Mudik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Co do miękkiego to spróbuj biegnąćzapomnieć ,że pies nie umie i poprostu poprowadzic jakby to był sztywny.ja ostatnio zapomniałam pełnym rozpędem go wzieliśmy i wlazł ,przypomniałam sobie jak wsadził łep i aczęlam krzyczeć,Taaak Dobry pies i zrobił:multi::multi::multi:,w następnej rundzie też nawet nie wiesz jak sie cieszę.Wprawdzie nie zawsze sie rękaw na zerówkach trafia ale jednak był stres bedzie czy nie, a teraz luzik. Palisada nie jest trudna Vic nigdy jej na oczy nie widzial,no może raz wlipcu a potem w sierpniu były Pęcice i nie miał z nia problemu. Quote
Guest aneta_w Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Bzikowa napisał(a):Aneta W , hello :lol: Dzień doberek :lol: Będzie dobrze! Trzymam kciuki ;) Quote
Bzikowa Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Zależy dla kogo palisada nie jest trudna :evil_lol: Jak się jest 10-kilogramową baryłką (nie grubą acz dobrze zbudowaną:lol:) i się ma króciuteńkie łapeczki to trzeba się nieźle napocić żeby wleźć ;) Trzeba być dzielnym terierkiem:loveu: Quote
Guest aneta_w Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A takimże nie jest? śmiesz twierdzić inaczej?! :razz: :evil_lol: Quote
olifka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Mudik napisał(a):Co do miękkiego to spróbuj biegnąćzapomnieć ,że pies nie umie i poprostu poprowadzic jakby to był sztywny.ja ostatnio zapomniałam pełnym rozpędem go wzieliśmy i wlazł ,przypomniałam sobie jak wsadził łep i aczęlam krzyczeć,Taaak Dobry pies i zrobił:multi::multi::multi:,w następnej rundzie też nawet nie wiesz jak sie cieszę.Wprawdzie nie zawsze sie rękaw na zerówkach trafia ale jednak był stres bedzie czy nie, a teraz luzik. Palisada nie jest trudna Vic nigdy jej na oczy nie widzial,no może raz wlipcu a potem w sierpniu były Pęcice i nie miał z nia problemu. Właśnie tak na ostatnim treningu chciałam zrobić bo zupełnie zapomniałam że Balbina nie umie miękkiego i nakrzyczałam się 'Dobry pies, super,chodź,dawaj' i nic :( Balbina i tak wyszła nie tą dziurą co trzeba.. A palisada w cavano podobno coś popsuta była czy co? Mam nadzieje że w końcu nam ją wprowadzi Ela :evil_lol: Quote
Likaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 o Bzikosy na zawodach :diabloti: hi hi Bedziemy trzymać kciuki za Wasz debiut :evil_lol: A tak swoja drogą to wstaw jakieś foty! Hę ?! A nie sie tak obijasz i obijasz i bezola zaniedbujesz :diabloti::mad: Quote
Bzikowa Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Jest w trakcie naprawy, dlatego jeszcze nie wprowadzona. ;) A nad widlem trzeba chyba osobno popracować jeszcze, bo chyba żaden pies z Waszej grupy jeszcze nie robił go na tyle duzo razy zeby sie "naumieć" przechodzić widel bez problemu. Poprawcie mnie jeśli się mylę ;) Bez akurat nauczył sie dość szybko chociaż na początku musiałam sie wczołgiwać (to nie było przyjemne w maju w upali 30st.:eviltong:) żeby go wołać;) I baardzo się zdziwiłam jak się tak szybko nauczył. A palisadę moj pies umie w teorii , znaczy sie wie co ma z tym zrobić ale czasem mu budowa przeszkadza jak weźmie za mały nabieg. Ale na seminarium parę razy zrobił prawie zupelnie bez pomocy, z tego co pamiętam:loveu: Dzielna klucha:loveu: Jaki Bzika wątek się zrobił popularny, normalnie dyskusje sportowe prowadzicie laski :D Likus, ja fot Bzika nie posiadam, poza tym on aktualnie jest brzydki ! o Bzikosy na zawodach :diabloti: hi hi co chciałaś przez to powiedzieć, wesoło Ci? :D Quote
Guest aneta_w Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Jak to aktualnie jest brzydki? Niedoinformowana jestem. ;) Quote
olifka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Bzikowa napisał(a):Jest w trakcie naprawy, dlatego jeszcze nie wprowadzona. ;) A nad widlem trzeba chyba osobno popracować jeszcze, bo chyba żaden pies z Waszej grupy jeszcze nie robił go na tyle duzo razy zeby sie "naumieć" przechodzić widel bez problemu. Poprawcie mnie jeśli się mylę ;) Bez akurat nauczył sie dość szybko chociaż na początku musiałam sie wczołgiwać (to nie było przyjemne w maju w upali 30st.:eviltong:) żeby go wołać;) I baardzo się zdziwiłam jak się tak szybko nauczył. A palisadę moj pies umie w teorii , znaczy sie wie co ma z tym zrobić ale czasem mu budowa przeszkadza jak weźmie za mały nabieg. Ale na seminarium parę razy zrobił prawie zupelnie bez pomocy, z tego co pamiętam:loveu: Dzielna klucha:loveu: To mam nadzieję że ją szybko naprawią:evil_lol: Coś tam Ela z terierkami próbowała robić przy tym tunelu jak Ela nie patrzyła:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Aneta - nietrymowany od miesiąca. To nie jest dużo ale zaczyna zarastać i brzydnąć :lol: Jak mi się go nie uda zrobić jeszcze w tym tyg. to zobaczysz brzydala za tydzień :diabloti: Oliwka, po prostu na następnym treningu poproś Elkę żebyś mogła przećwiczyć widel osobno i ju;) Quote
