Junka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Bezik wymiata . Wczoraj wygrał agility i klasyfikację łączną, dziś był 3 w agility. - przeklejone z forum Cavano. Gratulecje dla Bzika i Ani :multi: Aż sie boje startować w Bydgoszczy :roll: Quote
ewelinka_m Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Junka']Bezik wymiata . Wczoraj wygrał agility i klasyfikację łączną, dziś był 3 w agility. - przeklejone z forum Cavano. Gratulecje dla Bzika i Ani :multi: Aż sie boje startować w Bydgoszczy :roll: :multi::multi::multi::multi: Bziki gratulacie :buzi: przyłazić tutaj i chwalić się !:eviltong: czekamy an fotki i relacje :p Quote
Czarna_Owieczka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratulujemy :Cool!: :bigcool: :Cool!: Quote
Likaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Bziki daliście czaduu ! :loveu: Gratulujemy :multi: Quote
duzebzium Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Junka']Bezik wymiata . Wczoraj wygrał agility i klasyfikację łączną, dziś był 3 w agility. - przeklejone z forum Cavano. GRATULACJE:sweetCyb::laola: Quote
Olusia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 I niespodzianka! :cool3: Ania z Bezikiem :loveu: (jeśli chcesz to usunę) Skaczący Bzium Quote
Bzikowa Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Dzięki Olusia :loveu: Ogólnie zawody całkiem całkiem udane chociaż już ciut za gorąco :roll: Ale miło, sympatycznie i sporo biegania (3 przebiegi dziennie dla zerówek). :lol: A te skaczące fotki to chyba akurat z felernego pierwszego jumpingu z niedzieli - zaliczył swoje dwie pierwsze zrzutki na zawodach :diabloti: W sobotę pierwsze agility Im, na czysto. Drugie agility na czysto tylko punkty za czas (po palisada pod durnym kątem i wchodziliśmy na nią miliard lat) ale III, czy tam II miejsce. W jumpingu na czysto jakieś dalsze miejsce mamy bo demonem prędkości białas nie jest:cool3:. W łącznej I m. Ale w książeczce mi nie wpisali punktów karnych za to drugie agility... :roll: W niedzielę agility III m. (nie pamiętam czy na czysto), w pierwszym jumpingu jakieś dalsze miejsce (bo te dwie zrzutki - pierwsze jakie zaliczył na zawodach:angryy:) , w drugim II m. W klasyfikacji ogólnej III m. I w klasyfikacji dwudniowej również III m. Białas biegał całkiem fajnie, tylko strefówki były strasznie śliskie i nie biegł po kładce tak szybko jak potrafi a i na palisadę właził wolniej niz w Płocku. Wpadłam tylko na chwilkę coś o zawodach napisać ale naprawdę nie mam już czasu :-( Quote
Aaliyah1981 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 wow:multi: nie bylo mnie a tu takie wiesci pozostaje mi tylko wam pogratulowac i zyczyc wam kolejnych suksecow :cool3: Quote
agaciaaa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No no no Bziki! GRATULACJE!!! :multi::multi::multi: Wygłaskaj białasa :loveu: Quote
Junka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Olusia']Aniu, kiedy kolejne zawody? :multi: Ani kolejne zawody będą w Bydgoszczy 24-25 maj :) Jedziemy razem :) Aniu fajnie Ci Bzik się od murku odbija :cool3: Quote
Mudik Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Myślałam,że jedziemy do Bydgoszczy stałym składem,Bzikowa,Fortelowa i ja:crazyeye::roll::crazyeye:wtedy Ty się juz nie zmieścisz Asiu,ale niech się Fortelowa wypowie:cool1: Quote
Bzikowa Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Asia mówiła mi na którymś treningu , że do Bydgoszczy zabiera się z Sajko ;) Jedziemy 'razem' znaczyło chyba, że po prostu obie będziemy tam biegać;) Wiem, że odbija się od murku, widział go pierwszy raz w życiu, cieszę się, że w ogóle go nie ominął... Quote
Bzikowa Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Do kogo Ty to mówisz kobieto ? :eviltong: My nie jedziemy do Łodzi, tam nie ma zeróweczek! Quote
Inkaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Bzikowa napisał(a):Do kogo Ty to mówisz kobieto ? :eviltong: My nie jedziemy do Łodzi, tam nie ma zeróweczek! To może byś przeszła do jedynek? :cool3: Quote
Junka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 tak z tego co wiem jade z Sajko no chyba, że się kobieta rozmyśliła :roll: muszę się jej zapytać. Ej dziewczyny ale spanie mamy razem? no bo coś tam Fortelowa miała załatwiać i nie wiem czy załatwiła ;) Quote
kaskaSz Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Bardzo fajne fotki, super razem wyglądacie :) Jaki bzik sportowiec, widzę, że się wkręcił w agility lepiej niż w wystawy :) A na ilu wystawach byliście? Na 1 czy tylko na tych potrzebnych do uprawnień hodowlanych? Pytam ot tak z ciekawości :) Pozdrawiamy! Quote
Junka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Anka ja poprostu ten filmik ze trzy razy ogladałam i podziwiam Bezika jak walczył dzielnie na tej kładce. Wielkie brawa dla niego i dla ciebie za motywacje psa :multi: A jakie później oklaski dostaliście jak się Bzik wdrapał na góre :cool3: http://pl.youtube.com/watch?v=I1UtrBIO6IA Quote
ewelinka_m Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 nie no Bziki mistrzostwo :loveu: wdrapywanie na kładkę pierwsza klasa i zasłużone oklaski były;) :multi: Quote
Recommended Posts