Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Enchantress, kochana ;)
Raczej się JEDNAK nie wybierzemy do Białegostoku, jak juz pisałam na westikach.
Po pierwsze to będzie zaraz po zakończeniu szkoły więc pewnie wybyję gdzieś ze znajomymi opijać koniec roku szk. Po drugie będzie pewnie gorąco i nie wiem czy będzie sens męczyć psa. Po trzecie nie podoba mi się idea samych jumpingów. No i poza tym musimy z Bzem popracować nad paroma sprawami... :roll::cool1: Co zajmie mi trochę czasu a jak się nie uda to się załamię.
Więc po Bydgoszczy pewnie pojedziemy dopiero w lipcu do Radomia, to będzie jeden dzień i blisko Warszawy.

Ale życzymy powodzenia wszystkim westikom i nie tylko ;)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, ja tu nie wklejałam tych z zawodów , właśnie się zorientowałam , że wklejałam je tylko na westie... :oops:
Wszystkie są autorstwa Wendki z dgm ;):loveu:

Posted

Chyba troszkę za blisko. Staram się na zawodach nie startować z siad zostań żeby mi nie zwiał na pierwszą przeszkodę :roll: Więc trzymam go za karczycho. No i on w pierwszych krokach jeszcze na mnie patrzy dopiero potem na hopkę no i źle wymierzył. A potem na murku zrzuta - bo nie mamy go w klubie i on za cholerę nie wie jak się toto pokonuje (jestem skłonna twierdzić, że on myśli, że się od niego odbija...)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Chyba troszkę za blisko. Staram się na zawodach nie startować z siad zostań żeby mi nie zwiał na pierwszą przeszkodę :roll: Więc trzymam go za karczycho. No i on w pierwszych krokach jeszcze na mnie patrzy dopiero potem na hopkę no i źle wymierzył. A potem na murku zrzuta - bo nie mamy go w klubie i on za cholerę nie wie jak się toto pokonuje (jestem skłonna twierdzić, że on myśli, że się od niego odbija...)

Aniu ja próbowałam takie coś zrobić. Taki"murek" i Juna tez sie od niego odbija i nie wiem jak nauczyć, żeby się nie odbijała :shake: Ale i tak Bzik jest superaśny :) :multi:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Też nad tym myślałam, żeby coś takiego zbudować. Może jakieś pudełko po butach ??? :diabloti::eviltong:

Wyobraź sobie, że ja właśnie tak zrobiłam :evil_lol:

Posted

Jakie patenty :razz:

Przyjrzałam się jeszcze raz i wygląda to tak jakby ten murek był dla niego za wysoki i za szeroki hmmm.
Ciekawe jakby Masaj by sobie z tym poradził, Jeszcze nie mieliśmy okazji skakać przez murek....

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ojej, ja tu nie wklejałam tych z zawodów , właśnie się zorientowałam , że wklejałam je tylko na westie... :oops:
Wszystkie są autorstwa Wendki z dgm ;):loveu:

wow swietne fotki :multi: kurcze z Bezika robi sie zawodowiec :loveu:

Posted

Jak ktoś zrobił to są :evil_lol:
Nie pamiętam kiedy ostatnio wklejałam fotki własne :roll::lol:

Bziku - mam nadzieję - w czwartek jedzie się skubać bo znowu zarósł (był trymowany 1,5 miesiąca temu). Niektórym on się podoba taki zaroślak :stupid: ale ja wolę go wyskubanego ;) No i jemu będzie wygodniej biegać w Bydgoszczy.
Tylko nie wiem co zrobić... Poprosić o skrócenie firanki (łatwiej biegać) czy nie (bo pewnie się jeszcze dla rozrywki wystawimy w tym roku:eviltong:).
Oto jest pytanie... :evil_lol:
Tak wiem, ja i moje górnolotne dylematy...

Posted

Oj Anka nie marudź!!! :mad: Słuchaj dobrze, że wy biegniecie jako pierwsi to będe miala czas, żeby wam porobić zdjecia i się sama z Juną naszykować. więc na zdjęcia z Bydg możesz ode mnie liczyć :)

Edit: o której wyjeżdżacie w piątek??

Posted

Ja mam zawsze takie dylematy z futrem mojego piesa :diabloti: Jutro jedziemy się trymować! :multi:

Jak to dobrze? To okropne!
Od razu po zapoznaniu z torem muszę lecieć po psa i taszczyć go na start żeby nie było opóźnień.
Szkoda, że już nie startuje ten sznup Arabeska (chyba przeszli do jedynek), był przed nami :eviltong:
I nie zawsze jest tak, że kolejność alfabetyczna - w Płocku jakoś to wymieszali, pierwsza startowała Ninka...

Nie wiem dokładnie o której, Ewa wspominała coś o 14, jeśli chcemy być wcześniej na miejscu albo o 18 jeśli wolimy później wyjechać. Mi to obojętne. A Wy?

Posted

Ale dla mnie lepiej bo Ci zdjecia porobie :evil_lol: Tak Arabeska przeszła do A1 na szczęście :cool3: W sumie to ja nawet jeszcze dobrze nie wiem z kim jade, bo Koka nie wiadomo czy wczesniej skończy prace a ona miała jechac z jakąś Zuzą z Hopsa bodajże i jak nie skończy to ona jedzie z Sajko, a ja prawdopodobnie z tą dziewczyną. Wszystko sie okaże jutro albo dzisiaj jeszcze zadzwonie do Anki się spytać co i jak. z tym, że dziewczyny miały jechać tak o 16. Więc ja nic nie wiem :evil_lol:

Posted

Nie pamiętam kiedy ostatnio wklejałam fotki własne :roll::lol:

Mam nadzieje, że sugerujesz Nam że już niedługo masz zamiar jakieś wstawić hm ? :diabloti:

http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Kozienice/p49.jpg
Mhmm ! Bez jaki skupiony :loveu::loveu::loveu:

Tylko nie wiem co zrobić... Poprosić o skrócenie firanki (łatwiej biegać) czy nie (bo pewnie się jeszcze dla rozrywki wystawimy w tym roku:eviltong:).

Nie skracaj mu całkiem może ;) Jedynie wyrównaj troszeczke skróc i wystawiajcie się jeszcze ! ;) A potem zobaczysz :evil_lol:

Posted

Już jesteśmy po trymowanku, poprosiłam, żeby jednak trochę tę firaneczkę skrócić. ;) Nie wiem gdzie go wystawię, na pewno chcę gdzieś blisko, może Warszawa w lipcu.