Bzikowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dobry wieczór wszystkim :multi: ewelinka_m napisał(a):My dopiero teraz dotarliśmy do Waszej białaskowej galerii :oops: Hej, hej , kolejny westuch :loveu: A Spaiki to ma swoją galeryjkę? Bo ja chyba nie dotarłam, jeśli ma :oops: anetta napisał(a):jak dwie krople wody :lol: Sliczne konie. Z wyglądu identyczne (chociaz da się odróżnić ;)) ale charakerki mają zupełnie inne. Pytka to taki mułek, zawsze na nią sadzają początkujących , którzy ją kochają bo nie chce ich zabić przy czyszczeniu kopyt i jest w miarę grzeczna na ujeżdżalni ;) A Pyśka to co innego, jest boska, gryzie (a przynajmniej grozi zębami) , jest bardziej 'do przodu' , ładnie skacze i w ogóle.. wolę ją ;) Sznaucerka-Balbina napisał(a):Teraz bym chciała kontynuować naukę ale nie mam żadnej fajnej stajni... A gdzie mieszkacie? Dużo fajnych stajni jest pod Warszawą ale niestety nie z mojej strony :mad: więc jeżdżę tu.. :) Bezikowe oczko już dawno ok, ciągle dostaje jednak kropelki :) A rana na pleckach też się ładnie goi, zrasta i w ogóle, westy to twardziele :evil_lol: moje znajomej suczka westiczka miała NARAZ nosówkę (mimo, ze była szczepiona..:roll:) i babeszjozę i wyszła z tego! Lekarze nie dawali jej szans a ona postawiła na swoim :D Takie to są westy :razz: Quote
olifka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 an_bzik napisał(a): A gdzie mieszkacie? Dużo fajnych stajni jest pod Warszawą ale niestety nie z mojej strony :mad: więc jeżdżę tu.. :) Mieszkam na Saskiej Kępie/Praga Południe ;) Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witam :) bardzo ładnie Bezikowi wychodzi slalom :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dziękujemy, dziękujemy :lol: A teraz parę newsów z Bezikowego życia :p Byłam z nim u weta bo mu się strasznie szwy poluźniły. Zrobiła się już blizna, wet był sam zaskoczony, ze tak szybko mu się zrosło :multi: powyjmował mu te pozostałości po szwach i powiedział, ze sie zagoiło.. jak na psie ! :) Super! No i Bzik jest już zgłoszony na październikową wystawę w NDM-ie... Już się boję :eviltong: Dobranoc! Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witam :) ciesze sie, że Bezik sie zagoił ;) i życze powodzenia na wystawie!!! Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 an_bzik napisał(a):Dobry wieczór wszystkim :multi: Hej, hej , kolejny westuch :loveu: A Spaiki to ma swoją galeryjkę? Bo ja chyba nie dotarłam, jeśli ma :oops: jeszcze nie ma :oops: ale wszytko przed nami :cool3: powodzenia na wystawie życzymy, i dużo zdjęć oczywiście ma być dobrze, że zdrówko mu dopisuje westki silne psy pozdrawiamy cieplutko Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 an_bzik napisał(a):Dziękujemy, dziękujemy :lol: A teraz parę newsów z Bezikowego życia :p Byłam z nim u weta bo mu się strasznie szwy poluźniły. Zrobiła się już blizna, wet był sam zaskoczony, ze tak szybko mu się zrosło :multi: powyjmował mu te pozostałości po szwach i powiedział, ze sie zagoiło.. jak na psie ! :) Super! No i Bzik jest już zgłoszony na październikową wystawę w NDM-ie... Już się boję :eviltong: Dobranoc! A byliście już kiedyś na wystawie czy to pierwsza? Bede wam kibicować bo sie na niej pojawie specjalnie zeby kibicować sznaucerom z hodowli Balbiny :loveu: Mam nadzieje ze sie tam pojawią bo dziwne by byłoby gdyby sie nie zjawili bo mieszkają niedaleko:cool3: Quote
Bzikowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 No właśnie to nasza pierwsza, tylko tak dla sporóbowania Bezika sił. Tzn ja już byłam parę razy jako kibic :) Własnie westikow z Bzika hodowli i mojej osiedlowej znajomej, która ma 7-miesieczną sunię. Się troszeńkę cykam jak Bezik wypadnie, w koncu bedzie w kl. otwartej...a tam jest sporo psów :razz: A Balbinki nie wystawisz w NDMie? A w ogóle to nawet jak będziesz to się pewnie nie spotkamy bo 6.10 jest klubówka sznaucerów a 7.10 krajówka normalna, na ktorej bedziemy. A Wasza hodowla pewnie na klubowce będzie. :( Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 an_bzik napisał(a):No właśnie to nasza pierwsza, tylko tak dla sporóbowania Bezika sił. Tzn ja już byłam parę razy jako kibic :) Własnie westikow z Bzika hodowli i mojej osiedlowej znajomej, która ma 7-miesieczną sunię. Się troszeńkę cykam jak Bezik wypadnie, w koncu bedzie w kl. otwartej...a tam jest sporo psów :razz: A Balbinki nie wystawisz w NDMie? A w ogóle to nawet jak będziesz to się pewnie nie spotkamy bo 6.10 jest klubówka sznaucerów a 7.10 krajówka normalna, na ktorej bedziemy. A Wasza hodowla pewnie na klubowce będzie. :( Co ty... Wiesz ile pracy przed nami? 1. Balbina jest strzyżona a powinna być trymowana 2. Jej ruda broda..... Muszę coś z nią zrobić 3. Balbina jest troszku przygruba wiec przez rok bedziemy kondycje cwiczyc a za rok, kto wie moze nas ujrzysz jak dostajemy najgorszą ocene na wystawie:eviltong: A co mi zaszkodzi byc na tej i na tej?:eviltong: Quote
Ania-shira Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witajcie biało czarni :multi: chcemy fotki chcemy :multi: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ania-shira napisał(a):Witajcie biało czarni :multi: chcemy fotki chcemy :multi: Jeszcze nie białoczarni chyba że ci się z galerią bGirl pomyliło:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Ajkowa, ja nic czarnego nie hoduje :lol: (i niestety nie będę:-() No ale jakieś fotki się może znajdą... Bo pojutrze po południu robimy papa i wyruszamy trrrrenować :evil_lol::evil_lol: Idę obrobić kilka zdjęć :p Quote
ewelinka_m Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 an_bzik napisał(a):Ajkowa, ja nic czarnego nie hoduje :lol: (i niestety nie będę:-() No ale jakieś fotki się może znajdą... Bo pojutrze po południu robimy papa i wyruszamy trrrrenować :evil_lol::evil_lol: Idę obrobić kilka zdjęć :p i gdzie te zdjęcia >?:mad: wstawiaj szybciutko :eviltong: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Bry Bzikulce:loveu: Właśnie dawaj te zdjęcia:mad: Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Przyczłapałam się do komputera i zaczynam wstawiać zdjęcia :cool3: Frizbowe zdjęcia :) Niestety mój pies uważa , że skakanie po talerz urąga jego godności więc nie zobaczycie go w latających pozach :roll: Przeciągamy się :) I skaczemy! Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Lecimy dalej. Zdjęcia spacerowe :) Mam jeszcze kilka ale to wieczorkiem :) Quote
Ania-shira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pomyliło mi się :oops: Szkoda że Bezik nie chce skakać ale mi się bardzo on podoba jak grzecznie siedzi albo prosi :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ale śliczności!!!! :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zgory.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Likaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ale świetne frissbowe foteczki :) W ogole taki nakrecony na talerzyk.. Mojego jak najdzie ochota to tka sie rzuca na talerz.. Niedawno go naszła i cały rozwalił podczas mojej nieobecności:diabloti: Słodziutenki :loveu: My teraz sie edukujemy klikerowo :evil_lol: Pozdrawiamy i czkeamy na więcej fotek :) PS. Zapraszamy do nas na fotencje :diabloti: Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dziękujemy ;) Lika, no ja właśnie po obozie zaopatrzam się w kliker i popróbuję pracować nim z małym :) :cool3: Taaak, nakręcony na talerzyk to on czasami jest ale skakać mu się nie chce :roll: Już lecimy do Waszej galerii ! :lol: Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Śliczny białasek :loveu: Powodzenia w klikaniu:razz: Quote
Recommended Posts