Bzikowa Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 O mamo, ale żeście tu nasmarowały jak nas nie było ;) Jestem bardzo zadowolona z Bzusia :loveu: jak na jego pierwsze zawody - super się spisał. Na początku myślałam, że w ogóle nie pobiegnę bo się stresowałam a psu się udzielało. Ale jak tylko postawiłam go na starcie to widziałam, że teraz dla niego istnieję tylko ja i przeszkody, co było dla mnie najważniejsze. Nie biegł z takim jajem jak na treningach (czyt. nie darł japy tak mocno) ale starał się przeogromnie. Wszystkie cztery przebiegi ukończyliśmy na czysto. Pięknie wdrapywał się na palisadę, nawet skok w dal skoczył i nie zrzucił elementów (co robi zawsze!) więc jestem naprawdę w ogromnym szoku. Torki w sobotę były bardzo proste, w niedzielę już troszkę ciekawiej. Jeśli chodzi o wyniki to w sobotę jumping - 4 m, agility - 3 m. Łączna klasyfikacja - 2 m na 8 psów. W niedzielę jumping chyba 5m, agility nie wiem, klasyfikacja łączna 3m na 9 psów. Mamy 3 piękne medale :loveu: i dwie paczki karmy:eviltong: Atmosfera, organizacja, sędziowanie - super :loveu: Tylko pogoda trochę nam dała w kość. W sobotę bez deszczu ale zimno okropnie, w niedzielę cały dzień zimno + deszcz. Filmiki będą ale nie wiem kiedy , zdjęcia - nie wiem czy ktoś nas focił, jak biegłam w ogóle nie patrzyłam i nie myślałam co się dzieje wokół. Quote
agaciaaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bzik sie spisał :loveu: wygłaskaj go ode mnie :loveu: Quote
Inkaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Brawa dla Bezika! Wiedziałam że się chłopak spisze na medal. :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Enchantress* napisał(a):Brawa dla Bezika! Wiedziałam że się chłopak spisze na medal. :loveu: dokladnie :multi:mam nadzieje ,ze jakies fotki ktos wam zrobil :p Quote
Likaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ojj Bzy Bzy nasze :loveu::loveu::loveu: Super, że tak ładnie słońca pobiegliście :multi::multi::multi: Cieszę się przeogromnie :evil_lol: Buziaki Quote
anetta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ha! A mówiłam że będzie dobrze! Zawsze tak jest że jak się już biegnie to nic innego nie istnieje oprócz psa i tego żeby dobrze pobiec ;) Quote
Aaliyah1981 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Enchantress*']Tu! jest troszkę fotek Bzika! ;) sliczne fotki :multi:az milo popatrzec a Bezik jaki elegancki :loveu: Quote
Bzikowa Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 No, zdjęcia śliczne. Wstawię jeszcze tu. Autorką jest forumowa Wendka. Tutaj się gramolimy na palisadkę:evil_lol: To zdjęcie mi się potwornie podoba:loveu: Sterujemy ogonkiem:razz: Bruuuudas:roll:;) I skupienie po wybiegnięciu z widla;) Tutaj jakoś dziwnie skoczył, ociera się o tyczkę swą bujną firaną :diabloti::roll: No , to na tyle jak narazie :loveu: Nie wiem czy ktoś jeszcze ufocił białe latające włochate;) A w ogóle to była tam jakaś MASA kleszczy... Pierwszego dnia po przebiegu poszliśmy dosłownie na 5 minut na spacerek w krzaczki - po powrocie do klatki wyjęlam z niego z 6 kleszczy. Potem znów wyjęłam go z klatki zeby lepiej obszukać - kolejne kilka. Następne 3 wyjęliśmy w czasie rozdania nagród, jakieś 5 podczas trasy stadion-hotel. W hotelu też jeszcze jakaś horda robactwa po nim łaziła :shake: To nieprawda, ze na białym psie widać. On byś swiezo wytrymowany a i tak właziły mu pod futro i chodziły po skórze. Na szczeście żaden nie był wpięty... W niedzielę już nie poszliśmy w tamto zakleszczone miejsce na spacerek... Przeglądajcie swoje psy! Quote
Aaliyah1981 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 fakt :pta fotka najbardziej mi sie podoba http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/dzynks1/y2-1.jpg ojjjjjjjjjjjj zdolny ten fotograf :cool3:ale i model fotogieniczny nie ma co :cool3: Quote
anetta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Czytałam o tych kleszczach :o To jakiś horror! Ktoś pisał że wyjął ze swojego psa kilkadziesiąt kleszczy :o Quote
Bzikowa Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 No dosłownie, i to jeszcze były jakieś mutanty, strasznie wielkie te kleszcze... Współczuję psiarzom z Płocka... :roll: Dobranoc. Quote
Mudik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Aaliyah1981']fakt :pta fotka najbardziej mi sie podoba http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/dzynks1/y2-1.jpg ojjjjjjjjjjjj zdolny ten fotograf :cool3:ale i model fotogieniczny nie ma co :cool3: Ba Wanda vel Wendka to już "etetowy" reporter z zawodów:lol: Quote
madziorna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/dzynks1/y4-1.jpg => A mnie się to najbardziej podoba :loveu: Ale muszę przyznać, że fotograf naprawdę profesjonalista! Quote
ewelinka_m Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 oj to jest genialne :loveu::loveu: biel z czerwienią tak kontrastuje, że ah :cool1: faktycznie fotograf pierwsza klasa,, ale i model to dopiero cudo na 4 łapach :razz: oo i nawet Bzikową mamy w kawałkach :diabloti: Quote
Junka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Aniu Już mówiłam zdjęcia są bombowe oby tak dalej :) No i teraz my z Junką będziemy drżały w Bydgoszczy przed wami :diabloti: Quote
Olusia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Super skaczące fotki. :loveu: Miejmy nadzieję, że pofocę Bziuma w Kozienicach. :eviltong::loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 kurcze napatrzec sie na te foki nie moge :loveu: nadaja sie do jakiejs gazetki :cool3: Quote
madziorna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Aaliyah1981']kurcze napatrzec sie na te foki nie moge :loveu: nadaja sie do jakiejs gazetki :cool3: Tak! Na okładkę miesięcznika "Mój Pies"! :cool1: Quote
Aaliyah1981 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='madziorna']Tak! Na okładkę miesięcznika "Mój Pies"! :cool1: o wlasnie naprawde sie nadaja :cool3: Quote
Bonni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Fotki super! Gratuluje debiutu i 120 strony 8) Bardzo mi sie podoba opis zdjęcia z "firaną" Quote
Bzikowa Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Eh, to teraz czas ujrzeć prawdę...:roll: Filmiki z soboty: Jumping Agility kiedy on się nauczy skakać?! :wallbash: Quote
Recommended Posts