Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bezik wymiata . Wczoraj wygrał agility i klasyfikację łączną, dziś był 3 w agility. - przeklejone z forum Cavano.

Gratulecje dla Bzika i Ani :multi: Aż sie boje startować w Bydgoszczy :roll:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Junka']Bezik wymiata . Wczoraj wygrał agility i klasyfikację łączną, dziś był 3 w agility. - przeklejone z forum Cavano.

Gratulecje dla Bzika i Ani :multi: Aż sie boje startować w Bydgoszczy :roll:

:multi::multi::multi::multi: Bziki gratulacie
:buzi:
przyłazić tutaj i chwalić się !:eviltong:
czekamy an fotki i relacje :p

Posted

Dzięki Olusia :loveu:

Ogólnie zawody całkiem całkiem udane chociaż już ciut za gorąco :roll: Ale miło, sympatycznie i sporo biegania (3 przebiegi dziennie dla zerówek). :lol:

A te skaczące fotki to chyba akurat z felernego pierwszego jumpingu z niedzieli - zaliczył swoje dwie pierwsze zrzutki na zawodach :diabloti:

W sobotę pierwsze agility Im, na czysto. Drugie agility na czysto tylko punkty za czas (po palisada pod durnym kątem i wchodziliśmy na nią miliard lat) ale III, czy tam II miejsce. W jumpingu na czysto jakieś dalsze miejsce mamy bo demonem prędkości białas nie jest:cool3:. W łącznej I m. Ale w książeczce mi nie wpisali punktów karnych za to drugie agility... :roll:
W niedzielę agility III m. (nie pamiętam czy na czysto), w pierwszym jumpingu jakieś dalsze miejsce (bo te dwie zrzutki - pierwsze jakie zaliczył na zawodach:angryy:) , w drugim II m. W klasyfikacji ogólnej III m.
I w klasyfikacji dwudniowej również III m.
Białas biegał całkiem fajnie, tylko strefówki były strasznie śliskie i nie biegł po kładce tak szybko jak potrafi a i na palisadę właził wolniej niz w Płocku.

Wpadłam tylko na chwilkę coś o zawodach napisać ale naprawdę nie mam już czasu :-(

Posted

[quote name='Olusia']Aniu, kiedy kolejne zawody? :multi:

Ani kolejne zawody będą w Bydgoszczy 24-25 maj :) Jedziemy razem :)

Aniu fajnie Ci Bzik się od murku odbija :cool3:

Posted

Myślałam,że jedziemy do Bydgoszczy stałym składem,Bzikowa,Fortelowa i ja:crazyeye::roll::crazyeye:wtedy Ty się juz nie zmieścisz Asiu,ale niech się Fortelowa wypowie:cool1:

Posted

Asia mówiła mi na którymś treningu , że do Bydgoszczy zabiera się z Sajko ;) Jedziemy 'razem' znaczyło chyba, że po prostu obie będziemy tam biegać;)

Wiem, że odbija się od murku, widział go pierwszy raz w życiu, cieszę się, że w ogóle go nie ominął...

Posted

Bzikowa napisał(a):
Do kogo Ty to mówisz kobieto ? :eviltong: My nie jedziemy do Łodzi, tam nie ma zeróweczek!

To może byś przeszła do jedynek? :cool3:

Posted

tak z tego co wiem jade z Sajko no chyba, że się kobieta rozmyśliła :roll: muszę się jej zapytać.

Ej dziewczyny ale spanie mamy razem? no bo coś tam Fortelowa miała załatwiać i nie wiem czy załatwiła ;)

Posted

Bardzo fajne fotki, super razem wyglądacie :) Jaki bzik sportowiec, widzę, że się wkręcił w agility lepiej niż w wystawy :) A na ilu wystawach byliście? Na 1 czy tylko na tych potrzebnych do uprawnień hodowlanych? Pytam ot tak z ciekawości :)
Pozdrawiamy!