Aaliyah1981 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Bzikowa ja to chyba nie powinnam sie wypowiadac bo niestety nie znam sie na aqility:oops: ale na moje oko Bezik naprawde super sobie radzi a przeciez odrazu nikt nie jest we wszystkim idealny ..a filmiki fajne i cioteczka sie tez zalapala :evil_lol: Quote
Junka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Anka daj chłopakowi spokój :mad: Ciesz się, ze ci tak dobrze biega co prawda zanim wykona skok to sie przed ta hopka zatrzymuje ale i tak jest super :loveu: Przynajmniej ty pamiętasz jak leci tor nie to co ja :angryy: Wczoraj oglądałam filmiki z agility z Pęcic z tamtego roku i ubolewałam nad swoja ułomnością w myleniu toru :shake: No oczywiscie abejrzałam wszystkie możliwe z Płocka i innych zawodów. No i też natrafiłam z tamtego roku na te z Mistrzostw świata i się nadziwic nie moglam jak oni daleko psy wysyłają i psy sie w tym nie gubią :roll: ;) I się zastanawiałam kiedy my bedziemy na podobnym poziomie. Wsumie chyba w odległej przyszłosci :cool3: Quote
Bonni Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Super:loveu: Dzielnie chłopina na palisade sie wdrapał :p Quote
Likaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Aaaa :loveu: Pięknie pobiegliście ! Naprawde fajne macie tempo ;) Jeszcze troche popracujecie nad tym, zeby sie Bzik nie zatrzymywal przed hopkami i nikt wam nie podskoczy :razz: Buziaki Quote
Bzikowa Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Dziękuję dziewczęta za wszelkie uwagi ;) Nad tym zatrzymywaniem (przyczajka:evil_lol:) będziemy pracować - długie proste na niskich tyczkach. Zauważcie, ze jak się bardziej rozpędzi to nie ma czasu myśleć i szybciej skacze. Więc to jest do wypracowania zwłaszcza, ze kiedys aż tak nie robił. Ale na agility ta hopka zaraz za kładką... brrr, prawie zawału dostałam.. skoczyć-nie skoczyć? oto jest pytanie:diabloti: filozof sie znalazł. Byliśmy dzisiaj na dłuższym spacerku bo taka super pogoda. Nareszcie kiedy wracam , nie jest ciemno!!! :loveu: Rzucaliśmy frisbee (nawet moje rollerki przesały być porażką:razz:) troszeczkę (zeby sie nakręcił) i bardzo fajnie za nimi biegał. Chciałam wziąć aparat ale oczywiście okazało się, że jest całkowicie rozładowany... Jak zwykle, to cała ja:roll: A teraz wybaczcie ale idę zjeść obiad:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Bzikowa']Eh, to teraz czas ujrzeć prawdę...:roll: Filmiki z soboty: Jumping Agility kiedy on się nauczy skakać?! :wallbash: ee tam dziewczyny spoko Bzikowa piszę tak specjalnie cobyśmy im słodzić zaczęli :diabloti: mi się tam bardzo podobało :loveu: i uważam, że zasłużyliście na 1 miejsce a co jak szaleć to szaleć :cool1: a wdrapywanko pierwsza klasa aż pazury było słychać a i fryz jaki czadowy :razz: Quote
agaciaaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Fajne filmiki, super sie Bzik wdrapuje ;) :loveu: Quote
anetta Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Rozkosznie biega :loveu: Wysoko coś ta palisada....albo mi się zdaje....:roll: Quote
Likaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Doberek :loveu: Co tam słychac u Was nowego ? ;) Obiadek dobry był ? Buziaki :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Likaa napisał(a):Doberek :loveu: Co tam słychac u Was nowego ? ;) Obiadek dobry był ? Buziaki :diabloti: haha chyba dobry bo Bzikowej ani slychu ani widu :cool3: pewnie razem z Bezikiem zajadaja sie;) Quote
Likaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 haha chyba dobry bo Bzikowej ani slychu ani widu :cool3: pewnie razem z Bezikiem zajadaja sie;-) Zajadają sie i tyją.. i tyją :diabloti: Quote
olifka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Łaaał jestem pod wrażeniem:loveu::loveu: Naprawdę super :) I jak on fajnie się na tą palisadę wdrapuje :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Zgadza się, tyjemy :evil_lol: I mam kolejny filmik jumping 0 niedziela http://pl.youtube.com/watch?v=5H8Vzn7LYH8 ten przebieg podobał mi się najmniej ze wszystkich chyba... Bo zaczął dziamgać :mad: I mieliśmy za niego 5 m. Quote
Likaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wcale nie było tak źle! Ja i tak jestem pod wielkim wrażeniem waszych przebiegów :loveu: No mistrzochy koniecznie się zgłaszać na nastepne zawody :diabloti: Buzka Quote
agaciaaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No właśnie, to kiedy następne zawody? :razz: Quote
anetta Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :evil_lol: jak dziamgocze :evil_lol::evil_lol: Quote
Olusia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 agaciaaa napisał(a):No właśnie, to kiedy następne zawody? :razz: Bziki będą 26-27 kwietnia w Kozienicach. I może ich ufocę! :multi: Quote
Mudik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Olusia napisał(a):Bziki będą 26-27 kwietnia w Kozienicach. I może ich ufocę! :multi: My też będziemy po zimowej przerwie już sie nie moge doczekać i już mam nerwa,też prosim o ufocenie:lol:;) Quote
Olusia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 W które dni będziecie? Ja niestety tylko w jeden dzień, nawet jeszcze nie wiem który. Zależy jak tata pracuje. ;) Jeśli Was zobaczę to oczywiście, że pofocę. :loveu: Quote
Bzikowa Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Julix napisał(a):Wlasnie ogladam agilitowego mistrza :loveu: Daleeeeeko nam ;) Mistrzem jest w dziamganiu :evil_lol: Likaa napisał(a):Wcale nie było tak źle! Ja i tak jestem pod wielkim wrażeniem waszych przebiegów :loveu: No mistrzochy koniecznie się zgłaszać na nastepne zawody :diabloti: Buzka Czarna_Owieczka napisał(a):Super Bziku! :klacz: dziękujemy za miłe komentarze... :oops: Nie, Lika, AŻ TAK źle nie było:diabloti: anetta napisał(a)::evil_lol: jak dziamgocze :evil_lol::evil_lol: Wiem, mam ochotę go :chainsaw: agaciaaa napisał(a):No właśnie, to kiedy następne zawody? :razz: Olusia napisał(a):Bziki będą 26-27 kwietnia w Kozienicach. I może ich ufocę! :multi: Ano będziemy, będziemy... Olusia, liczymy na zatrzęsienie fot :loveu: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Fajnie białas biega :) Powiedzmy:roll: Idę spać, bo jutro się treningujemy od rana. ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Bzikowa napisał(a): Wiem, mam ochotę go A co złego w szczekaniu :eviltong: to przecież terier więc też ma własne zdanie :cool3: Quote
Recommended Posts