agaciaaa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A ja bym chciała jakieś fotki z wystawy :razz: Quote
Karolina_Nett Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 U nas jest wiosna, zapraszam (MOŻNA W SAMEJ BLUZIE CHODZIĆ!). Quote
Czarna_Owieczka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cześć :multi: To my się przyłączymy do oczekiwań, taką niby wiosne mieliśmy w tym tygodniu (10 stopni, cieplutko), ale weekend zapowiada się deszczowo :sad: Quote
Aaliyah1981 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dzien Dobry:lol:a co to ani jednej nowej fotki nie ma ;) Quote
Bzikowa Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 zupełnie nie mam czasu na dogo :roll: i fotek też nie mam :roll: A pan pies sie zrobił jakiś durny ostatnio. Ciągle szczeka.Idziemy na spacer - szczeka. Ćwiczymy posłuszeństwo - szczeka. Czasem przez to w ogóle nie słyszy komend i przez to robi tysiąc rzeczy naraz tylko nie to o co go proszę.:angryy: Dziś na agility to samo, biegnie z dziamgotem na ryjku. :roll: Dobrze, ze jak siedzi w klatce to sie nie odzywa bo juz nie dałabym rady chyba. Nie wiem jak go wyciszyć. Chyba wiosna idzie bo wygląda mi to na klasyczny *******ec wiosenny :evil_lol: Pozdrawiam i obiecuję wszystkim, ze nadrobię zaległości jak uda mi się wrócić do normalnego trybu pracy bo po feriach jeszcze się nie ogarnęłam ;) edit: huhu, nie wiedziałam, że dogo tak cenzuruje ! tam gdzie są gwiazdki chodziło o p i e r d o l c a ;) inaczej nie mogę tego nazwać:) Quote
Aaliyah1981 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 hihi no tak wielkie oko widzi wszystko :eviltong: co do zachowania Bzika to cie pociesze ,ze tez nie moge poradzic sobie z Franiem .Nie moge skupic jego uwagi nawet na sekunde skacze ,szczeka warjuje o wykonaniu czego kolwiek moge pomazyc :roll:.probowalam nauczyc go kilku komend siad ,podaj lape ehhhhhhh zachowuje sie jak w ostrym przypadku ADHD :evil_lol: hihi a co do fotek to ja tam jestem cierpliwa i czekam :loveu: Quote
ewelinka_m Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 to niech pańcia do nas już wraca ;)dość leniuchowania :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ewelinka_m napisał(a):to niech pańcia do nas już wraca ;)dość leniuchowania :diabloti: no pieknie mnie troszke nie bylo wchodze a tu co ??niccccccccccccc nadal zero foteczek :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Hihi a ja Was zaskoczę, otóz mam fotki:razz: Bylismy wczoraj z Bzem na wybieganiu w lesie (bo niestety trening nie wypalił... przez moją głupotę);) Bez przez ponad godzinę biegał za zabawką. On czasami mnie powala. Jak nie mam czasem kompletnie czasu na dluzsze spacery to on moze spac caly dzien (nudzi sie bo nudzi ale nie marudzi) i jest luz. A jednoczesnie jak jedziemy do lasu to akumulatorki mu się nie wyładowują:-o Juz pod koniec ziajał i biegal mniej chetnie bo glupia pancia nie wziela psu wody. Ale zabawkę niosl do samochodu sam - jak tylko ja mu podnosilam (blee ohydka, taka oblepiona sliną + piaskiem...) to zaczynał się jazgot pt 'rzuc rzuc rzuuuuc':roll: To jest naprawdę niesamowity pies, czasem na zabawkę nawet nie spojrzy a w pewnych miejscach zrobi za nią wszystko. Burak:lol: Fotki - niestety mało bo było juz ciemnawo no i bardzo kiepskiej jakości - z komórki:roll: Quote
Aaliyah1981 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 anetta napisał(a)::lol: Motorek mu włożyłaś w doopke? :lol: hihi dobre fakt tak to wyglada ale on szybki jak wiatr :p Quote
Ka-Vanga Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Czesc Bziki :multi: zeby ta mala torpedka chciala tak smigac po torze, a nie tylko w trawce :mad: ;) Quote
agaciaaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bezik2.jpg no nareszcie cudna mordka :loveu: Quote
basia2202 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 i hopsaaaaa!! :multi: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bezik5.jpg widziałam jakiegoś małego białego fruwajka :evil_lol: witanko Bziątka!! :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cześć Bziki jak zawsze w biegu i z jęzorkiem do zimi :loveu: Quote
Bzikowa Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Czesc Bziki :multi: zeby ta mala torpedka chciala tak smigac po torze, a nie tylko w trawce :mad: ;) Pracujemy nad tym :eviltong: Dziękuję za komentarze wszystkim;) Tak w ogóle to Bez miał wczoraj swoje czwarte urodziny ;) A pańcia ma grypę i leży w łóżku z laptopem:placz: Quote
Ka-Vanga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 WSZYSTKIEGO NAJ NA NAJLEPSZEGO dla Bezika :multi: :new-bday: :BIG: :tort: :drink1:!!!!!!! i zdrowka dla jego panci!!!!!!! Quote
Pimpek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cześć :D http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bezik3.jpg Ale zasuwał :eviltong: Quote
Recommended Posts