Bzikowa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Enchantress, kochana ;) Raczej się JEDNAK nie wybierzemy do Białegostoku, jak juz pisałam na westikach. Po pierwsze to będzie zaraz po zakończeniu szkoły więc pewnie wybyję gdzieś ze znajomymi opijać koniec roku szk. Po drugie będzie pewnie gorąco i nie wiem czy będzie sens męczyć psa. Po trzecie nie podoba mi się idea samych jumpingów. No i poza tym musimy z Bzem popracować nad paroma sprawami... :roll::cool1: Co zajmie mi trochę czasu a jak się nie uda to się załamię. Więc po Bydgoszczy pewnie pojedziemy dopiero w lipcu do Radomia, to będzie jeden dzień i blisko Warszawy. Ale życzymy powodzenia wszystkim westikom i nie tylko ;) Quote
Aaliyah1981 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 witajcie kochani co tam u was??? dawno nie widzialam u was fotek :roll: Quote
Bzikowa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Ojej, ja tu nie wklejałam tych z zawodów , właśnie się zorientowałam , że wklejałam je tylko na westie... :oops: Wszystkie są autorstwa Wendki z dgm ;):loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Hej, hej Beziki :multi: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/r14.jpg Super Bezek z zawodów :loveu: Quote
Junka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Anka nie gadaj to z kim ja do białegostoku pojadę :mad: :mad::mad::mad::mad: A ja zdjecie juz oglądałam :loveu: Quote
anetta Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ooo :multi: Co tam się stało na pierwszej hopce? Za blisko go posadziłaś? Quote
Bzikowa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Chyba troszkę za blisko. Staram się na zawodach nie startować z siad zostań żeby mi nie zwiał na pierwszą przeszkodę :roll: Więc trzymam go za karczycho. No i on w pierwszych krokach jeszcze na mnie patrzy dopiero potem na hopkę no i źle wymierzył. A potem na murku zrzuta - bo nie mamy go w klubie i on za cholerę nie wie jak się toto pokonuje (jestem skłonna twierdzić, że on myśli, że się od niego odbija...) Quote
Junka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Bzikowa napisał(a):Chyba troszkę za blisko. Staram się na zawodach nie startować z siad zostań żeby mi nie zwiał na pierwszą przeszkodę :roll: Więc trzymam go za karczycho. No i on w pierwszych krokach jeszcze na mnie patrzy dopiero potem na hopkę no i źle wymierzył. A potem na murku zrzuta - bo nie mamy go w klubie i on za cholerę nie wie jak się toto pokonuje (jestem skłonna twierdzić, że on myśli, że się od niego odbija...) Aniu ja próbowałam takie coś zrobić. Taki"murek" i Juna tez sie od niego odbija i nie wiem jak nauczyć, żeby się nie odbijała :shake: Ale i tak Bzik jest superaśny :) :multi: Quote
Bzikowa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Też nad tym myślałam, żeby coś takiego zbudować. Może jakieś pudełko po butach ??? :diabloti::eviltong: Quote
Junka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Bzikowa napisał(a):Też nad tym myślałam, żeby coś takiego zbudować. Może jakieś pudełko po butach ??? :diabloti::eviltong: Wyobraź sobie, że ja właśnie tak zrobiłam :evil_lol: Quote
Inkaa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Fajne murki można zrobić z kartonów po sokach. Alexis http://img221.imageshack.us/img221/893/47663972hw5.jpg Melly http://i11.tinypic.com/47lr7yw.jpg Quote
anetta Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Jakie patenty :razz: Przyjrzałam się jeszcze raz i wygląda to tak jakby ten murek był dla niego za wysoki i za szeroki hmmm. Ciekawe jakby Masaj by sobie z tym poradził, Jeszcze nie mieliśmy okazji skakać przez murek.... Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bzikowa napisał(a):Ojej, ja tu nie wklejałam tych z zawodów , właśnie się zorientowałam , że wklejałam je tylko na westie... :oops: Wszystkie są autorstwa Wendki z dgm ;):loveu: wow swietne fotki :multi: kurcze z Bezika robi sie zawodowiec :loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):wow swietne fotki :multi: kurcze z Bezika robi sie zawodowiec :loveu: już się zrobił :eviltong::eviltong: Quote
