Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zupełnie nie mam czasu na dogo :roll: i fotek też nie mam :roll:

A pan pies sie zrobił jakiś durny ostatnio. Ciągle szczeka.Idziemy na spacer - szczeka. Ćwiczymy posłuszeństwo - szczeka. Czasem przez to w ogóle nie słyszy komend i przez to robi tysiąc rzeczy naraz tylko nie to o co go proszę.:angryy:
Dziś na agility to samo, biegnie z dziamgotem na ryjku. :roll: Dobrze, ze jak siedzi w klatce to sie nie odzywa bo juz nie dałabym rady chyba. Nie wiem jak go wyciszyć.

Chyba wiosna idzie bo wygląda mi to na klasyczny *******ec wiosenny :evil_lol:

Pozdrawiam i obiecuję wszystkim, ze nadrobię zaległości jak uda mi się wrócić do normalnego trybu pracy bo po feriach jeszcze się nie ogarnęłam ;)

edit: huhu, nie wiedziałam, że dogo tak cenzuruje ! tam gdzie są gwiazdki chodziło o p i e r d o l c a ;) inaczej nie mogę tego nazwać:)

Posted

hihi no tak wielkie oko widzi wszystko :eviltong:

co do zachowania Bzika to cie pociesze ,ze tez nie moge poradzic sobie z Franiem .Nie moge skupic jego uwagi nawet na sekunde skacze ,szczeka warjuje o wykonaniu czego kolwiek moge pomazyc :roll:.probowalam nauczyc go kilku komend siad ,podaj lape ehhhhhhh zachowuje sie jak w ostrym przypadku ADHD :evil_lol:

hihi a co do fotek to ja tam jestem cierpliwa i czekam :loveu:

Posted

Hihi a ja Was zaskoczę, otóz mam fotki:razz:

Bylismy wczoraj z Bzem na wybieganiu w lesie (bo niestety trening nie wypalił... przez moją głupotę);) Bez przez ponad godzinę biegał za zabawką. On czasami mnie powala. Jak nie mam czasem kompletnie czasu na dluzsze spacery to on moze spac caly dzien (nudzi sie bo nudzi ale nie marudzi) i jest luz. A jednoczesnie jak jedziemy do lasu to akumulatorki mu się nie wyładowują:-o Juz pod koniec ziajał i biegal mniej chetnie bo glupia pancia nie wziela psu wody. Ale zabawkę niosl do samochodu sam - jak tylko ja mu podnosilam (blee ohydka, taka oblepiona sliną + piaskiem...) to zaczynał się jazgot pt 'rzuc rzuc rzuuuuc':roll: To jest naprawdę niesamowity pies, czasem na zabawkę nawet nie spojrzy a w pewnych miejscach zrobi za nią wszystko. Burak:lol:

Fotki - niestety mało bo było juz ciemnawo no i bardzo kiepskiej jakości - z komórki:roll:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Czesc Bziki :multi:

zeby ta mala torpedka chciala tak smigac po torze, a nie tylko w trawce :mad: ;)

Pracujemy nad tym :eviltong:

Dziękuję za komentarze wszystkim;)
Tak w ogóle to Bez miał wczoraj swoje czwarte urodziny ;)

A pańcia ma grypę i leży w łóżku z laptopem:placz: