agaciaaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 jakie tu agilitowe dyskusje sie rozwinęły ;) a fotek jak nie było tak nie ma :razz: Quote
Karolina_Nett Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Oooo, proszę, jedziecie na zawody? Szkoda że tego nie zobaczę :( Ja też bym chciała z Nettem trenować, ale u nas nie ma gdzie, a w Gotartowicach na lotnisku są jakieś przeszkody, ale bardzo małe (jak już to do mini agility) a nikt i tak na nich nie trenuje (bynajmniej ja nie widziałam) tylko cały czas tam jest chyba tylko posłuszeństwo... Quote
Likaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jaaacie :diabloti: Ja tu wpadam z nadzieją, że może jakieś fotosy pyknęłaś.. :razz: A ty nic! :mad: Jaa Bzikosy.. Koniec tego błogiego obijania się ! Masz 2 dni na pocykanie fotek naszemu kawalerowi :razz: .. Baa ! A jak nie to.. :mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rybka_39 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Czesc Bzikowa, meldujemy sie! A gdzie fotki? Troszke puchu bialego by sie przydalo w galeri!:multi: Quote
Bzikowa Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [B]Natija Agatka Karolina Lika:diabloti: Rybka [/B]Heloł! :grins: Skąd ja Wam fotki wezmę? Jak probuję mu pstrykać w domu... wychodzą rozmazane bo nie mogę go uchwycić w jednej pozycji... A na dworze sami widzicie co jest :lol: Lika, 2 dni a potem CO takiego się stanie ? :evil_lol: Rybka, ojjj dawno nie byliśmy u Was :oops: Już lecę nadrabiać zaległości u klikerowej boksi!:loveu: Quote
natija Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 daj nawet te rozmazane:)pocieszymy sie i takimi:) strajkujemi chcemy Bzikwego bialaska:):) Quote
agaciaaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Bzikowa']Skąd ja Wam fotki wezmę? Jak probuję mu pstrykać w domu... wychodzą rozmazane bo nie mogę go uchwycić w jednej pozycji... A na dworze sami widzicie co jest :lol: [/quote] Kiepska wymówka :shake: czy Bzikowi zdarza sie spać? Taaak? To już wiesz kiedy masz mu zrobić zdjęcie! :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='natija']daj nawet te rozmazane:)pocieszymy sie i takimi:) strajkujemi chcemy Bzikwego bialaska:):)[/quote] hihi o tam strajkujemy :eviltong: [img]http://puck.com.pl/wp-content/uploads/2007/07/strajk.jpg[/img] Quote
Bzikowa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 No to na pocieszenie... Bezisław w nowej , mało męskiej :evil_lol: obróżce - Puppy Love (Lupine) :loveu: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/puppylovebezik.jpg[/IMG] Nie zwracać uwagi na zarośnięcie, proszę! Quote
Aaliyah1981 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 no tak kolorek torszke babski ;)ale i tak slicznie wyglada :loveu: Quote
anetta Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Dobrze widze? Kaja BBety taką ma? :) Wiecej! Quote
Olusia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/puppylovebezik.jpg[/url] Cudnie wygląda w nowej obróżce :loveu: Quote
Likaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hihi bajeczny Bez :loveu: Ale kochana... Ty psa spedalilłaś !:diabloti: Buźka PS. [QUOTE]Lika, 2 dni a potem CO takiego się stanie ? :evil_lol:[/QUOTE] Słodka tajemnica :razz: :diabloti: Quote
Bzikowa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Kochane, my łamiemy stereotypy, to nie prawda, że różowy mogą nosić tylko panienki, o i kropka! Za wszelkie komplementy B dziękuje :loveu: Lika, Twoja groźba mnie już nie martwi, ino wstawiłam fotkę :evil_lol: Aneta, nie wiem jaką obróżkę ma Kaja BBeaty, nie odwiedzam ich galerii. ;) Quote
Aaliyah1981 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Likaa']Hihi bajeczny Bez :loveu: Ale kochana... Ty psa spedalilłaś !:diabloti:[/quote] przepraszam nie moglam sie powstrzymac :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Mudik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Super obróżka a Bez świetnie w niej wygląda:multi: Quote
Rybka_39 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Bezik sliczny..a ta obrozka:evil_lol:..jest e..słodka....:evil_lol::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Nie przesadzajcie :eviltong: mi sie podoba :loveu: pięknie mu :loveu: Sama nad taką myślałam, ale na takie bydlaki jak moja Sara nie ma tego wzorku :shake: :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Bzikowa']buuu :obrazic:[/quote] oho ciotka ma focha klasycznego z przytupem ;)ale na powaznie to obroza bardzo fajna :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dobra, udobruchaliście mnie :lol: Aaliyah, nie jest tak źle bo bez przytupu był. :razz: Ale jak moja matka zobaczyła ten komplet to powiedziała, że ładny ale ona nie będzie w [I]TYM[/I] wychodziła z psem płci męskiej :eviltong: (hie hie dobrze ze ma spory wybór w czym bedzie wychodzić, ja jestem nie do końca normalna) Quote
Aaliyah1981 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [B]Bzikowa [/B]aaaaaaaaaaaaa to ja juz wiem czemu tak szybko dalas sie udobruchac bo byl foch bez przytupu a takie sa najgorsze :eviltong: no widzisz to mama sie zbuntowala a taka ladna obroza noooooooo:diabloti:ale wiecie teraz swiat jest otwarty na ekstrawagancie nie ma sie co wstydzic :evil_lol:moze bzik ma dusze artysty kto to wie Quote
Bzikowa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Oczywiście, że ma duszę artysty! On jest psem XXI wieku i już :evil_lol: Lubi szokować :razz: Lubi być oryginalny i w centrum zainteresowania! I jak widać udało mu się to! :diabloti: Ha i byłam już na pierwszym spacerku w nowej obróżce, spotkaliśmy na łące jakiegoś okropnie ciachniętego maszynką dwuletniego westika (aż żal mi było patrzeć na takiego ładnego pieska tak oszpeconego), i pani powiedziała "o jaki ładny chłopczyk" ! Haha, widzicie, obróżka to nie wszystko :siara: Quote
Recommended Posts