duzebzium Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :loveu::loveu::loveu: Nie dość, że super sobie radzi na torze... to na zdjęciach wychodzi pięknie :cool3: Taki zadowolony:loveu: Quote
Waxy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Z jednej strony skupia się na torze a z drugiej pozuje do zdjęć :razz: model ! Quote
agaciaaa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Nie wierze!:crazyeye: TU są fotki!!!!:eviltong: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Kozienice/p49.jpg na dodatek "w akcji" ;) :loveu: Quote
Bzikowa Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Jak ktoś zrobił to są :evil_lol: Nie pamiętam kiedy ostatnio wklejałam fotki własne :roll::lol: Bziku - mam nadzieję - w czwartek jedzie się skubać bo znowu zarósł (był trymowany 1,5 miesiąca temu). Niektórym on się podoba taki zaroślak :stupid: ale ja wolę go wyskubanego ;) No i jemu będzie wygodniej biegać w Bydgoszczy. Tylko nie wiem co zrobić... Poprosić o skrócenie firanki (łatwiej biegać) czy nie (bo pewnie się jeszcze dla rozrywki wystawimy w tym roku:eviltong:). Oto jest pytanie... :evil_lol: Tak wiem, ja i moje górnolotne dylematy... Quote
Junka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Oj Anka nie marudź!!! :mad: Słuchaj dobrze, że wy biegniecie jako pierwsi to będe miala czas, żeby wam porobić zdjecia i się sama z Juną naszykować. więc na zdjęcia z Bydg możesz ode mnie liczyć :) Edit: o której wyjeżdżacie w piątek?? Quote
Bzikowa Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Ja mam zawsze takie dylematy z futrem mojego piesa :diabloti: Jutro jedziemy się trymować! :multi: Jak to dobrze? To okropne! Od razu po zapoznaniu z torem muszę lecieć po psa i taszczyć go na start żeby nie było opóźnień. Szkoda, że już nie startuje ten sznup Arabeska (chyba przeszli do jedynek), był przed nami :eviltong: I nie zawsze jest tak, że kolejność alfabetyczna - w Płocku jakoś to wymieszali, pierwsza startowała Ninka... Nie wiem dokładnie o której, Ewa wspominała coś o 14, jeśli chcemy być wcześniej na miejscu albo o 18 jeśli wolimy później wyjechać. Mi to obojętne. A Wy? Quote
Junka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ale dla mnie lepiej bo Ci zdjecia porobie :evil_lol: Tak Arabeska przeszła do A1 na szczęście :cool3: W sumie to ja nawet jeszcze dobrze nie wiem z kim jade, bo Koka nie wiadomo czy wczesniej skończy prace a ona miała jechac z jakąś Zuzą z Hopsa bodajże i jak nie skończy to ona jedzie z Sajko, a ja prawdopodobnie z tą dziewczyną. Wszystko sie okaże jutro albo dzisiaj jeszcze zadzwonie do Anki się spytać co i jak. z tym, że dziewczyny miały jechać tak o 16. Więc ja nic nie wiem :evil_lol: Quote
Likaa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nie pamiętam kiedy ostatnio wklejałam fotki własne :roll::lol: Mam nadzieje, że sugerujesz Nam że już niedługo masz zamiar jakieś wstawić hm ? :diabloti: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Kozienice/p49.jpg Mhmm ! Bez jaki skupiony :loveu::loveu::loveu: Tylko nie wiem co zrobić... Poprosić o skrócenie firanki (łatwiej biegać) czy nie (bo pewnie się jeszcze dla rozrywki wystawimy w tym roku:eviltong:). Nie skracaj mu całkiem może ;) Jedynie wyrównaj troszeczke skróc i wystawiajcie się jeszcze ! ;) A potem zobaczysz :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Już jesteśmy po trymowanku, poprosiłam, żeby jednak trochę tę firaneczkę skrócić. ;) Nie wiem gdzie go wystawię, na pewno chcę gdzieś blisko, może Warszawa w lipcu. Quote
ewelinka_m Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 a będziecie w krakowie? chooodzcie :diabloti: naturalnie czekam na fotki po ;) Quote
Recommended Posts