Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O mamo, ale żeście tu nasmarowały jak nas nie było ;)
Jestem bardzo zadowolona z Bzusia :loveu: jak na jego pierwsze zawody - super się spisał. Na początku myślałam, że w ogóle nie pobiegnę bo się stresowałam a psu się udzielało. Ale jak tylko postawiłam go na starcie to widziałam, że teraz dla niego istnieję tylko ja i przeszkody, co było dla mnie najważniejsze. Nie biegł z takim jajem jak na treningach (czyt. nie darł japy tak mocno) ale starał się przeogromnie. Wszystkie cztery przebiegi ukończyliśmy na czysto. Pięknie wdrapywał się na palisadę, nawet skok w dal skoczył i nie zrzucił elementów (co robi zawsze!) więc jestem naprawdę w ogromnym szoku. Torki w sobotę były bardzo proste, w niedzielę już troszkę ciekawiej. Jeśli chodzi o wyniki to w sobotę jumping - 4 m, agility - 3 m. Łączna klasyfikacja - 2 m na 8 psów. W niedzielę jumping chyba 5m, agility nie wiem, klasyfikacja łączna 3m na 9 psów. Mamy 3 piękne medale :loveu: i dwie paczki karmy:eviltong:
Atmosfera, organizacja, sędziowanie - super :loveu:
Tylko pogoda trochę nam dała w kość. W sobotę bez deszczu ale zimno okropnie, w niedzielę cały dzień zimno + deszcz.

Filmiki będą ale nie wiem kiedy , zdjęcia - nie wiem czy ktoś nas focił, jak biegłam w ogóle nie patrzyłam i nie myślałam co się dzieje wokół.

Posted

Ojj Bzy Bzy nasze :loveu::loveu::loveu:
Super, że tak ładnie słońca pobiegliście :multi::multi::multi:
Cieszę się przeogromnie :evil_lol:

Buziaki

Posted

No, zdjęcia śliczne. Wstawię jeszcze tu. Autorką jest forumowa Wendka.

Tutaj się gramolimy na palisadkę:evil_lol:

To zdjęcie mi się potwornie podoba:loveu:

Sterujemy ogonkiem:razz:

Bruuuudas:roll:;)

I skupienie po wybiegnięciu z widla;)

Tutaj jakoś dziwnie skoczył, ociera się o tyczkę swą bujną firaną :diabloti::roll:

No , to na tyle jak narazie :loveu: Nie wiem czy ktoś jeszcze ufocił białe latające włochate;)

A w ogóle to była tam jakaś MASA kleszczy... Pierwszego dnia po przebiegu poszliśmy dosłownie na 5 minut na spacerek w krzaczki - po powrocie do klatki wyjęlam z niego z 6 kleszczy. Potem znów wyjęłam go z klatki zeby lepiej obszukać - kolejne kilka. Następne 3 wyjęliśmy w czasie rozdania nagród, jakieś 5 podczas trasy stadion-hotel. W hotelu też jeszcze jakaś horda robactwa po nim łaziła :shake: To nieprawda, ze na białym psie widać. On byś swiezo wytrymowany a i tak właziły mu pod futro i chodziły po skórze. Na szczeście żaden nie był wpięty... W niedzielę już nie poszliśmy w tamto zakleszczone miejsce na spacerek...
Przeglądajcie swoje psy!

Posted

oj to jest genialne :loveu::loveu:
biel z czerwienią tak kontrastuje, że ah :cool1:

faktycznie fotograf pierwsza klasa,, ale i model to dopiero cudo na 4 łapach :razz:

oo i nawet Bzikową mamy w kawałkach :diabloti: