdzie Was nie bylo :crazyeye:

Posted

Julia :loveu:
Zawsze coś!
Może na jakichś zawodach się jeszcze spotkamy to pofocisz białe. ;)

31 sierpnia Kasiu to my na obozie jesteśmy z Bzikiem.

Owieczka, na piknik też nie jedziemy.

Posted

Oj, zaniedbaliśmy naszą galeryjkę ;)
Oświadczam , że Bziku czuje się świetnie (właśnie po spacerze jest i morduje swoją poduszkę :cool3: a konkretnie rozszarpuje z obłędem w oku) chociaż upały nie są fajne - więc na dłużej wychodzimy wcześnie rano i późno wieczorem, po upałach. Aczkolwiek na treningu dziś byliśmy w ostry upał i wcale się nie zniechęcił :evil_lol:

Może wstawię jakieś zdjęcia, wkrótce ;)

Posted

Hahahaha!!!

Zdjęcia!!! :evil_lol: Z dzisiejszego spacerku.
Co prawda gorąco straszliwie... ale jeszcze całkiem nie opadł z sił ten mój pies ;) chociaż męczy się bardzo bardzo szybko w taki upał.

piłeczka;)

frisbee

no i jak na złość zepsuł mi się potem aparat :shake:
nie wiem co mu jest, w ogóle "obiektyw" (to zwykły fotoidiota) mu się nie wysuwa i coś bredzi do mnie a ja się nie znam :oops:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Hej!
Czy ja dobrze trafiłam? są fotki :multi:
Cudowny Bzik :loveu: polowa sesja super wyszła :D

haha to sie nazywa miec farta nie bylo nas na dogo dwa tygodnie chyba wlazimy a tu nowe fotki :loveu:

Posted

Hahahaha!!!

Zdjęcia!!! :evil_lol:

AAAA ! :loveu: :multi: Bziki co to za święto ? :evil_lol: :diabloti:
Jeszcze troche i bym kompletnie zapomniała jak wyglądacie :mad:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spcz4.jpg
:loveu: Mój pies na spacerze piłki, frisbee, zabawki za chiny nie ruszy. Tyle zapachów wkoło więc woli wtedy ćpać, ćpać, ćpać no i przy okazji mnie wkurzać :diabloti:

W ogóle dogo ograniczyło jeden post do 10 uśmieszków :angryy: Więc nie moge sie do Was uśmiechac za dużo. :mad:

Posted

O jak Was tu przywiało dużo ;):loveu:

Lika, mój ma swoje humorki , czasem idę na spacer z zabawką , on ma ją gdzieś a nagle zaczyna sę domagać rzucania ;):-o A wcześniej jakby nie istniała.
A piłek ogólnie nie lubi za bardzo, woli sznury i w ogóle większe rzeczy, foto jest z nakręcania które nam coraz lepiej wychodzi [ale zaprzestałam narazie bo za gorąco].
A frisbee już polubił całkiem całkiem :loveu:

No i mam jeszcze ogłoszenie - prośbę... Zaginęła suczka westie na Bielanach, jej właścicielka jest zrozpaczona :(
Warszawianki - jakby któraś przyuważyła suczkę - za fraki i dzwonić!
Ogłoszenie