Guest aneta_w Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ahaa! Więc mówisz, że Panicz jest poprostu nieogolony? :D prosze prosze! Pewnie! Już za tydzień.. ;) Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Bzikowa napisał(a):Ka-Vanga, na trening!!! :D Kochana ja moge przyjsc, ale nie wiem co na to psy :evil_lol:, bo Bangitos ma cieczke teraz ;). Quote
olifka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Bzikowa napisał(a): Oliwka, po prostu na następnym treningu poproś Elkę żebyś mogła przećwiczyć widel osobno i ju;) A ciekawe co Ela powie na pomysł z zawodami:evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 aneta_w napisał(a):Ahaa! Więc mówisz, że Panicz jest poprostu nieogolony? :D prosze prosze! Pewnie! Już za tydzień.. ;) Golony to panicz nie był i nie będzie nigdy w życiu! Trymowany owszem :lol: Wybacz, zboczenie rasowe :oops: Ka-Vanga napisał(a):Kochana ja moge przyjsc, ale nie wiem co na to psy :evil_lol:, bo Bangitos ma cieczke teraz ;). Ooo, Bzik się ucieszy z cieczki Bangity, ja nie do końca :evil_lol: Sznaucerka-Balbina napisał(a):A ciekawe co Ela powie na pomysł z zawodami:evil_lol::evil_lol: Przecież wiesz, że masz zajebistego psa i Ela powie Ci to samo. ;) Jedź! Oż Ty. Byłybyście w tej samej klasie co my, o nie! :eviltong: Quote
JIM Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No a my wreszcie mamy troche czasu na uzupelnienie brakow :) Milego wieczoru zyczymy :) Quote
Likaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Likus, ja fot Bzika nie posiadam, poza tym on aktualnie jest brzydki ! Oo Ty ! ba ! chyba sama nie wiesz co mówisz :razz: :diabloti: co chciałaś przez to powiedzieć, wesoło Ci? :-D A i owszem :diabloti: Ja się tak bardzo cieszę, że się w końcu zdecydowaliście :evil_lol: Quote
Junka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Hehe jak wy bedziecie ćwiczyc widel to zostaje na wasz trening :cool3: Ale wiecie ci ja się zaczynam zastanawiac czy nie zrobic sobie takich przeszkodek jak Fortelowa robiła tylko jak policzyłam ile to by mnie razem wyniosło to sie z lekka przeraziłam :shake: Aniu Bzik napewno sobie poradzi na zawodach ale tak sie zastanawiam czy sobie poradzi z tłumem i czy nie zacznie ci wriowac i nie bedzie rozkojazony :eviltong: Quote
Likaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Aniu Bzik napewno sobie poradzi na zawodach ale tak sie zastanawiam czy sobie poradzi z tłumem i czy nie zacznie ci wriowac i nie bedzie rozkojazony :eviltong: Ja myślę, że na pierwszych zawodach jest duże prawdopodobieństwo, że Bzik będzie rozkojarzony tą całą atmosferą i iliością róznej wielkości piesków... Ale to dopiero pierwsze zawody, i każdy musiał przez to przejść :razz:.. Więc kochana zbieraj się i jedź do tego Płocka :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Tłum mu nie przeszkadza zbytnio ;) Na wystawie miał gdzieś otoczenie, nawet kręcący się tłumik astów wokół naszego ringu. On jest zajebisty, ja się tylko o palisadę boję ;) Quote
Junka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 hejka. no to będzie musiał wziąść duży rozbieg :evil_lol: Quote
anetta Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bzikowa, a wiesz że ja też miałam obawy przed palisadą? Gówniarz mi ją omijał :diabloti: Przez jakiś czas zaczął omijać i tak trwało, na szczęście coś mi się przestawiło i już nie omija. Do czasu...:evil_lol: nie no...tfuuu tfuuuu przez lewe ramię :evil_lol: Quote
olifka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bzikowa napisał(a): Przecież wiesz, że masz zajebistego psa i Ela powie Ci to samo. ;) Jedź! Oż Ty. Byłybyście w tej samej klasie co my, o nie! :eviltong: :oops: Ale i tak sie boję:eviltong: Za wcześnie:eviltong: Osz kurde... czyli pierwszego miejsca nie zajmiemy:-(:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Aneta, dzięki za pocieszenie ;) Bo Masajek też krótkołapny dość (chociaż nie tak jak Bez) więc palisada nie jest fajna. Ale mój jej w sumie nie omija tylko wbiega prawie na samą górę po czym traci samozaparcie :lol: i trzeba mu pomagać czasem, ale myślę, że teraz by zrobił... Na seminarium w listopadzie robił prawie-prawie do końca. Oliwka Ty mnie nie denerwuj kochana :D Quote
Recommended Posts