olifka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Witamy sie, przesyłamy mizianka dla Bezika i zmykamy bo burza sie zbliza wielkimi krokami... Quote
Ania-shira Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dzień Doberek I jak się nasz biały Bezik czuje?:multi: Mam nadzieję że coraz lepiej :lol: Quote
WinterGirl Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 HellO zaglądamy w białaskowe progi życzymy przyjemnego weekendu bo już tuż, tuż... do niego, czochrańce dla Bezika [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
Bzikowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Cześć ciotuchny wszystkie, dziękujemy za odwiedziny u rekonwalescenta ! U Bzika wszystko okej, zrasta mu się ładniutko, a dziś wieczorem idziemy jeszcze na antybiotyk do weta. A i dostałam telefon od pani z ZK, żebym odebrała rodowód :P Szybko się wyrobili, 2 miesiące ;) I pewnie wyślę zgłoszenie na październikową wystawę w NDMie.. Do tego czasu już mu włoski odrosną na grzbieciku i będzie pikny! Hm, zdjęcia... Mogę dodać parę jeszcze sprzed operacji :) Ale to za chwilę:) Quote
Bzikowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Najpierw Bzik w swojej nowej obróżce i smyczy, przed operacją. Kolory są be na tym zdjęciu, wieeem:shake: nic nie widać. A teraz przedstawiam państu psa parapetowego :D Może całymi dniami wpratrywać się w okno leżąć na parapecie (może ma coś z tożsamością, myśli , ze jest kotem czy co :lol:) A teraz Blejz w swoim nowym transporterku - od razu go pokochał :loveu: Mordeńka:) Kolejne z zabaweczką swoją I na sam koniec - Bzik jeszcze jak był małym szczylem, w hodowli :loveu:Wygląda jak nietoperek z tymi ucholami ... Mam nadzieję, że usatysfakcjonowałam choć na chwilę niecierpliwe ciotki :mad: A teraz wybaczcie moje drogie, lecę do stajni! Nareszcie! Łiiii :multi: Może jakieś koniuchowe zdjęcia będą, może, może... :) Quote
Ania-shira Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witaj an_bzik :multi: O wchodze a tu takie śliczne foteczki. Nie przejmuj sie tym kolorem smyczy. Ja mam czerwona smycz też mi się nie podobała a teraz jestem już do nie przyzwyczajona :lol: :multi: Quote
Bzikowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Ale mi się podoba ten kolor :p Tylko wyszedł źle na tej fotce :) Quote
olifka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dobry!! Świetne fotencje :loveu: A jaki słodki pycholek :loveu: Mizianka dla Bzikulca Quote
agaciaaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witamy :multi: Bezik jest cudny :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spioch.jpg :loveu: :loveu: :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zbliska.jpg miodzio :loveu: Będziemy wpadać do Bezikowej galerii :) Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Cześć :) a co tu taki zastój?! ja poprosze jakieś fotki Bezika :) Quote
Ania-shira Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witajcie :multi: My chcemy jakieś nowe fotki Bezika :multi: Quote
olifka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Doberek :) My także chcemy fotki Beziulca :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 No nie wiem, nie wiem ;) Jutro pewnie wstawię filmik ze slalomikiem na działce i kilka zdjęć z działki, ale dosłownie parę bo aparat mi odmówił współpracy :mad: . Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 to czekamy na te kilka chociaż zdjęć :) dobranoc :bye: Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzień dobry:multi: Wpadliśmy tylko się przywitać, wieczorkiem nadrobimy zaległości:D Pozdrawiamy ślicznego Bezika i jego pancię i czekamy na więcej fotek(także konikowych):loveu: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Hej, hej, dzieńdoberek wszystkim którzy jeszcze odwiedzają tą galerię :razz: Teraz troszkę końskich - stajennych fot :) :loveu: Ten maluch to Gawot, teraz ma ok.2 miesięcy, zdjęcie robione było w czerwcu, kiedy miał tydzień. Jest cudny ale trzeba na niego uważać bo jak się idzie po kunia na pastiwsko to maluch z mamuśką wprowadzają taki zamęt, że trudno upilnować żeby coś nie uciekło ;) Teraz już zdjęcia z piatku. To inny źrebol, Cynamon, ma już trochę ponad rok. Ta klaczka to Sofi , ma ok.2,5 roku, jest prywatna. A to Dragon (prywatny) i Platyna - mama Gawota. Już się stęskniłam za jazdami na niej ;) Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Kolejna porcyjka :razz: Teraz sesja 'mojego' (w domyśle: ulubieńca) Agenta :diabloti: A to Pyśka i Pytka - córka i matka. Sama Pyś. I na tym KONIEC końskich fotek :lol: Wieczorem pewnie wpadnie tu mój bialas :multi: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dziękuję w imieniu kuniów ;) Jeżdżę pod Legionowem, w Łajskach, KJ ''Ławra''. Jest w porządku :) Tadam, TU jest filmik z Bezikowego działkowego slalomu i jednego małego agilitowego ćwiczonka (proszę nie zwracać uwagi na jakość przeszkód bo to prowizorka :cool3:). Quote
ewelinka_m Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 My dopiero teraz dotarliśmy do Waszej białaskowej galerii :oops: Jakie piękne zdjęcia :loveu: a i Bzik jaki wysportowany, zgadzam się na zawody go :diabloti: biedaczek jak tam oczko? i o nową porcyjkę zdjęć proszę :lol: pozdrawiam ewelinka&spaiki teraz będziemy zaglądać codziennie tak tu miło i przytulnie :cool3: Quote
anetta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Wpadam z rewizyta :) http://pl.youtube.com/watch?v=ry_VUpOIxzA :loveu: jak on to słodko robi :lol: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/pyska_pytka.jpg jak dwie krople wody :lol: Sliczne konie. Quote
olifka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='an_bzik']Dziękuję w imieniu kuniów ;) Jeżdżę pod Legionowem, w Łajskach, KJ ''Ławra''. Jest w porządku :) Tadam, TU jest filmik z Bezikowego działkowego slalomu i jednego małego agilitowego ćwiczonka (proszę nie zwracać uwagi na jakość przeszkód bo to prowizorka :cool3:). Ja też 'jeżdżę' konno(ostatni raz jeździłam rok temu:oops:).Teraz bym chciała kontynuować naukę ale nie mam żadnej fajnej stajni... A slalomik naprawdę super:loveu: Quote
Recommended Posts