Likaa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 O i jesteśmy u Was w samą porę :diabloti: Ojj jak to się nasz Bezosław zestarzał :evil_lol: hihi ... Wszystkiego Najlepszego słłońce Ty naaasze! Dużo słodkich prezentów, dużo dłuuugaśnych spacerków .. Ba! A przede wszystkim pociechy z Pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: Buziaxy :) Quote
Bzikowa Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Oooo Lika córka marnotrawna wróciła :evil_lol: Na początku nie poznałam, przez nowy avatar;) Lecę do galerii pana T , jak nie ma zdjęć to sobie inaczej porozmawiamy:mad: Bezisław dziękuje wszystkim za życzenia! Chociaż aktualnie jest obrażony bo pańcia z grypą na dlugie spacery nie zabiera:mad: Jak ten czas szybko leci, pamiętam jak byl malym , slodkim... jamniczkiem:evil_lol: Czas 'kulkowatości' miał w hodowli, jak go wzięlam (dokladnie w przeddzien jego pol roku) to mial juz ksztalt jamnika, takie nieproporcjonalne coś z duzymi uszami:diabloti: Quote
KasiaSonia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [CENTER]Wszystkiego najlepszego dla Bezika !!:new-bday::BIG::tort: i dla jego Pańci też :) i zdrówka :) [/CENTER] Quote
madziorna Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :tort: Sto lat! Sto lat! Niech żyje B(e)zik nam!!! :tort: :laola::cunao::laola: Quote
Olusia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Hej ;) Super fotki :loveu:;). Bziumku, wszystkiego najlepszego! :loveu: Sukcesów w agility i pociechy z pańci. ;) [SIZE=2]W sumie to duzo jest psiakow na dogo z rocznika '04. Dianka jest starsza od Bzika o miesiąc. ;) Aniu, zdrowiej szybciutko. :loveu: Quote
ewelinka_m Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :oops:spóźniliśmy się.. :shake: ale z całego serducha życzymy naszemu przystojniakowi wszystkiego co najlepsze :loveu: długachnych spacerów ze zdrową pańcią:painting: pociechy z tej która trzyma drugi koniec smyczy i trzeba ją wyprowadzać na spacery :eviltong: sukcesów na wystawach i na torze i żeby nasze (Z) Bzikowane towarzystwo już nam nie chorowało :calus: Ania zdrówka! ;) Quote
agaciaaa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wszystkiego naaaaaaj Bezikowi :loveu: a Tobie zdrowia! :) Quote
Bzikowa Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Dziękujemy:loveu: zwlaszcza mi sie zdrowie przyda, Bez jest zdrowy jak koń, chociaż totalnie niewybiegany:placz: Quote
Junka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :loveu::lol:Zdrówka i mizianki dla Bza ode mnie i od Junki :cool3: Quote
anetta Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dla Ciebie zdrówka a dla Bzika wszystkiego najlepszego :multi: :tort: Quote
Bonni Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To i my troche spóźnione życzenia złożymy :oops: Wszystkiego naj naj Bziku :cool3: :new-bday: :tort: :bday: :BIG: No i byś był grzeczny:evil_lol: :painting: Quote
Bzikowa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 on jest bardzo grzeczny na swój sposób:loveu: a ja jestem zła - mam zakaz wychodzenia z domu do poniedziałku :placz: więc odpada mi stajnia w sobotę i trening agility w niedzielę:placz: i jak tu nie zwariować:angryy: Quote
Bonni Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wiem wiem że jest grzeczny :evil_lol::lol::cool3: A ty poddałaś sie chorobie czy jak?! Quote
Czarna_Owieczka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Hejka! :) Wszystkiego naj dla Bezika ! :bigcool: a Tobie zdrówka :cool3: Quote
Crazy Lab Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 przepraszamy za takie spóźnienie...:oops: WSZYSTKIEGO naj dla Bezika!!:calus: Quote
Aaliyah1981 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 co za gafa:oops: Bziczku wszystiego naj naj naj od nas Quote
Bzikowa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Bez dziękuje serdecznie :multi: (na swój terierzy sposób :grins:) Olu, to chyba my popełniamy gafę w tym momencie - na czwarte urodziny Deo była wyżerka na treningu a my nie przyjdziemy wcale pewnie (chociaż walczę ale jestem na straconej pozycji:roll:), nie mowiac juz o torciku. Agatka, ja juz przeleżałam w łożku 4 dni i mam serdecznie dość :roll: nudy i tego niewybieganego białego psa :lol: a poza tym jest piątek wieczór a ja siedzę w domu :placz: Quote
Pimpek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Biedna Bzikowa :calus: I wszystkiego nad dla Bzika :razz::diabloti: Które to już?:eviltong: Quote
Bzikowa Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 B kolejny raz dziękuje! Czwarte, starzejemy się. Quote
olifka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Bzikowa napisał(a): a ja jestem zła - mam zakaz wychodzenia z domu do poniedziałku :placz: więc odpada mi stajnia w sobotę i trening agility w niedzielę:placz: Ale za to w poniedziałek do szkoły pójdziesz:loveu::evil_lol::diabloti: To my tak spóźnialsko życzymy Wszystkiego Naj i zdróówka!! I żebym Cię widziała na niedzielnym treningu! Quote
Bzikowa Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ale za to w poniedziałek do szkoły pójdziesz:loveu::evil_lol::diabloti: a jak inaczej :mad: cały czas wyrabiam rodzicieli... no i oczywiście pies dziękuje :loveu: Quote
Cimi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Bzikowa napisał(a): Czwarte, starzejemy się. To normalne :evil_lol: Quote
Crazy Lab Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Bzikowa napisał(a): Olu, to chyba my popełniamy gafę w tym momencie - na czwarte urodziny Deo była wyżerka na treningu a my nie przyjdziemy wcale pewnie (chociaż walczę ale jestem na straconej pozycji:roll:), nie mowiac juz o torciku. Zawsze możesz przynieść spóźniony torcik urodzinowy w następną niedziele:lol: Quote
Recommended Posts